• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminönü'nde Mutlaka Uğranması Gereken Yerler

Arkadaşlar selamar biz de annemle gittiğimizde en çok pazarlık yapmamalarından şikayetçi olmuştuk. Genel olarak fiyatlarımız zaten indirimli daha da indirim yapmayız diyorlar ve bu konuda çok katılar nakitte bile indirim yapmam diyince bazı mağazaları gezmeden çıktık hatta. Birsürü eşya aldığımız yerde bile(1.000 liranın üzerinde) zorla düz hesap yaptırdık %8 falan indiler yani:) Ama eve teslim ediyorlar ve fiyatlar genel olarak gerçekten uygun. Fiyatları karşılaştırdığım zaman çook derinlerde gittigidiyorda falan 1-2 modeli daha uyguna buldum onlar da kargosuyla falan o fiyata geliyordu. Buranın iyi yanı hem tüm ürünlerimizi eve kendileri getirecek hem de Paşabahçeden aldıklarımızı da sağolsunlar getirecekler:) Doğru yeri bulunca gerçekten indirimli oluyor ama biraz cin olmak lazım herhalde diğer türlü adam çarpmaya çok müsaitler..

allah izin verirse haftaya nişanım var ve yarında nişan bohçası alışverişim ve bu topiğe yazdığınız için herkese teşekkür ederim ufak ufak notlar aldım yarın gidince hürriyet çarşısından başıcaz bohçaya inşallah güzel şeyler bulur fotoğraf çeker ve adres bilgileriyle gelirim yanınıza herkese şimdiden teşekkürler

allah izin verirse haftaya nişanım var ve yarında nişan bohçası alışverişim ve bu topiğe yazdığınız için herkese teşekkür ederim ufak ufak notlar aldım yarın gidince hürriyet çarşısından başıcaz bohçaya inşallah güzel şeyler bulur fotoğraf çeker ve adres bilgileriyle gelirim yanınıza herkese şimdiden teşekkürler

ay mutlaka fotoğraf bekliyorum hayırlı uğurlu olsun şimdiden inş. güzel şeyler bulursun :16:

Back
X