eminevim fuzulevim

canimcocuklarimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
81
45
3
35
arkadaşlar merhaba. Hiç eminevim fuzuli evim gbi firmalardan ev araba sahibi olan var mı? Bu firmalar güvenilir mi paramızı kaptirirmiyiz sikayet yorumlarını okudum pek iç açıcı gelmedi :( önceden böle bi tecrübesi olan arkadaşlar akıl verirse çok sevinirim çok tesekkurler

Daha yeni araba aldım em...ev aracılığıyla. Ama ben kuralı sisteme katılmadım. Peşinat verdim beş ay snr bana toplu parayı verdiler. Arabamı sıkıntısız aldım çok şükür ama henüz senetleri alma sürecinde değilim. O konuda bir sıkıntı çıkar mı bilemedim

Daha yeni araba aldım em...ev aracılığıyla. Ama ben kuralı sisteme katılmadım. Peşinat verdim beş ay snr bana toplu parayı verdiler. Arabamı sıkıntısız aldım çok şükür ama henüz senetleri alma sürecinde değilim. O konuda bir sıkıntı çıkar mı bilemedim
Peşinat çok mu fazla isteniyor? Taksitle ödeme şansı var mı?

özel olmassa ne kadar bi peşinat verdiniz? bide taksitler yüksek mi oluyor faizsiz sistem diyorlar?bizi biraz aydinlatirmisiniz sistemleri hakkında tesekkurler

arkadaşlar merhaba. Hiç eminevim fuzuli evim gbi firmalardan ev araba sahibi olan var mı? Bu firmalar güvenilir mi paramızı kaptirirmiyiz sikayet yorumlarını okudum pek iç açıcı gelmedi :( önceden böle bi tecrübesi olan arkadaşlar akıl verirse çok sevinirim çok tesekkurler
Eminevimden hem ev hemde araba aldik simdi ikinci araba ya yazıldık 👍

Peşinatı taksitli öderseniz peşinat olmaz 😀 elinizdekine göre veriyorsunuz. Benim yaklaşık 200bin vardı. 510binliğe yazılmıştım. Dediğim gibi anlaştığımız tarihte de aldım zaten paramı. Bi sıkıntı yaşamadım çok şükür

özel olmassa ne kadar bi peşinat verdiniz? bide taksitler yüksek mi oluyor faizsiz sistem diyorlar?bizi biraz aydinlatirmisiniz sistemleri hakkında tesekkurler
Üstteki Yorumumda yazdım miktarı. Evet faiz yok ama dosya masrafı alınıyor. Ben 510binlik pakete yazıldım ozmn 30küsür bin lira dosya masrafı ödedim. Ben kaydolduğumda dosya masrafı da peşindi ama şu an karta 6 taksit yapıyorlarmış. Dediğim gibi ben sıkıntı yaşamadım şükür. Aylık ödeme de kendi bütçenize göre ayarlanıyor ama ödeme miktarını ne kadar fazla tutarsanız teslimat tarihi de o kadar erken oluyor. Yani ödemeler, pelin atlar, teslim tarihi tamamen sizin ekonomik gücünüzle alakalı

evi çok merak ediyorum:) nasıl aldınız acaba biraz acarmisiniz peşinatli mi nasıl sistemleri ilerliyor
1.5 milyonluk ev aldik 2+1 o zaman sadece dosya masrafi 120 bindi ama biz 600 bin önden verip pesinatsiz olanina girdik sekiz ay sonra evimizi teslim ettiler onden ne kadar verir taksitleri de ne kadar yüksek odediğine gore degisiyor biz pesinatsiz 300 binlik arabaya girdik sadece 5 bin ödedik 😁 ilk aydan araba bize çıktı ama bizim arabamiz var simdi onu pesinat olarak kullanip 800 lük arabaya cevirdik aralıkta teslim altımızda ki arabayi da satip cok daha iyi bir arabaya çevirmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse

Evet faiz yok ama dosya masrafı alınıyor. Ben 510binlik pakete yazıldım ozmn 30küsür bin lira dosya masrafı ödedim. Ben kaydolduğumda dosya masrafı da peşindi ama şu an karta 6 taksit yapıyorlarmış.
Sırf şu iki yüzlülük için kapısından geçmem bunların. Faizi baştan alıyorlar ama faiz değil diyorlar. 30 küsür bin liraya satılan dosyayı görmek isterdim. Kişiye özel altın varaklı işlemeli falan mı yoksa her kırtasiyede satılan 30-40 TL lik bildiğin dosya mı? İçine bir top A4 kağıt bile koysan istenen rakamın yanından geçmez. Ben dosya masrafını vermek istemiyorum dosyayı kendim getireceğim dense olmuyor mu? Alan alsın, istediği kadar memnun da olsun ama benim gözümde bu oluşumlar iki yüzlü. Çatır çatır faiz alıyorlar, topladıkları parayla faiz geliri elde edip öyle ev araba veriyorlar. Parası olmayan girsin ama dini hassasiyet nedeniyle girdik denmesin.

Sırf şu iki yüzlülük için kapısından geçmem bunların. Faizi baştan alıyorlar ama faiz değil diyorlar. 30 küsür bin liraya satılan dosyayı görmek isterdim. Kişiye özel altın varaklı işlemeli falan mı yoksa her kırtasiyede satılan 30-40 TL lik bildiğin dosya mı? İçine bir top A4 kağıt bile koysan istenen rakamın yanından geçmez. Ben dosya masrafını vermek istemiyorum dosyayı kendim getireceğim dense olmuyor mu? Alan alsın, istediği kadar memnun da olsun ama benim gözümde bu oluşumlar iki yüzlü. Çatır çatır faiz alıyorlar, topladıkları parayla faiz geliri elde edip öyle ev araba veriyorlar. Parası olmayan girsin ama dini hassasiyet nedeniyle girdik denmesin.
Adi zaten faizsiz.faizin alası varmış 😂

Bende ev aldim. Ama sabrınız varsa, panik biri degilseniz girin derim. Malum ulkemizde ekonomik dalgalanmalar cok fazla. Su an 1.5 milyona almayi planladığınız ev belki teslim tarihinde 2 milyon olacak. Sistemde, alacaginiz ev parasinin yarısı ödenmeden (taksitlerle ya da pesinatla )teslim tarihiniz gelmiyor. Birde degisti mi bilmem bizim 3 yil oldu alali ama eminevim satışta tapu üstünüze geçtikten sonra parayı satanin hesabina yolluyordu. Bu konuda emlakciyla sorun yasamadik ama ondan önce direk sahibinden almak istediğimiz baska bir ev sahibi bunu kabul etmemişti.

Back
X