- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 35
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
FAİZSİZ almak istiyoruzgit bir araba satan firmaya oradan al. ne işin var emineli evi filan...dolandırılmak mı istiyorsun? bir sürü marka var git birinin galerisine 2. el sıfır ne istiyorsan al.
bi peşinat vermişmiydiniz ve taksiitlerin yarısında mı aldınızBabam ta 2005te almıştı emin otomotivden bi problem yaşamadık
git bir araba satan firmaya oradan al. ne işin var emineli evi filan...dolandırılmak mı istiyorsun? bir sürü marka var git birinin galerisine 2. el sıfır ne istiyorsan al.
bizim bi tanıdık orası aracılığı ile çok ev sattı ev konusunda bi şüphemiz yok ta araba biraz düşündürdü sizin ödeme yaptığınız yer sadece ev üzerine miŞimdiye kadar araba ev alanı çok duydum eminevimden. Sıkıntı yaşayani gormedim pek. Ben de bir ara araştırmıştım. Daha çok vazgecerseniz paranızı alm konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz hemen vermiyorlarmis. Biz de şuan emin evim benzeri bir sisteme girdik ev için oduyoruz bakalım inşallah bir ssıkıntı çıkmaz. Eminevim de dusunduk ama onun organizasyon ücreti daha fazla olduğu için diğerini tercih ettik.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çıkarBizde ev icin eminevime uc senedir oduyoruz yakinda cekilis var cikacakmi bakalim
allah aşkına yardımcı olcaksanız yorum yapın ya töbe töbeBu eminevim bankalardan bile beter. Seytan dusunse boyle bi sistem kuramaz.
Faiz yok, he tabi yok.. Siz de inandiniz!!!;
kredi kartına komisyon vs ödemediniz miBende çok araştırdım araba almak için. Güzel görünüodu aslında ama 6 ay sonra veriyordu bize parayi bi 6 ay ödemesi daha kaliodu.6 ay için de fazladan para ödemenin gereksiz olduğunu düşünüp almaktan vazgectik.paramızi biriktirdik.kredi kartına faizsiz 10 bine 10 taksit yapan bi galeriden almıştık arabamizi
allah aşkına yardımcı olcaksanız yorum yapın ya töbe töbe
bizim bi tanıdık orası aracılığı ile çok ev sattı ev konusunda bi şüphemiz yok ta araba biraz düşündürdü sizin ödeme yaptığınız yer sadece ev üzerine mi
E yardimci oluyorum iste. Faiz yok diye kendinizi kandirmayin. Gizliden faiz bindiriyorlar. Tabi kendiniz bilirsiniz, ben uyardim
Daha önce tecrübe ettiğiniz için mi söylüyorsunuz bunu yoksa Araştırmalarıniza dayanarak mi.
Ödemedik galeri anlasmaliymis öle bi yer denk gekdi. Benim eşim faiz konusunda çok hassastır çok arastirdikkredi kartına komisyon vs ödemediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?