Tüp Bebek Merkezleri Embriyonun 2. Gününde dondurma işlemi yapılan var mı ?

İnşallah çok teşekkür ederim size de nasib etsin inşallah Rabbim evet zaten moral bozukluğum çok çözdürülüp ilerlemesini bekleme ihtimali de varmış nasıl olacaksa bakalım bizi neler bekliyor

Reactions: H M
Genelleme değil orası alıyor yapanlarin hepsi veriyor bahçeci hakkında söylüyor arkadaş. Bende ozellerde yaptırdım ama bahcecinin prosuduru bu gerçek
Yumurta toplama günü aldılar parayı sonuç belli olmadan o para embriyo dondurma ücreti aslında ama 2. Günü de dondurunca işte umut yokmu da illa dondurdular diyorum bende haklı olarak doktorum da hayır dedi

Genelleme değil orası alıyor yapanlarin hepsi veriyor bahçeci hakkında söylüyor arkadaş. Bende ozellerde yaptırdım ama bahcecinin prosuduru bu gerçek
benim arkadasta orda yaptırdı ama ondan extradan para almadılar.Tabi bu uygulama bu sene başladıysa bılemeyecegım tek embrıyosu vardı dondurdular.Gercı kızdan cok yumurta toplanmıstı ama ne hıkmetse 5.gune 1tane kaldı okadar embrıyodan 1tanesının dondurulmasına ben de şaşırmıstjm neden 5.gune madem beklettıler 3.gunde işlem yapılmadı dıyeve kızın tutmadı..kimi duysam bahçecide oluyor böyle değişik hikayeler..Ama sorsan çokta başarılı bir klinik anlayamadım

İnan ki öve öve bı hal oluyorlar. Bende mana veremiyorum. Bu para somuruuculuklerinden gidemiyorum oraya.. para kolaymi kazanılıyor Allah aşkına ekstra hastaneye bağış yapalım akıl var mantık var.. ne zor şartlarla ne heyecanla bekliyoruz biz bu şartları.. kenarimizda tomarlarimiz yok. Çok ilgili doktorlar illaki vardır ama para mevzuları gerçekten soğutucu. Yöntem açısından eleştirilerde çok elbette sanırım bazen kısmet olacağı varsa oluyor. Bu süreç okadar zor ki sürekli deneyenler için.. Allah hayırlı doktorlarla karsilastirsin..

Ne ıcın yanlis bilgi verıcem, özelde dinlendirme için o parayı hıcbir islem yapmadan alıyorlar bunun neresi yanlış bilgi. Transfer icinde Uygun olmayabilir ama parayi da aliyorlar.
Gittiğiniz ozellerde sorun var demekki benim gittiğim merkez de para filan almadılar 2 adet dönemi rahmi dinlendirdiler

Yumurta toplama günü aldılar parayı sonuç belli olmadan o para embriyo dondurma ücreti aslında ama 2. Günü de dondurunca işte umut yokmu da illa dondurdular diyorum bende haklı olarak doktorum da hayır dedi
Ben dondurma harici diye biliyordum. Dondurma ücreti her hastane de alınır zaten eğer donduruyorsak. Bende ödedim dondurma ücreti..

Canim neden memoriali tercih etmedin 2.defa özel bir sebebi var mı bahçeciye geçmenin

Bende o yüzden gittim inanın iyisi olsun dedik şartları zorladık inşAllah güzel haberler veririm bi görüşme yapacağız doktorumuzla tabiki pozitiflerin yanında negatiflerde olacak bunca senedir bu tedavilerin içindeyiz alıştık buna ama işte süreç çok ilginçleşmeye başlayınca ister istemez kafamızda soru işaretleri oluşuyor bu da çok yıpratıyor insanı

Bahceciyi diyoruz alıyor diye işte başka ozelleri değil
Evet ben memorualde tedavi gördüm 2017 2018 senesinde ilk transferimden kac ay sonra dondurma parası verdim hatta inanın kendim gidip verdim arayıp istemediler bile böyle sürekli para için bi baskı zerre hissetmemistim

Canim neden memoriali tercih etmedin 2.defa özel bir sebebi var mı bahçeciye geçmenin
Yok canım ben Anadolu yakasındayım git gel bizi yoracaktı aslında fiyat olarakta aynıydı keşke gitseydim diyorum şimdi ben 2013 de tedavi oldum orada memnunda kaldık aslında ama işte Rabbim oraya götürdü bizi heralde yaşayacağımız vardı tüm bunları şimdi çok pişmanım o ayrı

Evet ben memorualde tedavi gördüm 2017 2018 senesinde ilk transferimden kac ay sonra dondurma parası verdim hatta inanın kendim gidip verdim arayıp istemediler bile böyle sürekli para için bi baskı zerre hissetmemistim
Memorialdami tedavimi görüyorsun benmde aklımda orası var nasıl sence yontemleri

Anladim cnm bende olumsuz birseyler mi yaşadın bahceciye geçtin diye düşündüm bazı şeyler nasip isi yaşayacağımız varsa yaşıyoruz ins sağlıkla bir evladınız daha olur

Memorialdami tedavimi görüyorsun benmde aklımda orası var nasıl sence yontemleri
2017-2018 de gördüm orda tedavi yani diğer merkezlere bakınca bence daha dürüstler para odakli değiller en azından hastane için demiyorum ama tup bebek merkezi para odakli bir merkez değil Semra hoca gayet güven veriyor ama biraz ısrarla mjayenelere giriyor ara ara ama ben memnundum olumsuzluklarda yaşadım ama Allah nasip etmicekse doktir ne yapsın tıbben herswy doğru olsa da bazen olmayabilir nasip isi ama memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…