Tüp Bebek Merkezleri Embriyonun 2. Gününde dondurma işlemi yapılan var mı ?

Canım 2. Gün dondurulani hiç duymadım ama toplanıp ertesi gün transfer edilip çocuğunu dünyaya getiren 40 yaş üstü tanıdığın var
Sen yinede sorgula sonuç olarak buna hakkın var
Elim 5. Güne gitmekte ısrarlı 2. Gün 3. Gün transferine kesinlikle karşı ben şansımızı deneyelim dememe rağmen geri adım atmıyor :KK43: 5. Güne gitmezse elim boş döneceğim Rabbim hayırlısını nasib etsin inşallah

merhaba sizin 2 .gun emriyosu olacakmis ilk defa duydum transferniz nezaman yapilacak sonucu hayirli olur insallah
Merhaba yok 2. Gün transferi olmayacak 5. Güne gitmesini istedik kafalarına göre dondurma işlemi yapmışlar 5. Güne giderse transfer olacak inşAllah 🤲🏻

genelde devletın laburatuar ımkanı daha kısıtlı oldugu ıcın rahım dınlendırme uygun hastaya uygulanan bır işlem.Ozellerın laburatuar şartları cok daha ıyı cunku.Lütfen yanlıs bılgı verıpte arkadası daha da demorolıze etmeyın.Rahmı uygun degılmıs demek transfer olmasına..ayrıca rahım dınlendırme de extra odedıgınız bır para olmuyor .Tedavı olmuyor cunku adet dönemını beklıyorsunuz.O sırada dondurdukları embrıyo ıcınde dondurma ucretı almıyolar zaten.
Aynen öyle rahim ve hormonlar uygun olmadığı için dinlendirme yapmış demekki doktor herşeyi para tuzağı olarak görmeyin burda ole birşey söz konusu olamaz ayrıca rahim dinnlenmesine değil embriyo dondurulmasına ücret ödenir.

Merhaba yok 2. Gün transferi olmayacak 5. Güne gitmesini istedik kafalarına göre dondurma işlemi yapmışlar 5. Güne giderse transfer olacak inşAllah 🤲🏻
Merhaba ne oldu acaba son durumunuz.. benimde bugün 2.gun 2 tane iyi kalite embriyom donduruldu..

X