Tüp Bebek Merkezleri Embriyonun 2. Gününde dondurma işlemi yapılan var mı ?

Ya negatif ihtimali her zaman var zaten önemli olan gerekli ilgi ve özen.

Amin ins benimxe bir oglum var 2.icin düşünüyoruz ama nasip isi mucize olsa kendiliğinden saglikla evlatlarimiz olsa Rabbim büyük
Allah bağışlasın canım inşAllah kendiliğinden olsa benim yaş 38 amh 3 kusür ama olmadım mı olmuyor işte Rabbim nasib etsin inşallah

ben de tüp bebek tedavısıyle gebe kaldım.İlk deneme tuttu şükürbiz başka şehirden şişli memoriali tercih ettik fıyatları aynı sanırım bahçeciyle ama para odaklı değil başarı odaklı bir merkez.Gözüm kapalı tavsiye ederim tabi bu işler kısmet meselesi de iyi ki orda tedavi olmuşum dıyorum hep çevremde de hep ordan oldular ben de zaten oyuzden araştırıp gıtmıstım

Merhaba doktorunuz kim acaba? Oradaki bir doktorun eşine ikinci gün transfer edilmişti şimdi doğmuştur hatta. Doktorun adı Mehmet reşit asağluydu. Doktorun kendi bebeği ikşnci gün embiroysuydu yani. Bence güzel bir örnek olur sizede isterseniz araştırın sevgiler

Genelleme değil orası alıyor yapanlarin hepsi veriyor bahçeci hakkında söylüyor arkadaş. Bende ozellerde yaptırdım ama bahcecinin prosuduru bu gerçek
Bahceci icin söylemiştim Allahaskina işlem yapmiyor uzerine para alıyor.

Bu konuyu kapatıyorum.

Uzuldum acikcasi kayiplarina. Zor uzun bir süreç.
Neyseki bir evladin var ama umidini hic yitirme. Memorial iyi bir merkez die düşünüyorum ben bahceciden daha iyi oldugunu düşünüyorum. Biraz kaliteye yönelik kendini güçlendirmeye calismak guzel olur takviye beslenme spor.
Devlette bir evladin oldugu ıcın rapordan yararlanamazsin.
Belkide hic gerek kalmayacak tedaviye burdan sonuc alacaksin.

Çok şükür canım iyiki o var herkese nasib etsin Rabbim bende memorialın daha iyi olduğunu düşünüyorum artık rapor olarak değşl ama orada tedavi başlanır mı sence hiç bilmiyorum prosedürleri devletle ilgili

Doktorum Ebru hanım kendisinden memnunum yanlış anlaşılmasın ilgili bir doktor ama 2. Gün olunca şaşkınlık yaşadık beklentimiz bu olmadığı için çok yorucu bir süreç muhakkak bir bildikleri vardır ama ben bulamadım hiç böyle vakalar umudumda kayboluyor haliyle

Raporu devlette kullanmayacağın için ozele odaklanman daha iyi gibi. Devletin tek sıkıntısı labaratuar bence. Ileri teknikler falan labaratuar da ozelde uygulaması daha olanakli. Olumlu sonuçlar alanlar çok devlette bende son kez deneyip birakicam. Zaman kaybetmemek adina. Yasim ileri bu sebeple.
Kalite icin en az 3-4ay biraz hazirlik yaparsanız ozele de gitseniz belki olumlu olur embriyo icin. Arısutu bal polen cok iyi bir takviye. Baska takviyelerde kullanıp kendinizi güçlendirin bu sure zarfında.

Teşekkür ederim bilgiler için ama artık özeli denemeyeceğiz yorulduk bu inşallah olumlu olurda sizde denemezsiniz inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin

Sanırım hiç kimsenin 2. Günü dondurma yapılmamış Mantıksızlık olduğu o kadar belli ki Rabbim vicdan merhamet sahibi hekim ve insanlarla karşılaştırsın

Banada 2 hücreli embriyoyu dindurduklarinj söyledi ünlü bir hastane hıc inandırıcı gelmedi hastayı kaybetmemek için yapiyor olabilirler.Kime guveneceksin işte .O kadar emek onca para olan bize oluyor

Banada 2 hücreli embriyoyu dindurduklarinj söyledi ünlü bir hastane hıc inandırıcı gelmedi hastayı kaybetmemek için yapiyor olabilirler.Kime guveneceksin işte .O kadar emek onca para olan bize oluyor
Benimkide öyle oldu inanmıyorum bende oyalama çabaları hiçbir mantığı yok bu işlemin 3. Gün neyse diyeceğim ama 2. Gün anlam veremedim siz nerede yaptırdınız?ve sonuç ne oldu ?

Benimkide öyle oldu inanmıyorum bende oyalama çabaları hiçbir mantığı yok bu işlemin 3. Gün neyse diyeceğim ama 2. Gün anlam veremedim siz nerede yaptırdınız?ve sonuç ne oldu ?
Ben daha bebek sahibi olamadım ama o hastaneye daha gitmedim zaten isim vermek istemiyorum

Sanırım hiç kimsenin 2. Günü dondurma yapılmamış Mantıksızlık olduğu o kadar belli ki Rabbim vicdan merhamet sahibi hekim ve insanlarla karşılaştırsın
Canım 2. Gün dondurulani hiç duymadım ama toplanıp ertesi gün transfer edilip çocuğunu dünyaya getiren 40 yaş üstü tanıdığın var
Sen yinede sorgula sonuç olarak buna hakkın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…