- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
Amin ins benimxe bir oglum var 2.icin düşünüyoruz ama nasip isi mucize olsa kendiliğinden saglikla evlatlarimiz olsa Rabbim büyükAmin canım Rabbim hepimize nasib eylesin inşallah
Ya negatif ihtimali her zaman var zaten önemli olan gerekli ilgi ve özen.2017-2018 de gördüm orda tedavi yani diğer merkezlere bakınca bence daha dürüstler para odakli değiller en azından hastane için demiyorum ama tup bebek merkezi para odakli bir merkez değil Semra hoca gayet güven veriyor ama biraz ısrarla mjayenelere giriyor ara ara ama ben memnundum olumsuzluklarda yaşadım ama Allah nasip etmicekse doktir ne yapsın tıbben herswy doğru olsa da bazen olmayabilir nasip isi ama memnun kaldım
Allah bağışlasın canım inşAllah kendiliğinden olsa benim yaş 38 amh 3 kusür ama olmadım mı olmuyor işte Rabbim nasib etsin inşallahAmin ins benimxe bir oglum var 2.icin düşünüyoruz ama nasip isi mucize olsa kendiliğinden saglikla evlatlarimiz olsa Rabbim büyük
Burda bı arkadaş 5 kez deneme yaptı yaşı 40 ti kendi doğal kaldı sonunda nasip bilinmezAllah bağışlasın canım inşAllah kendiliğinden olsa benim yaş 38 amh 3 kusür ama olmadım mı olmuyor işte Rabbim nasib etsin inşallah
Allah’ın işi canım ol derse hemen olur engeller ortadan kalkar ne güzel gelmiş mucizesiBurda bı arkadaş 5 kez deneme yaptı yaşı 40 ti kendi doğal kaldı sonunda nasip bilinmez
Ben gördüm o ilgiyi ekip doktorumdanYa negatif ihtimali her zaman var zaten önemli olan gerekli ilgi ve özen.
Ins sağlıkla nasip etsin Rabbim büyükAllah bağışlasın canım inşAllah kendiliğinden olsa benim yaş 38 amh 3 kusür ama olmadım mı olmuyor işte Rabbim nasib etsin inşallah
ben de tüp bebek tedavısıyle gebe kaldım.İlk deneme tuttu şükürİnan ki öve öve bı hal oluyorlar. Bende mana veremiyorum. Bu para somuruuculuklerinden gidemiyorum oraya.. para kolaymi kazanılıyor Allah aşkına ekstra hastaneye bağış yapalım akıl var mantık var.. ne zor şartlarla ne heyecanla bekliyoruz biz bu şartları.. kenarimizda tomarlarimiz yok. Çok ilgili doktorlar illaki vardır ama para mevzuları gerçekten soğutucu. Yöntem açısından eleştirilerde çok elbette sanırım bazen kısmet olacağı varsa oluyor. Bu süreç okadar zor ki sürekli deneyenler için.. Allah hayırlı doktorlarla karsilastirsin..
Bahceci icin söylemiştim Allahaskina işlem yapmiyor uzerine para alıyor.Genelleme değil orası alıyor yapanlarin hepsi veriyor bahçeci hakkında söylüyor arkadaş. Bende ozellerde yaptırdım ama bahcecinin prosuduru bu gerçek
Uzuldum acikcasi kayiplarina. Zor uzun bir süreç.Doğru söylüyorsunuz nasib tabiki ama işte indan üzülüyor eşimi zor ikna ettim bu sondu çünkü yıprandık kızımdan sonra donmuşlarla denedik tek yumurta ikizkızlarımı kaybettim 17. Haftada sonra tekrar deneyelim dedik tedaviye giriştik 3. Gün embriyosu ile negatif aldım dedik iyi yer olsun kendimizi toparlayıp bahçeciye başladık ama 3. Güne bile gidemeyen embriyolar bilemiyorum tabi nasib herşey Rabbim nasib etmiş olsun maddi manevi çok yorucu süreçlerDevlet bende düşünmeye başladım ama bir kıZım var olabilir miyim bilemedim devlet hastanesi de çok yıpratıyor insanı.Dilerim Rabbim size de nasib etsin hangi hastanedesiniz?
Çok şükür canım iyiki o var herkese nasib etsin Rabbim bende memorialın daha iyi olduğunu düşünüyorum artık rapor olarak değşl ama orada tedavi başlanır mı sence hiç bilmiyorum prosedürleri devletle ilgiliUzuldum acikcasi kayiplarina. Zor uzun bir süreç.
Neyseki bir evladin var ama umidini hic yitirme. Memorial iyi bir merkez die düşünüyorum ben bahceciden daha iyi oldugunu düşünüyorum. Biraz kaliteye yönelik kendini güçlendirmeye calismak guzel olur takviye beslenme spor.
Devlette bir evladin oldugu ıcın rapordan yararlanamazsin.
Belkide hic gerek kalmayacak tedaviye burdan sonuc alacaksin.
Doktorum Ebru hanım kendisinden memnunum yanlış anlaşılmasın ilgili bir doktor ama 2. Gün olunca şaşkınlık yaşadık beklentimiz bu olmadığı içinMerhaba doktorunuz kim acaba? Oradaki bir doktorun eşine ikinci gün transfer edilmişti şimdi doğmuştur hatta. Doktorun adı Mehmet reşit asağluydu. Doktorun kendi bebeği ikşnci gün embiroysuydu yani. Bence güzel bir örnek olur sizede isterseniz araştırın sevgiler
Raporu devlette kullanmayacağın için ozele odaklanman daha iyi gibi. Devletin tek sıkıntısı labaratuar bence. Ileri teknikler falan labaratuar da ozelde uygulaması daha olanakli. Olumlu sonuçlar alanlar çok devlette bende son kez deneyip birakicam. Zaman kaybetmemek adina. Yasim ileri bu sebeple.Çok şükür canım iyiki o var herkese nasib etsin Rabbim bende memorialın daha iyi olduğunu düşünüyorum artık rapor olarak değşl ama orada tedavi başlanır mı sence hiç bilmiyorum prosedürleri devletle ilgili
Teşekkür ederim bilgiler için ama artık özeli denemeyeceğiz yorulduk bu inşallah olumlu olurda sizde denemezsiniz inşallah Allah yardımcımız olsun hepimizinRaporu devlette kullanmayacağın için ozele odaklanman daha iyi gibi. Devletin tek sıkıntısı labaratuar bence. Ileri teknikler falan labaratuar da ozelde uygulaması daha olanakli. Olumlu sonuçlar alanlar çok devlette bende son kez deneyip birakicam. Zaman kaybetmemek adina. Yasim ileri bu sebeple.
Kalite icin en az 3-4ay biraz hazirlik yaparsanız ozele de gitseniz belki olumlu olur embriyo icin. Arısutu bal polen cok iyi bir takviye. Baska takviyelerde kullanıp kendinizi güçlendirin bu sure zarfında.
Banada 2 hücreli embriyoyu dindurduklarinj söyledi ünlü bir hastane hıc inandırıcı gelmedi hastayı kaybetmemek için yapiyor olabilirler.Kime guveneceksin işte .O kadar emek onca para olan bize oluyorTabiki iptal olmasını istemem ama ilk başta konuştukları ile şuan olanlar cok tezat o noktada huylanıyorummemorial mesafe olarak bana uzak gelmişti ön görüşmeye gitmiştim Dr kadrosu vs değişmişti diğer tedavimden bu yana,tek bir doktorla devam etmek istedim vs sanırım ayaklarım beni oraya götürdü.çok şükür bir kızım var önce Allah sonra memorial sayesinde ama açıkçası gitmediğime pişman olmaya başladım yazılanları okuyunca
Benimkide öyle oldu inanmıyorum bende oyalama çabaları hiçbir mantığı yok bu işlemin 3. Gün neyse diyeceğim ama 2. Gün anlam veremedim siz nerede yaptırdınız?ve sonuç ne oldu ?Banada 2 hücreli embriyoyu dindurduklarinj söyledi ünlü bir hastane hıc inandırıcı gelmedi hastayı kaybetmemek için yapiyor olabilirler.Kime guveneceksin işte .O kadar emek onca para olan bize oluyor
Ben daha bebek sahibi olamadım ama o hastaneye daha gitmedim zaten isim vermek istemiyorumBenimkide öyle oldu inanmıyorum bende oyalama çabaları hiçbir mantığı yok bu işlemin 3. Gün neyse diyeceğim ama 2. Gün anlam veremedim siz nerede yaptırdınız?ve sonuç ne oldu ?
Canım 2. Gün dondurulani hiç duymadım ama toplanıp ertesi gün transfer edilip çocuğunu dünyaya getiren 40 yaş üstü tanıdığın varSanırım hiç kimsenin 2. Günü dondurma yapılmamışMantıksızlık olduğu o kadar belli ki Rabbim vicdan merhamet sahibi hekim ve insanlarla karşılaştırsın