- 18 Haziran 2019
- 1.304
- 1.733
- 38
benimki de kızzKızımda Şişli memorial’dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de kızzKızımda Şişli memorial’dan
Ne ıcın yanlis bilgi verıcem, özelde dinlendirme için o parayı hıcbir islem yapmadan alıyorlar bunun neresi yanlış bilgi. Transfer icinde Uygun olmayabilir ama parayi da aliyorlar.genelde devletın laburatuar ımkanı daha kısıtlı oldugu ıcın rahım dınlendırme uygun hastaya uygulanan bır işlem.Ozellerın laburatuar şartları cok daha ıyı cunku.Lütfen yanlıs bılgı verıpte arkadası daha da demorolıze etmeyın.Rahmı uygun degılmıs demek transfer olmasına..ayrıca rahım dınlendırme de extra odedıgınız bır para olmuyor .Tedavı olmuyor cunku adet dönemını beklıyorsunuz.O sırada dondurdukları embrıyo ıcınde dondurma ucretı almıyolar zaten.
Ne kadar verdiniz bu islem için dinlendirmeye.Sormayın cidden öyle kendi kendine evde dinlenirken para ödüyoruz embriyo donduruldu diye rahim dinlendirme değil bence kafam öyle karışık ki 1 kızım var elhamdulillah kardeş çok istedi o yüzden girdik bu yola iyide bir merkeze gidiyoruz aslında ama böyle bir sonuç beklemiyorduk o kadar Umutlu konuşulunca
2100 tl verdikNe kadar verdiniz bu islem için dinlendirmeye.
Evet alınıyor bahçeci 3600 civarı rahim dinlendirme ücreti alıyor kişiye göre de değişik değişik ücretler sanırımNe ıcın yanlis bilgi verıcem, özelde dinlendirme için o parayı hıcbir islem yapmadan alıyorlar bunun neresi yanlış bilgi. Transfer icinde Uygun olmayabilir ama parayi da aliyorlar.
2.gun tutan da çok umutsuz olmayın seneler öncesi baya 2.gun denemesi yapılıyordu tutan çok oluyordu. Umarım gönlünüze göre olur.2100 tl verdik
İşte ben o nokta da mantık dışı bulmaya başladım aslında rahim dinlendirme iyi birşey ama illa transfere gitsin diye beni oyaladıklarını düşünmeye başladım çünkü 2. Günü dondurma yaptılar belkide dondurmasalar iptal olacak tedavi para iadesi olacak vs kafamda deli sorular böyle bir deneyim hiç yaşamadımNe ıcın yanlis bilgi verıcem, özelde dinlendirme için o parayı hıcbir islem yapmadan alıyorlar bunun neresi yanlış bilgi. Transfer icinde Uygun olmayabilir ama parayi da aliyorlar.
Teşekkür ederim inşallah ama 2. Gün dondurma diye bir ihtimalden hiç bahsetmediler bana hep eskide kalmış dediğiniz gibi sadece transfer olsun iade etmeyelim diye beni oyaladıkları fikrine kapılmaya başladım.tabi birde transfer olacaksam ekstra histereskopi de yapacaklar vs ekstra masraf yani Başında bize 5. Gün diyip durdu doktorumuz şşmdş 2. Güne dondurunca almak bullak olduk2.gun tutan da çok umutsuz olmayın seneler öncesi baya 2.gun denemesi yapılıyordu tutan çok oluyordu. Umarım gönlünüze göre olur.
6 yumurta toplandı diğer kalanlar minikti 6 yumurtadan 2 tanesi 2.güne ulaştı onuda dondurmuşlar2.gun tutan da çok umutsuz olmayın seneler öncesi baya 2.gun denemesi yapılıyordu tutan çok oluyordu. Umarım gönlünüze göre olur.
Kaç yumurta toplandı ki dinlendiriliyor rahim
Sehir hastanesinde denedim yumurta donduruldu ve senelik dondurma ucreti verdık cuzi bısey. Ve aylar sonra gittigimizde cozdurme ve transfer için Ucret odedik. Oda cuzi bir tutardı. Bunu ozeller cok fazla yapıyor yapilmayan isleme ne die para alırlar soygun bence. Mecbur veriyorsun sonu guzel olsun ama tek maaşla bu surecler zor.Evet alınıyor bahçeci 3600 civarı rahim dinlendirme ücreti alıyor kişiye göre de değişik değişik ücretler sanırım
Ya ben 2.gun embriyosundan umutsuz değilim ama başta vaaad etmek saçma olmuş bazen görüş dışı şeyler gelişebilir bu kimsenin kontrolünde olmaz 5.gune gitmiyorsa 2.gunden oteyee gidemeyecekse bu şekilde olması da mantıklı siz iptal olmasını mı isterdiniz sizin durumunuzu doktor daha iyi bilir tabi daha sonraya daha mı iyi toplanirdi diye düşündünüz acaba. Memorial niye gitnediniz acaba ben orayı da düşünüyorum daTeşekkür ederim inşallah ama 2. Gün dondurma diye bir ihtimalden hiç bahsetmediler bana hep eskide kalmış dediğiniz gibi sadece transfer olsun iade etmeyelim diye beni oyaladıkları fikrine kapılmaya başladım.tabi birde transfer olacaksam ekstra histereskopi de yapacaklar vs ekstra masraf yani Başında bize 5. Gün diyip durdu doktorumuz şşmdş 2. Güne dondurunca almak bullak olduk
Caninizi sıkmayın 5aa ile cift konulan ama tutmayan da çok. Allah nasip ettiyse yine olumlu oluyor sonuc.6 yumurta toplandı diğer kalanlar minikti 6 yumurtadan 2 tanesi 2.güne ulaştı onuda dondurmuşlar
Devlette bende göze alamamSehir hastanesinde denedim yumurta donduruldu ve senelik dondurma ucreti verdık cuzi bısey. Ve aylar sonra gittigimizde cozdurme ve transfer için Ucret odedik. Oda cuzi bir tutardı. Bunu ozeller cok fazla yapıyor yapilmayan isleme ne die para alırlar soygun bence. Mecbur veriyorsun sonu guzel olsun ama tek maaşla bu surecler zor.
Simdilik devlette deniyorum, ark bebeğine kavuştu orda, her hastane iyi diyemiyorum, iyi merkezler bile zaman zaman olumsuz örneklerle dolu.Devlette bende göze alamam
Bu yolda kimse seni düşünmüyor ki ticaret olmuş bu iş maalesef. Umutlarımız için katlaniyoruz işte..
Bu yolda herşey oluyor Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.. zor. konu sahibinin bı kızı var hiç olmassa.. birçok kez denemeyle eli boş olanda çok.Simdilik devlette deniyorum, ark bebeğine kavuştu orda, her hastane iyi diyemiyorum, iyi merkezler bile zaman zaman olumsuz örneklerle dolu.
Tabiki iptal olmasını istemem ama ilk başta konuştukları ile şuan olanlar cok tezat o noktada huylanıyorum memorial mesafe olarak bana uzak gelmişti ön görüşmeye gitmiştim Dr kadrosu vs değişmişti diğer tedavimden bu yana,tek bir doktorla devam etmek istedim vs sanırım ayaklarım beni oraya götürdü.çok şükür bir kızım var önce Allah sonra memorial sayesinde ama açıkçası gitmediğime pişman olmaya başladım yazılanları okuyuncaYa ben 2.gun embriyosundan umutsuz değilim ama başta vaaad etmek saçma olmuş bazen görüş dışı şeyler gelişebilir bu kimsenin kontrolünde olmaz 5.gune gitmiyorsa 2.gunden oteyee gidemeyecekse bu şekilde olması da mantıklı siz iptal olmasını mı isterdiniz sizin durumunuzu doktor daha iyi bilir tabi daha sonraya daha mı iyi toplanirdi diye düşündünüz acaba. Memorial niye gitnediniz acaba ben orayı da düşünüyorum da
Hayırlı olsun inşallah.. modunuzu düşürmeyin bebeklerinizi alana kadar. Sonra düşünürsünüz içinize sinmesse. Şuan bu şekilde hissetmek sizi moralmen çökertir. Rabbim size ikinci kapıyı acar gerek kalmaz inşallah hiçbir şeye.Tabiki iptal olmasını istemem ama ilk başta konuştukları ile şuan olanlar cok tezat o noktada huylanıyorum memorial mesafe olarak bana uzak gelmişti ön görüşmeye gitmiştim Dr kadrosu vs değişmişti diğer tedavimden bu yana,tek bir doktorla devam etmek istedim vs sanırım ayaklarım beni oraya götürdü.çok şükür bir kızım var önce Allah sonra memorial sayesinde ama açıkçası gitmediğime pişman olmaya başladım yazılanları okuyunca
benim de rahmin dinlendı ben de özelde yaptırdım ama benden para almadılar.Bunun genellemesi yanlışNe ıcın yanlis bilgi verıcem, özelde dinlendirme için o parayı hıcbir islem yapmadan alıyorlar bunun neresi yanlış bilgi. Transfer icinde Uygun olmayabilir ama parayi da aliyorlar.
Doğru söylüyorsunuz nasib tabiki ama işte indan üzülüyor eşimi zor ikna ettim bu sondu çünkü yıprandık kızımdan sonra donmuşlarla denedik tek yumurta ikizkızlarımı kaybettim 17. Haftada sonra tekrar deneyelim dedik tedaviye giriştik 3. Gün embriyosu ile negatif aldım dedik iyi yer olsun kendimizi toparlayıp bahçeciye başladık ama 3. Güne bile gidemeyen embriyolar bilemiyorum tabi nasib herşey Rabbim nasib etmiş olsun maddi manevi çok yorucu süreçler Devlet bende düşünmeye başladım ama bir kıZım var olabilir miyim bilemedim devlet hastanesi de çok yıpratıyor insanı.Dilerim Rabbim size de nasib etsin hangi hastanedesiniz?Caninizi sıkmayın 5aa ile cift konulan ama tutmayan da çok. Allah nasip ettiyse yine olumlu oluyor sonuc.
Genelleme değil orası alıyor yapanlarin hepsi veriyor bahçeci hakkında söylüyor arkadaş. Bende ozellerde yaptırdım ama bahcecinin prosuduru bu gerçekbenim de rahmin dinlendı ben de özelde yaptırdım ama benden para almadılar.Bunun genellemesi yanlış