5. Güne 2 embriyosu ulaşanlar çok modum düştü dertleşelim 😭

Evet hamile kaldim ama malesef gelişmedi ve düşük yapmak zorunda kaldim. Her şeye sil baştan başlıycam malesef tekrar. Siz moralinizi yüksek tutun bu dönemde moral çok önemli. Insallah size tutunucak ve sağ sağlim kucağınıza alıcaksınız
Genetige göndermiş miydin

5.güne 2 adet embriyom ulaştı
2.-3. Gün 6 adet vardı nasıl böyle az oldu anlamadım
Çok modum düştü
2. Tanesinden 1 tanesinin Embriyolog kalitesi gayet iyi dedi ama ben biraz üzüldüm 😭
rahim dinlendirmedeyim muhtemelen temmuz sonu gibi olur transferim
Benimde 9 yumurtadan 5. Güne ulaşan 2 embriyom kaldı ve pazartesi transferim var. Umutsuzluğa kapılmayalım sayısı değil kalitesi önemli 🙏

Merhaba 🌸 Benim mart ayında 17 ya da 19 yumurtam toplanmıştı, süreç sonunda 2 adet embriyom 5.güne kaldı. 2sini de dondurduk, mayıs ayında transfer oldum. Hatta dondurulan embriyolarımdan birinin kalitesi kötü olduğu için diğeri transfer edildi, yani yedek embriyom kalmadı. Ama çok şükür bebeğim tutundu ve 12.haftadayız 🤍 Kac yumurta toplandigina, kaç embriyo dondurulduguna, kaçıncı gün embriyosu olduğuna hiç takılmayın. Eğer ki nasibimizde varsa Rabbim olmazları oldurur bebegimizi bize en hayirli vakitte verir 🤍 2 adet şansınız var ne güzel bu açıdan bakın, inşallah sağlıkla kavusursunuz bebeğinize 😊

Merhaba 🌸 Benim mart ayında 17 ya da 19 yumurtam toplanmıştı, süreç sonunda 2 adet embriyom 5.güne kaldı. 2sini de dondurduk, mayıs ayında transfer oldum. Hatta dondurulan embriyolarımdan birinin kalitesi kötü olduğu için diğeri transfer edildi, yani yedek embriyom kalmadı. Ama çok şükür bebeğim tutundu ve 12.haftadayız 🤍 Kac yumurta toplandigina, kaç embriyo dondurulduguna, kaçıncı gün embriyosu olduğuna hiç takılmayın. Eğer ki nasibimizde varsa Rabbim olmazları oldurur bebegimizi bize en hayirli vakitte verir 🤍 2 adet şansınız var ne güzel bu açıdan bakın, inşallah sağlıkla kavusursunuz bebeğinize 😊
Merhaba cok sevindim umut oldunuz hayırlı olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏 bizede dua edermisiniz yarın transferim var 3. Tup bebek denemem cok korkuyorum yine olmaz diye 🥲

İnşAllah biz de güzel haberi alırız yarın transferim var dua eder misiniz miniğinizle bana ismim Merve allah razı olsun şimdiden:KK200:

Merhaba cok sevindim umut oldunuz hayırlı olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏 bizede dua edermisiniz yarın transferim var 3. Tup bebek denemem cok korkuyorum yine olmaz diye 🥲
Rabbim inşallah bekleyen herkese bebeğini sağlıkla nasip etsin 🤍 öyle zor ki beklemesi, Allah bundan sonrası için hep yüzümüzü güldürsün inşallah 🌸 çok bekledik sıra sefasını sürmekte 🥰

İnşAllah biz de güzel haberi alırız yarın transferim var dua eder misiniz miniğinizle bana ismim Merve allah razı olsun şimdiden:KK200:
Mervecim inşallah Rabbim hayırlı gebelik nasip etsin, bebeğinize saglikla kavusun 🤍 Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, çabalarımız bebeklerimizle taclansin inşallah 🥰

Kızlar transfer sonrasında ağır iş yapmaktan kaçın, dinlenin, arada yürüyüş yapın, beslenmenize dikkat edin ve en önemlisi hep olumlu güzel şeyler düşünün 🤍 Kendinize iyi bakın bebisler de iyi olsun sımsıkı tutunsunlar 🤍 Bize de güzel haberlerinizi verin sonra 🥰

X