- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
İnşallah,bizde güzel şeyler yazarizAraştırmalarıma göre bi ay kötü gelip sonra iyi gelenlerde var . İnşallah bizim de öyle olur.
İnşsllahAraştırmalarıma göre bi ay kötü gelip sonra iyi gelenlerde var . İnşallah bizim de öyle olur.
100 dolar embriyo başına 5 kromozoma bakılıyor dendi, tek embriyoya baktırdık 100 dolar verdikDaha uygun derken ne kadar acaba.biz 18 bin ödedik , biyopsi alınmasıyla 26750 lira
Benim 3 tanesi kötü geldi sonra 1.5 yıl ara verdim 4 embiriyodan ikisi gitti 2 sağlıklı geldi şuan oğlum 4 aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin 17 yıldan sonra tatdım bu duyguyu rabbimim isteyen herkese yaşatsın ❤Daha önceden embriyosu kötü gelip sonra iyi gelen var mı peki aramızda umut olsun bize
Ayy inşallah tez vakitte bizim başımıza olurBenim 3 tanesi kötü geldi sonra 1.5 yıl ara verdim 4 embiriyodan ikisi gitti 2 sağlıklı geldi şuan oğlum 4 aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin 17 yıldan sonra tatdım bu duyguyu rabbimim isteyen herkese yaşatsın ❤
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah1 keresinde bir embriyom oldu, genetiği bozuk çıktı daha sonraki toplamada 3 embriyom oldu 2 si sağlıklı geldi ve şu an o bir tanesiyle 31 haftalık hamileyim.Demem ki o ki her siklusta aynı olmaz, denemeye devam edin illaki sağlıklı embriyo denk gelecektir
Bizimde aynen öyle oldu canım 16 tane yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi dediler beşinci güne sadece bir tane kalmıştı oda sağlıksızmışKonu başlığı dikkatimi çekti yazmak istedim ben 4 defa tüp bebek redavsi oldum ilk ikisi transfer oldu negatif sonuçlandı 3. Demede genetiğe gönderelim dedi doktor. 2 embriyo gitti genetiğe ikisi de sağlıksız bu son denememde de 1 tane embriyom gitti o da sağlıksız geldi ve her seferinde 9 ya da 10 tane embriyodan sadece bir iki tanesi 5. Güne gidiyor ne yapacağımı bilmiyorum
Peki arada ne kadar süre vardı , bu süreçte ne yaptiniz1 keresinde bir embriyom oldu, genetiği bozuk çıktı daha sonraki toplamada 3 embriyom oldu 2 si sağlıklı geldi ve şu an o bir tanesiyle 31 haftalık hamileyim.Demem ki o ki her siklusta aynı olmaz, denemeye devam edin illaki sağlıklı embriyo denk gelecektir
Çok haklısınız insan bi zaman sonra ne yapacağını bilemiyor şuan benim olduğum gibi gerçekten Allah yardımcımız olsunNe zor şeyler yaşıyoruz , ya herşeyi bilmekte bu kadar iyi mi bilmiyorum akışa bırakmak mi lazım , önceden embriyo oluşsun diyorduk şimdi genetik iyi olsun diyoruz ona baktirmadan riske atamıyoruz off nasıl olcak bu işler umudumuzu kaybetmeyelim
Amin inşallah cnm umudunuzu kaybetmeyin pes etmeyinAyy inşallah tez vakitte bizim başımıza olur
Biz 200 dolar +KDV odedik100 dolar embriyo başına 5 kromozoma bakılıyor dendi, tek embriyoya baktırdık 100 dolar verdik
Embriyo başınaBiz 200 dolar +KDV odedik
Biz de embriyo başı 300 dolar verdikBiz 200 dolar +KDV odedik
Birbirimizi en iyi biz anlarız , Amin inşallah, Allan ol derse olcak, biz elimizden geleni yapalım .Çok haklısınız insan bi zaman sonra ne yapacağını bilemiyor şuan benim olduğum gibi gerçekten Allah yardımcımız olsun
Benim de buna benzer şeyler yazıyordu, transferi iptal sebepleri,engelli bebek olması.Normalde çok üzüldüm ama bunu duyunca o imtihanda çok zor olur dedim.Kızlar embriyomuzun genetik sonucu daha bügün bize gönderdilerEki Görüntüle 3335030 ne demek bu acaba çok mu kötü internette baktım okadar kötü şeyler yazıyorki anlayan varmı acaba