Embriyomuz genetiği bozuk çıktı

Daha önceden embriyosu kötü gelip sonra iyi gelen var mı peki aramızda umut olsun bize
Benim 3 tanesi kötü geldi sonra 1.5 yıl ara verdim 4 embiriyodan ikisi gitti 2 sağlıklı geldi şuan oğlum 4 aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin 17 yıldan sonra tatdım bu duyguyu rabbimim isteyen herkese yaşatsın ❤

Ayy inşallah tez vakitte bizim başımıza olur

Konu başlığı dikkatimi çekti yazmak istedim ben 4 defa tüp bebek redavsi oldum ilk ikisi transfer oldu negatif sonuçlandı 3. Demede genetiğe gönderelim dedi doktor. 2 embriyo gitti genetiğe ikisi de sağlıksız bu son denememde de 1 tane embriyom gitti o da sağlıksız geldi ve her seferinde 9 ya da 10 tane embriyodan sadece bir iki tanesi 5. Güne gidiyor ne yapacağımı bilmiyorum

Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inşallah

Bizimde aynen öyle oldu canım 16 tane yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi dediler beşinci güne sadece bir tane kalmıştı oda sağlıksızmış

Peki arada ne kadar süre vardı , bu süreçte ne yaptiniz

Ne zor şeyler yaşıyoruz , ya herşeyi bilmekte bu kadar iyi mi bilmiyorum akışa bırakmak mi lazım , önceden embriyo oluşsun diyorduk şimdi genetik iyi olsun diyoruz ona baktirmadan riske atamıyoruz off nasıl olcak bu işler umudumuzu kaybetmeyelim

Çok haklısınız insan bi zaman sonra ne yapacağını bilemiyor şuan benim olduğum gibi gerçekten Allah yardımcımız olsun

Çok zor gerçekten yaşayan biliyor sadece , dışarda mutluyken bile içim bı buruk , biz de anne oluruz inşallah, o duyguyu biz de yaşarız. Tüm kadınlardan nefret ediyor oldum hepsi doğurgan diye değişik bı psikolojideyim , çok yoruldum.

Kızlar embriyomuzun genetik sonucu daha bügün bize gönderdilerEki Görüntüle 3335030 ne demek bu acaba çok mu kötü internette baktım okadar kötü şeyler yazıyorki anlayan varmı acaba
Benim de buna benzer şeyler yazıyordu, transferi iptal sebepleri,engelli bebek olması.Normalde çok üzüldüm ama bunu duyunca o imtihanda çok zor olur dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…