İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda bizede nasip eder inşallah çok istiyoruz diğe mi olmuyor acaba öylede düşünüyorum bazen ama canı veren AllahMerhaba Allahtan umut kesilmez canım hayırlısı olsun moral her şey moralin bozuldukca hormonların da etkileniyor psikolojik yeme alışkanlığı şekerin yükselmesi gibi durumlarda bizi çok etkiliyor sağlıklı yağlardan beslen hafif sporlar yap avakado havuç bunlardan tüketmeye ve güçlü kalmaya çalış doğacak bebeğini düşün kendine güç vermesi için hayal kur canım bizde 4 yıldır istiyoruz olmuyor inşallah en güzel zamanda verecek Rabbim bizlere
Evet en doğrusu doktoru dinlemek sanırım kendimiz defalarca denedik sonuç hep hüsran en azından doktor kontrolünde oluruz böyle ne diyelim hayırlısı olsunAnladım ilginç o zaman. Siz yine de kendiniz denemeyin. Doktor ne diyorsa onu yapın şu durumda.
Haklısın canım çok doğru söylüyorsun Bizimde 6 yıl oldu ama hala bebeğimiz yok etrafımızda arkadaşlarımızda gördükçe çok üzülüyoruz ne yapalım bizde sınanıyoruz hayırlısı olsun ikimiz içinde rabbim uzaksa yakın eylesin zorsa kolaylaştırsın inşallah4 yıl oldu her adet gecikmem de test yapmaktan artık eczacidan utanmaya başlamıştım tam pozitif gördüm onda da dış gebelik oldu bir yumurtalık tüpüm alındı 1 senedir de bu şekilde uğraşıyoruz Allah büyüktür canım emin ol artık bu sorunlar herkesin rutini oldu kendini hiç kötü hissetme
Kesinlikle gittiğiniz yeri değiştirin , ayrıca neden 5 saatlik yol çekiyorsunuz bu süreçte git gel sizi çok yoracak yakınlarınızda yok mu hastahane ? Ya da bu süreçte yanında kalabileceğiniz biri ? Toplamda 3-4 ay sürüyor zaten.Evet tüp bebek merkezi ama Doktor beye birşey soruyoruz tersliyor yada kısa kısa cevaplar hiç ilgilenmiyor hep acelesi var biz 5 saatlik yoldan oraya gidiyoruz 5 dakika bile durmuyoruz yanında yani oraya gittiğimde çok pişman oluyorum keşke gelmeseydim diyorum ama olmuyor işte
Yurt dışında yaşıyoruz mecburen böyle yapmamız gerekiyor ötelde kalıyoruz zaten ama bazen sadece bir gün için çağırılıyorz ve gidip geliyoruzKesinlikle gittiğiniz yeri değiştirin , ayrıca neden 5 saatlik yol çekiyorsunuz bu süreçte git gel sizi çok yoracak yakınlarınızda yok mu hastahane ? Ya da bu süreçte yanında kalabileceğiniz biri ? Toplamda 3-4 ay sürüyor zaten.
Ovv siz bayağı ülke degistiriyormussunuz :') rabbim cabalarinizi boşa cikarmasin inşallahYurt dışında yaşıyoruz mecburen böyle yapmamız gerekiyor ötelde kalıyoruz zaten ama bazen sadece bir gün için çağırılıyorz ve gidip geliyoruz
inşallah canım doktor herhangi bir ilaç yada vitamin verdimi şuan sizeBenim de 5.tup bebek denememdi.İlk kez genetik test yaptırdık.3 embriyonun 3ude bozuk geldi.Tekrar toparlanıp deneyeceğim ocakta inşallah
Saol canım inşallahOvv siz bayağı ülke degistiriyormussunuz :') rabbim cabalarinizi boşa cikarmasin inşallahvitamin mineral değerleriniz normal mi ?
Şöyle oldu, ben düşüğün net sebebini öğrenmek istedim, zaten kan pıhtı vs testini daha önce yaptırmıstım, doktor aslında illa yaptırmana gerek yok dese de yaptırdık ve sonuc bozuk cıktı. Doktor şans eseri olmustur , triploidi cogu düşüğün sebebidir dese de ben genetik olarak fetusun sorunlu olup olmadıgını meral ettim ve test için 9000 tl verdim sanırım 3-4 ay önce. Sonra eşimle kendimize de genetik test gibi bişi yaptırdık ki, eğer birimizde bozukluk varsa ( translokasyon gibi) tek çare ptg tüp bebek olsun diye. 3 düşük sonrası bu tip testleri öneren doktorlar varmıs, ancak benim o kadar vaktim de yok, 39 olacağım:) siz de sıkmayın canınızı, inş bir daha yaşamazsınız.2 ayrı yere kürtaj oldum iki nağlet doktor da demedi ki genetige de yollayalım.... Genetige yollamak için ekstra ücret alıyorlar mı ? Bana hatta trombofili paneli yaptır diyen de olmadı 2. Düşükten sonra demişlerdi... Genetik test bölümüne gidip kromozom testine baktırmis miydiniz ?
İnşallah öyle olur bakalımbaşka yerler ile de görüştünüz mu ? Fikir alın birkaç doktordan , mesela benim takibe gittiğim doktor baştan aşağıya tedavilerime bakıp bu işlem niye yapıldı bu ilac neden verildi falan bir sürü şey saydı. Her doktorun görüşü farklı hastahane kalitesi de önemli tabiki.
Size bozuk embriyonun neden oldugunu ilettiler mi peki? Örn trizomi 21 ya da trizomi 18 gibi?Benim de 5.tup bebek denememdi.İlk kez genetik test yaptırdık.3 embriyonun 3ude bozuk geldi.Tekrar toparlanıp deneyeceğim ocakta inşallah
Daha önce de kullandığım takviyeler vardı, onlara devam et dedi.benim hep tek embriyo oluyordu 4 tedavimde, sonkinde 3mbriyo 5.gune gitti.O bile benim için umut oldu.yasim 38 artık çok az deneme hakkım var belkideinşallah canım doktor herhangi bir ilaç yada vitamin verdimi şuan size
Raporu gönderdiler, kaotik yazıyordu. Dediğiniz şekilde değerler yoktuSize bozuk embriyonun neden oldugunu ilettiler mi peki? Örn trizomi 21 ya da trizomi 18 gibi?
Siz raporu kendiniz mi istediniz yoksa onlar mı gönderdi bize hiçbirşey göndermedilerRaporu gönderdiler, kaotik yazıyordu. Dediğiniz şekilde değerler yoktu
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsinSizler ile dualarım .
Canınızı sıkmayın
Umut hep var.
şuan hamileyim bebişim erkek ismi umut olacak. Allah sizlerede nasip etsin.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin