Embriyomuz genetiği bozuk çıktı

İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda bizede nasip eder inşallah çok istiyoruz diğe mi olmuyor acaba öylede düşünüyorum bazen ama canı veren Allah Hayalleri zaten kuruyorum her zaman ümitliyimde ama işte böyle olunca insan ne yapacağını bilemiyor hangisi yapsam daha doru olur diğe günlerdir düşünüyorum hayırlısı artık

4 yıl oldu her adet gecikmem de test yapmaktan artık eczacidan utanmaya başlamıştım tam pozitif gördüm onda da dış gebelik oldu bir yumurtalık tüpüm alındı 1 senedir de bu şekilde uğraşıyoruz Allah büyüktür canım emin ol artık bu sorunlar herkesin rutini oldu kendini hiç kötü hissetme

Haklısın canım çok doğru söylüyorsun Bizimde 6 yıl oldu ama hala bebeğimiz yok etrafımızda arkadaşlarımızda gördükçe çok üzülüyoruz ne yapalım bizde sınanıyoruz hayırlısı olsun ikimiz içinde rabbim uzaksa yakın eylesin zorsa kolaylaştırsın inşallah

Kesinlikle gittiğiniz yeri değiştirin , ayrıca neden 5 saatlik yol çekiyorsunuz bu süreçte git gel sizi çok yoracak yakınlarınızda yok mu hastahane ? Ya da bu süreçte yanında kalabileceğiniz biri ? Toplamda 3-4 ay sürüyor zaten.

Yurt dışında yaşıyoruz mecburen böyle yapmamız gerekiyor ötelde kalıyoruz zaten ama bazen sadece bir gün için çağırılıyorz ve gidip geliyoruz

Yurt dışında yaşıyoruz mecburen böyle yapmamız gerekiyor ötelde kalıyoruz zaten ama bazen sadece bir gün için çağırılıyorz ve gidip geliyoruz
Ovv siz bayağı ülke degistiriyormussunuz :') rabbim cabalarinizi boşa cikarmasin inşallah vitamin mineral değerleriniz normal mi ?

Şöyle oldu, ben düşüğün net sebebini öğrenmek istedim, zaten kan pıhtı vs testini daha önce yaptırmıstım, doktor aslında illa yaptırmana gerek yok dese de yaptırdık ve sonuc bozuk cıktı. Doktor şans eseri olmustur , triploidi cogu düşüğün sebebidir dese de ben genetik olarak fetusun sorunlu olup olmadıgını meral ettim ve test için 9000 tl verdim sanırım 3-4 ay önce. Sonra eşimle kendimize de genetik test gibi bişi yaptırdık ki, eğer birimizde bozukluk varsa ( translokasyon gibi) tek çare ptg tüp bebek olsun diye. 3 düşük sonrası bu tip testleri öneren doktorlar varmıs, ancak benim o kadar vaktim de yok, 39 olacağım:) siz de sıkmayın canınızı, inş bir daha yaşamazsınız.

inşallah canım doktor herhangi bir ilaç yada vitamin verdimi şuan size
Daha önce de kullandığım takviyeler vardı, onlara devam et dedi.benim hep tek embriyo oluyordu 4 tedavimde, sonkinde 3mbriyo 5.gune gitti.O bile benim için umut oldu.yasim 38 artık çok az deneme hakkım var belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…