Embriyomuz genetiği bozuk çıktı

Önümüzdeki hafta tekrar başlayacağım,Pgt yaptırmadan cesaret edemem çünkü öncesinde 3 düşük yaptım onun psikolojisi çok zor sağlıklı embriyoyu bulabilmek için tekrar deneyeceğim
Benim de tekrarlayan kayıplarım var . İlk pgt sürecim olacak . Ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Evet hamile kalıp kaybetmek hem bedenen hem ruhen - Allah düşmanımın başına vermesin . Çeken bilir …

Benim de tekrarlayan kayıplarım var . İlk pgt sürecim olacak . Ben de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Evet hamile kalıp kaybetmek hem bedenen hem ruhen - Allah düşmanımın başına vermesin . Çeken bilir …
İnşallah ilk denemede sağlıkla embriyoyu bulup bebeğinize kucağınıza alırsınız🙏 çok yaşayan biliyor çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏

5. Güne 7 embriyonun gitmesi çok iyi , eşinizin morfoloji durumu nedir ? Bu arada benim kadın doğum doktorum da tüp bebek uzmani , genetik taramalı tüp bebek yaptirdim bunun için ayrıca fetal DNA yaptırmam gerekli mi konusunu tartisiyorduk... Dedi ki genetiği sağlam olan embriyolardan da düşük olan oluyor , genetiği bozuk olanı bazen yine de kabulum diye transfer ettirip sağlıklı doğum yapan hastam da oluyor dedi. Yani bebek plesentadan biyopsi yaptıkları için bebek hucreleri anne karnında kendisini düzeltebiliyor dedi. Yine aynı hastahanede mi deneyeceksiniz ?

Sperm dna analizi de yaptırdık hiçbir problem yok. Yapılan tüm tetkiklerde problem yok ama sonuç olumsuz oluyor zaten cevap olarakta Raslantı şeklinde çıktı
Doktorumla iletişimimiz çok iyi merkezle ilgili hiçbir problemim yok tekrar Acıbadem Maslak yiğit hoca da deneyeceğim

Sperm dna analizi de yaptırdık hiçbir problem yok. Yapılan tüm tetkiklerde problem yok ama sonuç olumsuz oluyor zaten cevap olarakta Raslantı şeklinde çıktı
Doktorumla iletişimimiz çok iyi merkezle ilgili hiçbir problemim yok tekrar Acıbadem Maslak yiğit hoca da deneyeceğim
Sperm DNA analizi de mi yapiyorlar ayrıca onu bilmiyordum çok enteresan yahu acıbadem de bayağı tuzlu bir hastahane. Hazırlık sürecinde takviye ilaçlar alıyor musunuz vitamin vs? Ben ve eşim vitamin kullandık kilo verdik diyetisyene gittik spor yaptık vs.

Sperm DNA analizi de mi yapiyorlar ayrıca onu bilmiyordum çok enteresan yahu acıbadem de bayağı tuzlu bir hastahane. Hazırlık sürecinde takviye ilaçlar alıyor musunuz vitamin vs? Ben ve eşim vitamin kullandık kilo verdik diyetisyene gittik spor yaptık vs.
Evet antioksidan tedavisi vitaminlerimiz var onları alıyoruz embriyo kalitesini arttırıcı konu üzerine çalışan bir DIYETİSYENE üç ay çalıştım
Gerisini rabbime bıraktım inşallah nasip etsin 🙏

Sizin tedavi ne aşamada

Evet antioksidan tedavisi vitaminlerimiz var onları alıyoruz embriyo kalitesini arttırıcı konu üzerine çalışan bir DIYETİSYENE üç ay çalıştım
Gerisini rabbime bıraktım inşallah nasip etsin 🙏

Sizin tedavi ne aşamada

Ben olumlu sonucumu aldım çok şükür riskli dönemleri atlatmak üzereyiz benim de kayıplarım oldu... Sagasalim kucagima alırım inşallah. Allah'ım sana da nasip etsin inşallah 🤲🤗

Lenfosit aşısını da araştırın lütfen.
Ara ara girip bunu yazıyorum tedavi sürecindeki arkadaşlara, birine bile faydası olsa yeter. Eski mesajlarımdan tedavi surecimi vs görebilirsiniz. Duşük amh 3 negatif tüp bebek tedavisi ve 40 yaş. Yeni tedavi ile planlanan 3 lenfosit aşısı vardı, ilk aşıdan sonra spontan gebelik oldu çok şükür.
Bol şans diliyorum herkese✨

Benim de yaş 42 3 tane embriyo bozuk geldi o kadar üzüldüm kü bidaha deneyecek gücümde yok. Bu ne aşısı nerde yaptırabilirim

Benimde 3 denemem olcak bu 36 yaş, 5 tane 5 vı gun embryosu yoladım pgt cevap beklıyprum ınshAllah dağlıklı gelen olur 3-4

Allah tüm bu yolda mücadele eden anne baba adaylarının yardımcısı olup mucize gibi doğal yolla nasip etsin…
Biz dolar bu kadar yükselmemisken 2 tüp bebek + 1 ameliyata toplam 10 000 dolar harcamıştık.
Ki benim tüp bebege ihtiyacım da yokmuş…
O yollarda ağlama krizlerimi unutmuyorum.

Destek olmak için yazmak istedim.
Umarım tek tek mutlu haberlerinizi paylaşırsınız…

Allah tüm bu yolda mücadele eden anne baba adaylarının yardımcısı olup mucize gibi doğal yolla nasip etsin… Biz dolar bu kadar yükselmemisken 2 tüp bebek + 1 ameliyata toplam 10 000 dolar harcamıştık. Ki benim tüp bebege ihtiyacım da yokmuş… O yollarda ağlama krizlerimi unutmuyorum. Destek olmak için yazmak istedim. Umarım tek tek mutlu haberlerinizi paylaşırsınız…
Allah tüm bu yolda mücadele eden anne baba adaylarının yardımcısı olup mucize gibi doğal yolla nasip etsin… Biz dolar bu kadar yükselmemisken 2 tüp bebek + 1 ameliyata toplam 10 000 dolar harcamıştık. Ki benim tüp bebege ihtiyacım da yokmuş… O yollarda ağlama krizlerimi unutmuyorum. Destek olmak için yazmak istedim. Umarım tek tek mutlu haberlerinizi paylaşırsınız…

Allah tüm bu yolda mücadele eden anne baba adaylarının yardımcısı olup mucize gibi doğal yolla nasip etsin…
Biz dolar bu kadar yükselmemisken 2 tüp bebek + 1 ameliyata toplam 10 000 dolar harcamıştık.
Ki benim tüp bebege ihtiyacım da yokmuş…
O yollarda ağlama krizlerimi unutmuyorum.

Destek olmak için yazmak istedim.
Umarım tek tek mutlu haberlerinizi paylaşırsınız…
Insallah banada dogal nasip olur yasim 43 oldu hic umidim yok aetik tup benekte denemiye gucumuz kalmadi 2 kere denedik olmadi

Lenfosit aşısını da araştırın lütfen.
Ara ara girip bunu yazıyorum tedavi sürecindeki arkadaşlara, birine bile faydası olsa yeter. Eski mesajlarımdan tedavi surecimi vs görebilirsiniz. Duşük amh 3 negatif tüp bebek tedavisi ve 40 yaş. Yeni tedavi ile planlanan 3 lenfosit aşısı vardı, ilk aşıdan sonra spontan gebelik oldu çok şükür.
Bol şans diliyorum herkese✨
Bu asiyi kendimiz kafamiza gore yaptirabiliyorcmuyuz bi zarari var mi acaba doktor verir mi bunu

X