- 10 Aralık 2022
- 2.692
- 1.409
Doktor değiştirin bu pskoloji kötü etkiler siziEvet tüp bebek merkezi ama Doktor beye birşey soruyoruz tersliyor yada kısa kısa cevaplar hiç ilgilenmiyor hep acelesi var biz 5 saatlik yoldan oraya gidiyoruz 5 dakika bile durmuyoruz yanında yani oraya gittiğimde çok pişman oluyorum keşke gelmeseydim diyorum ama olmuyor işte
Kendim istedim, mailime attılar.Mikrogen lab ile çalışıyordu klinikSiz raporu kendiniz mi istediniz yoksa onlar mı gönderdi bize hiçbirşey göndermediler
Bizim onlarda da sıkıntı yok, sanırım benimki yumurta kaynaklıİki kez opu yaptık, pgt ye toplam 4 embriyo gitti maalesef onlarda da sorun çıktı. Şimdi önce gen testi ve sperm dna hasar testi düşünüyoruz
Daha uygun derken ne kadar acaba.biz 18 bin ödedik , biyopsi alınmasıyla 26750 liraMerhaba, basit genetik test varmış 5 kromozoma bakılıyormuş fiyatı daha ucuzmuş bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba ? Benim tek çekirdekli ama ilerleyen 2 embriyom var bunlara bakmak istedi embriyolog 1 tane 5. Gün iyi kalite donduruldu kalan 2 taneye de bu kromozom testini yapmak istiyorlar ama nasıl bişey hiç bilgimiz yok .
Yumurtalar çok iyi kalite dediler, sonrasında embriyo kaliteleri de iyi denildi ancak pgt olumsuzBizim onlarda da sıkıntı yok, sanırım benimki yumurta kaynaklı
Normal genetik kandan bakılıyor, onlar devlette de yapılıyor.Embriyo genetik testi çok maliyetli maalesefYumurtalar çok iyi kalite dediler, sonrasında embriyo kaliteleri de iyi denildi ancak pgt olumsuzgen testi nasıl yapılıyor bilmiyorum zor bir işlem mi baya da maaliyetliymiş. Hangi de yorumluyor sonuçları hiç bilgim yok
Evet çok pahalı pgt teli tüp bebek biz günlerdir yani düşünmekten artık başıma ağrılar giriyor tekrar pgt mi yaptırsam elimizdeki bütün paramız gider sıfırda kalırız ama işte para yerine gelirde evlat sahibi olmak ağır basıyorYumurtalar çok iyi kalite dediler, sonrasında embriyo kaliteleri de iyi denildi ancak pgt olumsuzgen testi nasıl yapılıyor bilmiyorum zor bir işlem mi baya da maaliyetliymiş. Hangi de yorumluyor sonuçları hiç bilgim yok
Hangi bölüme gitmemiz gerekiyor özellerde oluyor mu acaba? Yoksa bize ilk aşamada normal genetik test yeterli olavak mıdır? Dr yönlendirmesi değil kendimiz karar verdik ama bereden başlayacağız bilmiyoruz.Normal genetik kandan bakılıyor, onlar devlette de yapılıyor.Embriyo genetik testi çok maliyetli maalesef
Biz de ciddi masraf yaptık maalesefEvet çok pahalı pgt teli tüp bebek biz günlerdir yani düşünmekten artık başıma ağrılar giriyor tekrar pgt mi yaptırsam elimizdeki bütün paramız gider sıfırda kalırız ama işte para yerine gelirde evlat sahibi olmak ağır basıyor
Anlıyorum sizi tabi herkesin duruma başka Rabbim kolaylık verir inşallahBiz de ciddi masraf yaptık maalesefnereye kadar sürecek bilmemek cidden çok yorucu ve üzülüyor insan. Daha önce hiç pgt fln yapmadan tüp bebek hamileliğim oldu 3. Gün ilk denemede tutundu ancak 29. Haftada plasenta ayrıldı, kızım ölümden döndü ancak ağır beyin kanaması geçirdi korkunç travmamız var. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz pgt istiyoruz.
İnşallahh Allah hayırlısını nasip etsinBenim de 2 embriyom genetikten kötü geldi , şimdi 2 ay mola verdik bu ay tekrar denicez inşallah sağlıklı embriyoyu buluruz
Amin hepimiz için , aynı kaderi paylaşıyoruz hepimiz , inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağıniza alirizİnşallahh Allah hayırlısını nasip etsin
Bende bunu çok merak ediyorum ve anlamıyorum bana doktorum dediki sen embriyoların sağlıksız olduğu için düşük yapıyorsun ben 4 defa düşük yaptım ve hepsi sağlıksızmıydı yani yada bundan sonra hep sağlıksız embriyomuz mu olucak anlamıyorum bunu çünkü ekstra hiç birşey yapın demiyor doktorumuzDaha önceden embriyosu kötü gelip sonra iyi gelen var mı peki aramızda umut olsun bize
Doktor yönlendirse daha iyi olur, doktorunuza danışın benceHangi bölüme gitmemiz gerekiyor özellerde oluyor mu acaba? Yoksa bize ilk aşamada normal genetik test yeterli olavak mıdır? Dr yönlendirmesi değil kendimiz karar verdik ama bereden başlayacağız bilmiyoruz.
Hepsi öyle gelebilir de gelemez de dedi bana, tabi benim 5.tup denemem.Ben kimyasal olarak bile hiç hamile kalmadım maalesefBende bunu çok merak ediyorum ve anlamıyorum bana doktorum dediki sen embriyoların sağlıksız olduğu için düşük yapıyorsun ben 4 defa düşük yaptım ve hepsi sağlıksızmıydı yani yada bundan sonra hep sağlıksız embriyomuz mu olucak anlamıyorum bunu çünkü ekstra hiç birşey yapın demiyor doktorumuz
Araştırmalarıma göre bi ay kötü gelip sonra iyi gelenlerde var . İnşallah bizim de öyle olur.Bende bunu çok merak ediyorum ve anlamıyorum bana doktorum dediki sen embriyoların sağlıksız olduğu için düşük yapıyorsun ben 4 defa düşük yaptım ve hepsi sağlıksızmıydı yani yada bundan sonra hep sağlıksız embriyomuz mu olucak anlamıyorum bunu çünkü ekstra hiç birşey yapın demiyor doktorumuz