Embriyomuz genetiği bozuk çıktı

Benim 8. Haftada kalp durması ile sonlanan hamileliğim oldu, genetiğe gitmesini ben talep ettim, sonuc olarak triploidi geldi. Ancak siz istemedikce sadece patolojiye gidiyor, patoloji ne fikir verecek ki bizlere.

Bence doktoru dinlemeniz faydanıza olacaktır Allah beterinden saklasın bende tüp bebek tedavisi oldum defalarca ve hep doktorların söylediğini yaptım

Bende çok korkmuştum halada korkuyorum ama başka çaremiz yok denemekten başka genetik teste gittiğinde embiyolar en kaliteli olanı seçilebiliyor ve düşük yapmama şansın 99% demişti bana doktor

Bende çok korkmuştum halada korkuyorum ama başka çaremiz yok denemekten başka genetik teste gittiğinde embiyolar en kaliteli olanı seçilebiliyor ve düşük yapmama şansın 99% demişti bana doktor

Benim 8. Haftada kalp durması ile sonlanan hamileliğim oldu, genetiğe gitmesini ben talep ettim, sonuc olarak triploidi geldi. Ancak siz istemedikce sadece patolojiye gidiyor, patoloji ne fikir verecek ki bizlere.
Ben yurt dışında yaşıyorum ve burda öyle bi sistem yok düşük mü yapıyorsun normaldir bukadar madem hamile kalabiliyorsun demekki oluyor hemen sonraki adetin bitince dene diyip hep eve gönderdiler bizi

Bence doktoru dinlemeniz faydanıza olacaktır Allah beterinden saklasın bende tüp bebek tedavisi oldum defalarca ve hep doktorların söylediğini yaptım
Öylemi diyorsunuz doktorumuzda hiç içime sinmiyor hiç ilgilenmiyor en fazla 2 saniye görüyor soktoru o kadar yol gidiyoruz okadar paralar veriyoruz yüzümüze bakmıyor

2 ayrı yere kürtaj oldum iki nağlet doktor da demedi ki genetige de yollayalım.... Genetige yollamak için ekstra ücret alıyorlar mı ? Bana hatta trombofili paneli yaptır diyen de olmadı 2. Düşükten sonra demişlerdi... Genetik test bölümüne gidip kromozom testine baktırmis miydiniz ?

İnşallah öyle olur bakalım başka yerler ile de görüştünüz mu ? Fikir alın birkaç doktordan , mesela benim takibe gittiğim doktor baştan aşağıya tedavilerime bakıp bu işlem niye yapıldı bu ilac neden verildi falan bir sürü şey saydı. Her doktorun görüşü farklı hastahane kalitesi de önemli tabiki.

Öylemi diyorsunuz doktorumuzda hiç içime sinmiyor hiç ilgilenmiyor en fazla 2 saniye görüyor soktoru o kadar yol gidiyoruz okadar paralar veriyoruz yüzümüze bakmıyor
Tüp bebek merkezi değil mi bu? Doktor çok önemli eski yeri o nedenle bıraktım ben. Aldım embriyoları taşıdım başka yere

Tüp bebek merkezi değil mi bu? Doktor çok önemli eski yeri o nedenle bıraktım ben. Aldım embriyoları taşıdım başka yere
Evet tüp bebek merkezi ama Doktor beye birşey soruyoruz tersliyor yada kısa kısa cevaplar hiç ilgilenmiyor hep acelesi var biz 5 saatlik yoldan oraya gidiyoruz 5 dakika bile durmuyoruz yanında yani oraya gittiğimde çok pişman oluyorum keşke gelmeseydim diyorum ama olmuyor işte

Madem yeniden başlayacaksınız başka merkez arayışına girmeniz dha iyi olmaz mı. Böyle içiniz de rahat değil inanarak başlamıyorsunuz tedaviye piskolojik olarak yani rahat olmakta önemli az buz para da verilmiyor tedavilere

Merhaba Allahtan umut kesilmez canım hayırlısı olsun moral her şey moralin bozuldukca hormonların da etkileniyor psikolojik yeme alışkanlığı şekerin yükselmesi gibi durumlarda bizi çok etkiliyor sağlıklı yağlardan beslen hafif sporlar yap avakado havuç bunlardan tüketmeye ve güçlü kalmaya çalış doğacak bebeğini düşün kendine güç vermesi için hayal kur canım bizde 4 yıldır istiyoruz olmuyor inşallah en güzel zamanda verecek Rabbim bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…