- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
sen nesin ya banlanma olmasa yazacagim cok sey var.Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
ne kadar kirici yuregi katran baglamis bir insansin sen... hadi kendi kirli pencerenin onunde oyna. hayalleri yikilmis bir insanin bahcesini kirletme...
arkadasim gecmis olsun. eger transfer parasini vermediyseniz bu paranin icind para iadesi olmaz. ama transfer parasi varsa para iadesi alirsiniz. ben 3 kez tedavi oldum. parayi hep transfer gunu toplu verdik. opu transfer vs parasi toptan.Biz cok öndek vermiştik artı dondurma ücretini de ayrı vermiştik transfer olmadı belki bi kısmı iade olabilir mi diye sordum ne için yargılandıgımı da anlamadım. 3. Gun embriyosuydu
druna ulasamiyorsan drunu budefa degistir. rezervazligi gibi bir sorunun mu var?
eger oyleyse benim de sorunum o bebegim oldu SUKROLSUN.
ilk tedavinde dollenme bile olmamisti. suandan itibaren kendini toparlayip Yeni tedavi icin guc toplamaya bak. yukaridaki gibi yorumlari da sallama. densizlik parayla satilsa keske.
alerjin yoksa arisutu bal polen kullan. d vitaminini bir olctur mutlaka malesef bizim d vitamini sorunumuz olabiliyor.
Bahar gelmek.uzere bol bol yuruyus yap. megatif insanlardan uzak dur.
insallah guzel gunler seni bekliyordur.