Embriyom öldü :(

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
sen nesin ya banlanma olmasa yazacagim cok sey var.
ne kadar kirici yuregi katran baglamis bir insansin sen... hadi kendi kirli pencerenin onunde oyna. hayalleri yikilmis bir insanin bahcesini kirletme...
Biz cok öndek vermiştik artı dondurma ücretini de ayrı vermiştik transfer olmadı belki bi kısmı iade olabilir mi diye sordum ne için yargılandıgımı da anlamadım. 3. Gun embriyosuydu
arkadasim gecmis olsun. eger transfer parasini vermediyseniz bu paranin icind para iadesi olmaz. ama transfer parasi varsa para iadesi alirsiniz. ben 3 kez tedavi oldum. parayi hep transfer gunu toplu verdik. opu transfer vs parasi toptan.
druna ulasamiyorsan drunu budefa degistir. rezervazligi gibi bir sorunun mu var?
eger oyleyse benim de sorunum o bebegim oldu SUKROLSUN.
ilk tedavinde dollenme bile olmamisti. suandan itibaren kendini toparlayip Yeni tedavi icin guc toplamaya bak. yukaridaki gibi yorumlari da sallama. densizlik parayla satilsa keske.
alerjin yoksa arisutu bal polen kullan. d vitaminini bir olctur mutlaka malesef bizim d vitamini sorunumuz olabiliyor.
Bahar gelmek.uzere bol bol yuruyus yap. megatif insanlardan uzak dur.
insallah guzel gunler seni bekliyordur.

Bu arada iki tup bebek arasında eşine ve sana ilac verebilirler iki ay biz kullanmıştık faydası oldu bitkisel ilaçlar ama doktor yazmıştı spermin ve yumurtanın kalitesini artiriyor
Merhaba bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum tekrardan :) size hangi ilaçları vermişti doktorumuz kalite için benim doktor pek uygun buomuyorda bitkisel ürünleri ama benarastirip kullanmak istiyorum

sen nesin ya banlanma olmasa yazacagim cok sey var.
ne kadar kirici yuregi katran baglamis bir insansin sen... hadi kendi kirli pencerenin onunde oyna. hayalleri yikilmis bir insanin bahcesini kirletme...
arkadasim gecmis olsun. eger transfer parasini vermediyseniz bu paranin icind para iadesi olmaz. ama transfer parasi varsa para iadesi alirsiniz. ben 3 kez tedavi oldum. parayi hep transfer gunu toplu verdik. opu transfer vs parasi toptan.
druna ulasamiyorsan drunu budefa degistir. rezervazligi gibi bir sorunun mu var?
eger oyleyse benim de sorunum o bebegim oldu SUKROLSUN.
ilk tedavinde dollenme bile olmamisti. suandan itibaren kendini toparlayip Yeni tedavi icin guc toplamaya bak. yukaridaki gibi yorumlari da sallama. densizlik parayla satilsa keske.
alerjin yoksa arisutu bal polen kullan. d vitaminini bir olctur mutlaka malesef bizim d vitamini sorunumuz olabiliyor.
Bahar gelmek.uzere bol bol yuruyus yap. megatif insanlardan uzak dur.
insallah guzel gunler seni bekliyordur.
Benimle düzgün konuş evet taş kalpliyim ben

Benimle düzgün konuş evet taş kalpliyim ben
gayet duzgun konustum. hele senin cirkin v itici soylemlerin soz konusuyken.
Allah yuregine isik ve yumusaklik veesin. dilegim bu. lutfen daha fazla bana cevap verme. ben seni anlayamayacak kadar yumusak kalpliyim. polemige de girmeyecegim.
Allah yokunu acik etsin.

gayet duzgun konustum. hele senin cirkin v itici soylemlerin soz konusuyken.
Allah yuregine isik ve yumusaklik veesin. dilegim bu. lutfen daha fazla bana cevap verme. ben seni anlayamayacak kadar yumusak kalpliyim. polemige de girmeyecegim.
Allah yokunu acik etsin.
Bende teşekkür ederim o zaman iyi dileklerin icin

Ne kendini bilmezler var ya !! Kadın çocuk olsun diye uğraşıyor para da önemli parasız kim kime ne verir !!! Sanki istemıyor cocugu olsun para iade olsun ki tekrar başlasın !! Haddiniz bilmeden empati yapmadan konuşanlar bir gün aynı şeyi yaşarsınız anlarsınız !!! İnşAllah paranı geri alıp hamile kalabıorısnız Aminnnnn

Ya haklısın gerçekten giden paraya elbetteki işe yaramadığı için insan acır. İnşallah paranı alırsın. Ya da ikinci bir uygulama şansı daha verilir. Bence ardına düşün doktorla iletişime geçmeye çalışın.

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Ne kadar saçma sapan bir yorum bu...bu süreçler fazlasıyla maddi manevi sıkıntılı...konu sahibi tekrardan tüp bebek deneyecek belliki ve paranın her kuruşuna ihtiyacı var.azıcık empati kurun yahu,o da parayı alıp gezeyim yiyeyim demiyor zaten

Merhaba bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum tekrardan :) size hangi ilaçları vermişti doktorumuz kalite için benim doktor pek uygun buomuyorda bitkisel ürünleri ama benarastirip kullanmak istiyorum

Biz birde umreye gidenlerden hurma polen getirtmistik biraz pahalı bir şey ama insan çare arıyor toz şeklinde balla yeniyor zaten tarifi var yazıyor kutunun üstünde

Allahııımmm,konu sahibi bile banlanmış,neler yapmışsınız böyle.
Neden sevgili üyelerimiz kendilerine uygun bulduğu konulara cevap yazıp,bulmadığı ya da kendilerince saçma bulduğu konularda da illa fikrini beyan etme zahmetine girerler ki? Yazık olmuş durduk yere...

Konu sahibi de sonra görür illa ki ama o zamana kadar haber alır herhalde.

Benim yaptırdığım merkezde hepsini ödedik ama transfer makbuzunu ayrı kestiler,o gün bu makbuzla gelin diye.Eğer herhangi bir nedenle transfer olmazsa iade edilecek miktar yanlış hatırlamıyorsam 1300 lira.6500 de toplam fiyatıydı...

Ve ben bu tüp bebeğe başlarken çok araştırdım aman neresi iyiyse orası olsun diye.Başladıktan sonra ilgi alaka süper,ve dedim ki,paran varsa böyle.Yoksa? Ve Allah göstermesin tutmazsa bende derdine düşeceğim illa ki,yoksa nasıl olacak bu işler?

Allah bu yolda yürüyen herkese sabırlar versin.Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bizlerde bir gün...

Allahııımmm,konu sahibi bile banlanmış,neler yapmışsınız böyle.
Neden sevgili üyelerimiz kendilerine uygun bulduğu konulara cevap yazıp,bulmadığı ya da kendilerince saçma bulduğu konularda da illa fikrini beyan etme zahmetine girerler ki? Yazık olmuş durduk yere...

Konu sahibi de sonra görür illa ki ama o zamana kadar haber alır herhalde.

Benim yaptırdığım merkezde hepsini ödedik ama transfer makbuzunu ayrı kestiler,o gün bu makbuzla gelin diye.Eğer herhangi bir nedenle transfer olmazsa iade edilecek miktar yanlış hatırlamıyorsam 1300 lira.6500 de toplam fiyatıydı...

Ve ben bu tüp bebeğe başlarken çok araştırdım aman neresi iyiyse orası olsun diye.Başladıktan sonra ilgi alaka süper,ve dedim ki,paran varsa böyle.Yoksa? Ve Allah göstermesin tutmazsa bende derdine düşeceğim illa ki,yoksa nasıl olacak bu işler?

Allah bu yolda yürüyen herkese sabırlar versin.Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bizlerde bir gün...
Allah bebeginizi kucaginiza almayı nasip eder insallah

Allah aşkına kadın para derdine düşmemis ki yazık ya üzülüyor zaten. Neden para derdine düşmüş deniliyor. Bir sonraki tedavi için para gerekiyordur sonuçta. Zor bir süreç allah yardım etsin inşallah. Ayrıca 6000 tl de gerçekten çok para yani. Yarısını verseler bir sonraki ay tekrar tedavi olacak belki. Belki parayi veremezlerse olamayacak yazık lütfen kırıcı konuşmayalım. Bebeği olamayan bunun için üzülen bayanlara gerçekten dua ediyorum. Allah hayırlısı ile size bebek nasip etsin inşallah. Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Ayrıca geçen bir bayan da bana gereksiz yere laf attı güzel dille uyardım. Neden bu saldırgan tavırlar var burada anlamış değilim. Ne güzel birbirimize yardimci olalım. Hayır ne oluyor birini uzdugunde eline ne geçiyor ki. Günah olmuş oluyorsun yine sen zararlı çıkıyorsun. Herkes kalbinin ekmeğini yer diye düşünüyorum.

X