Embriyom öldü :(

Ya zaten ban yememek için susuyorum benim mesajımdan alıntı yapmayın lütfen benimde çocuğum yok uğraşıyorum zaten bu benim düşüncem ben yazdığım yorumun arkadindayim

Hatalı ve kırıcı bir yorumdu. Sevdiğim üyelerin yanlış cümleler kurduğunda bir özür dileme olgunluğunu gösterememesi beni çok üzüyor.
Haklısınız haddini aşan kırıcı bir yorum oldu deseniz daha güzel olacak aslında. Özür dilemek erdemdir bu kadar inatlaşmaya gerek yok
Ben çocuk için uğraşmıyorum şu an ama yine de empati yapıyorum maliyetli bir iş belki zaten borçlu olan birine iyice borç yap demek ve bunda inat etmek de hoş değil gerçekten.

Ya zaten ban yememek için susuyorum benim mesajımdan alıntı yapmayın lütfen benimde çocuğum yok uğraşıyorum zaten bu benim düşüncem ben yazdığım yorumun arkadindayim
Siz bana buradan olaylı bir şekilde giden eski bir üyeyi animsattiniz bilmiyorum niye.

Ve evet yorumlarınız oldukça empati yoksunu.

Allahım ne saçma şeyler okudum bu konuda ya. " varsın para çöpe gitsin"miş, paraya üzülüyormuş da evlat lafı etmiyormuş"... Millet para basıyor çünkü, çöpe gitsin binlerce lira. Bu kadar da boş keseden sallanmaz ki kardeşim, biz de yaşamadık bu durumu ama empati denen bir şey var. Para bu konuda çok önemli, kaybedilene tabii ki üzülecek, yok kredi çekerim,çöpe atarım demekle olmuyor.

Ayrıca burada konu sahibi kimseye yaranmak için evlat üzerinden demagoji yapmak zorunda değil. Konunun her yerinden evlat için uğraşan ve üzülen bir kadın olduğu anlaşılıyor, hala anlamayan sorunu kendinde arasın bence.
Benim bu durumda bir bilgim yok. Hele bir pazartesi olsun, tüp bebek merkezinizi arayıp görüşürsünüz. Geçmiş olsun.

6000 asgari ücretlerle türkiye şartlarında çalışan insanlar için çok büyük rakam. ne kolay hemen kredi çekerim demek belki borçları var çekemiyorlar. kadıncağız çocuğu olsun diye umut ararken , tekrar şansını denemek için en azında ödediğimi alabilirmiyim geri diyor hemen adını paragöze çıkarmışssınız helal vala. konu sahibi üzülme canım Yaradanım elbet bir kapı açar , tok açın halinden anlamaz misali insanlar senin ne durumda olduğunu bilmeden atıp tutuyorlar işte.. 2. cide bence bir indirimleri olur olmalı para iadesi yapmazlar yapılmış bir işlem için çünkü kesin garanti olacak demiyorlar. ama indirim olur sıkma canını

Tuhaflıgı farkeden tek ben degılım degıl mı ?

Embriyo üff canlılıgını yıtırdı işte gıbı cumleler ???

Hayırlısı olsun

Objektif bir şekilde diyorum çok hatalısın
Gerçekten kırıcı ve empatiden yoksun bir sürü şey yazdın ve uzatarak tüy de dikiyorsun.
Ben uzatmiyorum zaten ben iki mesajdan sonra daha cvp yazmadım ama ısrarla alıntı yapiyolar bende cvp yazıyorum konu sahibi kusura bakma Allah gönlüne göre verir umarım SonsuzMasalim SonsuzMasalim

X