Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar çok 6.7.8 gün hem idrarda hem kan da öğrenen okudum ki o yüzden umudum kesildi siz nerde tedavi oldunuzBeta hgc hormonu 10 uncu günde kanka çıkıyormuş bende pazartesi kan vercem işte merak ediyorum sende öyle yap 10 uncu günde bide kan ver ne olcak bakalım
Fulya bahçeci yarın 8.günüm normal idrar testim var ümidim kalmadı ama yarın sabah yapayımOkan üniversitesinde siz
Benim tek bi yapın bakalımBenim yarın kan testi günüm yarın sabah kandan önce erken gebelik testi yapsamı yine acaba çift embriyo mu senin ki
Yarın inş pozitif alırsınız banada haber verin olur mı benim umudum kalmadı ama 6.kan negatif 7.8 gün kaset test negatif çünküBenim şuan adet olcak mışım gibi belim ağrıyor ben testi ilk idrarla yapmadım erken gebelik testi diye yarın kan verme günüm bakalım ne olcak
Sabah bende adet sancısıyla uyandım Salı günü hem kan hemde adet günümBenim şuan adet olcak mışım gibi belim ağrıyor ben testi ilk idrarla yapmadım erken gebelik testi diye yarın kan verme günüm bakalım ne olcak
Canım aslında orvitralle testini pozitif çıkarır ama sende çıkmaması çok ilginç geldi bana demekki vücut çabuk attı etkisiniSabah bende adet sancısıyla uyandım Salı günü hem kan hemde adet günüm
Evet galiba hiç görmedim iki çizgi bugün 8.gün kaset test silik de olsa çıkardı artık kabullendimCanım aslında orvitralle testini pozitif çıkarır ama sende çıkmaması çok ilginç geldi bana demekki vücut çabuk attı etkisini
Transfer günü hariç 8.günüm zaten ama negatif çıktı işte o yüzden umudum kalmadı siz yarın mı yapacaksınızbenim ikinci denemem bu ilkinde tek embriyo verdiler olmadı şimdi 2 embriyo verdiler yarın sonuç belli olcak en azından biri tutunsa bari çok istiyorum ama teste negatif çıkması bütün ümidim gitti ya inşallah seninde kanda pozitif çıkar ama senin idrar testi için erken bence çünkü zaten transfer gününü saymıyorlar diye biliyorum
Allah yardımcımız olsun bana da yazın olur mu nolurbende yarın ilk idrarla yapcam sonra kan vermeye gitçem sabah benimde 8 günde mesela negatif çıktı o yüzden benimde umudum yok