Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin adet ağrılarım başladı sarı akıntım var afedersiniz benim olay bitti diyorum artık Allah size pozitif göstersin inşMutlaka yazıcam inşallah Allah isteyen herkeze nasip eder
Benim ilk denemem iki tane embriyo idi tutmamıştı belli olmaz idrar geç yansımışta olabilirMerhaba arkadaşlar 2 embriyo transferi olupta ikisinince tutmadığı olan oldumu hiç benim bugün transferin 8. Günü ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kan vermeme 2 gün var daha çok korkuyorum ordada negatif çıkacak diye
Sizde mi kaset testte 8.gün negatif görmüştünüzBenim ilk denemem iki tane embriyo idi tutmamıştı belli olmaz idrar geç yansımışta olabilir
Bende bir gaflette bulunup az önce test yaptım 2nisan öğlen transfer olmuştum 5.gün embriyosu negatif çıktıSakin olmaya çalışın.
Bende 5nci gün embryosu transfer edildi 1 nisan.
5nci güne kadar hiç çizgi yoktu.
Dün ve bugün gün silik çizgi var.
Testi nezaman yapıyorsunuz? İlk idrarla demi?
Bende bir gaflette bulunup az önce test yaptım 2nisan öğlen transfer olmuştum 5.gün embriyosu negatif çıktı
5 dk sonra odaya geldim bu şekildeHenüz erken ama 5nci gün sizin için.
Bende 5nci gün yapınca negatifti.
6ncı gün çok silikti.
Bugün 7 yine çok silik.
İnşAllah benimledir bebeğim5 dk sonra odaya geldim bu şekilde
Evet ben 4. Günden beri yapmaya başladım hep negatifti 10. Güne kadar kan testinde de negatif çıktıSizde mi kaset testte 8.gün negatif görmüştünüz
5 dk sonra odaya geldim bu şekilde
Benim yarın 9.gün kan verip artık negatifi kesinleştirip adet olmayı beklicem belli yani yok kendimi kandırmıycamEvet ben 4. Günden beri yapmaya başladım hep negatifti 10. Güne kadar kan testinde de negatif çıktı
Kanı da 10.gğn verip negatif aldınız değil mi peki adet ne zaman geldiEvet ben 4. Günden beri yapmaya başladım hep negatifti 10. Güne kadar kan testinde de negatif çıktı
Doktorun dediğini yapın niye boşuna strese sokuyorsunuz kendinizi başkalarında o günlerde pozitif çıktıysa sizde de çıkacak diye bir şey yok doğal yolla denenen gebelliklerde bile ilişkiden 10 gün sonra yumurta dölleniyor 16. Günde testte çıkıyorMerhaba benimde 5.gün tek taze transfer 6.gün kan verdim negatif 7.gün evde kaset test yaptım negatif yarın sekizinci günüm doktor 10.günde test yap dedi ama umudum kalmadı
Haklısınız işte insan görünce özeniyor galiba yarın 9.gnümDoktorun dediğini yapın niye boşuna strese sokuyorsunuz kendinizi başkalarında o günlerde pozitif çıktıysa sizde de çıkacak diye bir şey yok doğal yolla denenen gebelliklerde bile ilişkiden 10 gün sonra yumurta dölleniyor 16. Günde testte çıkıyor
Benimde hep negatif ti çatlatma iğnesi de olmuştum etkisini görmedim bugün 9.günüm adet ağrılarım çokEvet ben 4. Günden beri yapmaya başladım hep negatifti 10. Güne kadar kan testinde de negatif çıktı
Sonucunuz ne oldu inş pozitif almışsınızdır bugün 9.günüm artık test yapmak istemiyorum kabullendim yokMutlaka yazıcam inşallah Allah isteyen herkeze nasip eder
Çatlatma iğnesi ne zaman oldunuz bugün çatlatma iğnesinin kaçıncı günü?Benimde hep negatif ti çatlatma iğnesi de olmuştum etkisini görmedim bugün 9.günüm adet ağrılarım çok
12. Günde verdim 10 güne kadar olmuştumKanı da 10.gğn verip negatif aldınız değil mi peki adet ne zaman geldi
Rabbimden umut kesilmez burda çok okudum 9. Günden 10. Günden sonra pozitif yada kan günü pozitif görenleriBenim yarın 9.gün kan verip artık negatifi kesinleştirip adet olmayı beklicem belli yani yok kendimi kandırmıycam
Anca toparlandım diyelim negatif ikiside tutmamışSonucunuz ne oldu inş pozitif almışsınızdır bugün 9.günüm artık test yapmak istemiyorum kabullendim yok