Ben14 ğnde transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu bana 29 unda bak dediler size daha erken vermişlerMerhabalar. Ben de 17 Ekim’de transfer oldum. 1 tane 3.gün embriyosu kendisi Test günüm 29’u. Bazılarınızın teste az günü kalmış, benim gibi bekleyecekler de var. İnşallah bu ay hepimizin ayı olur da pozitifler havada uçuşur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo transferi yaptıranlar
- Konu Sahibi Fethiye50
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #embriyo transferi #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ayy canım gözün aydın inşallah yarın da güzel sonuçlarla gelirsin burayaİdrar testim pozitif kan verdikten sonra pozitif almayı nasip etsin inşallah
- 21 Kasım 2019
- 794
- 845
- 53
- 46
Bazı merkezler farklı bekleme süresi belirliyor. Sizinki de biraz uzun olmuş sanki inşallah yüzümüzü güldüren sonuçlarımız olacakBen14 ğnde transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu bana 29 unda bak dediler size daha erken vermişler
Ayyy inşallah Rabbim her isteyene versinBazı merkezler farklı bekleme süresi belirliyor. Sizinki de biraz uzun olmuş sanki inşallah yüzümüzü güldüren sonuçlarımız olacak
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
10 veya 12gun oncesi test isteyen doktor cidden ilk defa duydum cevremde de duymadim ondan sasirdim :) bilgilerden gebelik dogum tarihi yanlis yazip onayladiysan ondan oyle dogum yapti gosteriyordur sistemselBenim 5.gün dondurulmuş embriyo doktorumun verdiği kan testi tarihi 20ekimde yani 1gün var herkeste aynı değil arada ki o 12 gün doğum yaptı yazısı yanlışlıkla oldu kaldıramıyorum onu
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Idrarda poztifse kanda da buyuk ihtimal poztiftir benim oyle oldu test fotografi varsa atar misin canimİdrar testim pozitif kan verdikten sonra pozitif almayı nasip etsin inşallah
Her doktorun planı farklıdır10 veya 12gun oncesi test isteyen doktor cidden ilk defa duydum cevremde de duymadim ondan sasirdim :) bilgilerden gebelik dogum tarihi yanlis yazip onayladiysan ondan oyle dogum yapti gosteriyordur sistemsel
Idrarda poztifse kanda da buyuk ihtimal poztiftir benim oyle oldu test fotografi varsa atar misin canim
Eklentiler
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
amin çok teşekkür ederimBurda cok belli saglikla ilerlesin insallah
- 28 Haziran 2022
- 72
- 42
- 3
- 39
Ayy çok sevindim. Sanki ben hamileymisim gibi. Madem idrarda çıktı kanda da çıkacaktır mutlaka. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün idrar testi yapınca pozitif çıktı hemsiremi aradım oda yarin kan ver dedi normalde 1gün var kan testine
- 28 Haziran 2022
- 72
- 42
- 3
- 39
Canım seninle aynı gün transfer olmuşuz. Benimki de 3. Gün embriyosu. Güzel haberleri duya duya, zamanı güzel geciriyorumvar mı bir belirtin ?Merhabalar. Ben de 17 Ekim’de transfer oldum. 1 tane 3.gün embriyosu kendisi Test günüm 29’u. Bazılarınızın teste az günü kalmış, benim gibi bekleyecekler de var. İnşallah bu ay hepimizin ayı olur da pozitifler havada uçuşur
Ya belirtiden kastınız ne ağrıları vs hep ilaçlara bağlıyorlarCanım seninle aynı gün transfer olmuşuz. Benimki de 3. Gün embriyosu. Güzel haberleri duya duya, zamanı güzel geciriyorumvar mı bir belirtin ?
- 13 Ağustos 2022
- 123
- 92
- 28
- 32
Bende dondurulmuş transfer olacağım. Transferi adetten sonra mı yapıyorlar bilgi verebilirmisinMerhaba, 8 Ekim'de transferim oldu, dondurulmuş 5.gün embriyosu. Şimdilik bazen çok hafif kasık ağrılarım oluyor. Adet başlangıcı gibi. Onun haricinde bir değişiklik yok :) Hayırlısı olsun, umarım en kısa zamanda emeklerimiz mutlulukla sonuçlanır.
- 28 Haziran 2022
- 72
- 42
- 3
- 39
Ben bu sefer progesteronu fitil olarak kullandım. Daha önce ağızdan almıştım. O zaman gogusum aşırı hassaslasmisti , kasıklarımda ağrı vardı . Bir de ruh halin bozulmustu. Şimdi gogusumde hafif ağrı var psikolojim gayet iyi iki gün karnım kasıldı sonra geçti. Süreci paylaşmak için sordum canım. Konuşmak iyi geliyorYa belirtiden kastınız ne ağrıları vs hep ilaçlara bağlıyorlar
Bende fitil olarak kullanıyorum. İnşallah hepimiz için güzel şeyler olurBen bu sefer progesteronu fitil olarak kullandım. Daha önce ağızdan almıştım. O zaman gogusum aşırı hassaslasmisti , kasıklarımda ağrı vardı . Bir de ruh halin bozulmustu. Şimdi gogusumde hafif ağrı var psikolojim gayet iyi iki gün karnım kasıldı sonra geçti. Süreci paylaşmak için sordum canım. Konuşmak iyi geliyor
Evet haklısınız yaşamayan anlamıyor zaten bu süreçte
Çok teşekkür ederim gerçekten Rabbım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAyy çok sevindim. Sanki ben hamileymisim gibi. Madem idrarda çıktı kanda da çıkacaktır mutlaka. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- 21 Kasım 2019
- 794
- 845
- 53
- 46
Ne güzel inşallah bizim de güzel haberler paylaşacağımız gün gelecek Sıfır belirti bende. Zaten daha yeni tutunmaya başlıcaktır herhalde. Batma gibi ağrılarım var ama o da ilaçlardan transferden önce de vardı. Senin var mı belirtin?Canım seninle aynı gün transfer olmuşuz. Benimki de 3. Gün embriyosu. Güzel haberleri duya duya, zamanı güzel geciriyorumvar mı bir belirtin ?
- 28 Haziran 2022
- 72
- 42
- 3
- 39
Sadece karnım kasılıyor. Başka da bir şey yok canım.yuruyus yapıyorum. İşe gidip geliyorum. Çok heyecanlıyım. Zaman geçsin istiyorum. Sen nasıl geçiriyorsun? Kaçıncı gün embriyosu? Test tarihin ne zaman. Ne soru sordum beNe güzel inşallah bizim de güzel haberler paylaşacağımız gün gelecek Sıfır belirti bende. Zaten daha yeni tutunmaya başlıcaktır herhalde. Batma gibi ağrılarım var ama o da ilaçlardan transferden önce de vardı. Senin var mı belirtin?