Ne güzel kaçıncı embriyo suAaa bende çarsamba günü transfer oldum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo transferi yaptıranlar
- Konu Sahibi Fethiye50
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #embriyo transferi #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok ya bende hiç bir şey hissetmiyorum. Zaten belirti de olmuyor, normalde de batmalarım oluyor benim adet dönemlerinde. Tamamen arada ona benzer batmalar oluyor. Birde transferin ertesi günü kahve bi akıntı geldi ama oda sanırım işleme bağlı bir akıntı.Amin inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı ilk iki gün hafif batma lar vardı sonra hiçbir belirti olmadı doktorum zaten belirti arama kendinde demişti sende varmı belirti sen nasılsın
Ben cumartesi test yaptıracağım, sizin test gününüz ne zaman ?3. Gün embriyosu benim de
Ben cumartesi test yaptıracağım, sizin test gününüz ne zaman ?
Kaçıncı gün embriyosuYok ya bende hiç bir şey hissetmiyorum. Zaten belirti de olmuyor, normalde de batmalarım oluyor benim adet dönemlerinde. Tamamen arada ona benzer batmalar oluyor. Birde transferin ertesi günü kahve bi akıntı geldi ama oda sanırım işleme bağlı bir akıntı.
Bana 15 gün sonra dediler 29 una denk geliyor yani. Daha çok var. Sizin kaç gün oldu transfer olalıBen cumartesi test yaptıracağım, sizin test gününüz ne zaman ?
Kaçıncı gün embriyosu sizinBen cumartesi test yaptıracağım, sizin test gününüz ne zaman ?
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
5. Gun embriyosuydu transfer sonrasi 2gun yattim tuvalet harici kalkmadim yemegim falan onume geldi saglikli yararli seyler yedim hep, sonra uzun yolculuk yaptim sorun olmadi kafasina takan varsa aydinlatmak adina yazdim kasik agrisi batma seklinde yasadim fazla sabirsizim transferin 6.gunu ogleden sonra test yaptim pozitifti kan verdim ayni gun pozitifti kasik agrilarim git gide artti test gunume kadar yani agri disinda ben de bisey olmadi oylekaçıncı gün embriyo şuydu neler yaşadın transfer den sonra
Bnde ağrı yok ya çok üzüldüm şimdi5. Gun embriyosuydu transfer sonrasi 2gun yattim tuvalet harici kalkmadim yemegim falan onume geldi saglikli yararli seyler yedim hep, sonra uzun yolculuk yaptim sorun olmadi kafasina takan varsa aydinlatmak adina yazdim kasik agrisi batma seklinde yasadim fazla sabirsizim transferin 6.gunu ogleden sonra test yaptim pozitifti kan verdim ayni gun pozitifti kasik agrilarim git gide artti test gunume kadar yani agri disinda ben de bisey olmadi oyle
- 16 Ekim 2022
- 66
- 30
- 3
- 32
5.gün dondurulmuş cnmNe güzel kaçıncı embriyo su
Herkeste belirti olmuyormuş ki canımBnde ağrı yok ya çok üzüldüm şimdi
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Ama sunu soylemem gerekir baskalarinda bir suru belirti varken ben de sadece kasık agrisi olmustu hatta negatif oldugunu falan dusundum bu kismindan bakalim olayi yani herkeste belirti olmuyorBnde ağrı yok ya çok üzüldüm şimdi
5.gün dondurulmuş cnm
Evet biliyorum da yine de bi şüphe kacioHerkeste belirti olmuyormuş ki canım
Başta bende ilk gunde batmalar oldu sonra ağrı falan olmadı zaten de doktorumde demişti belirti olmaz dieAma sunu soylemem gerekir baskalarinda bir suru belirti varken ben de sadece kasık agrisi olmustu hatta negatif oldugunu falan dusundum bu kismindan bakalim olayi yani herkeste belirti olmuyor
İçimizi ferah tutacaz yapacak bir şey yok. Galeyana gelmeyeceğiz herkeste farklı ilerliyor süreç. İğnelerden göbeği felan da moraran çok mesela ya da kilo alan. Ama bende hiçbiri olmadı. Bünyeye göre değişiyor o yüzden her şeyEvet biliyorum da yine de bi şüphe kacio
Aynen öyle ignelerden ben yatamıyorum bile sırt üstüİçimizi ferah tutacaz yapacak bir şey yok. Galeyana gelmeyeceğiz herkeste farklı ilerliyor süreç. İğnelerden göbeği felan da moraran çok mesela ya da kilo alan. Ama bende hiçbiri olmadı. Bünyeye göre değişiyor o yüzden her şey
Bak işte o yüzden kimseyle kıyaslamamak gerekiyorAynen öyle ignelerden ben yatamıyorum bile sırt üstü
Bak işte o yüzden kimseyle kıyaslamamak gerekiyor
6. Gün embryosu benimkiKaçıncı gün embriyosu
Benim 6. Gün embriyosu bu yüzden 9 gün sonra test yapabilirsin dediler. Cumartesi yapacağım. Önden asla idrar testi filan yapacağımı sanmam hiç o kadar cesaretim yok. Tek seferde öğrenmek isterimm bakalım:₺Bana 15 gün sonra dediler 29 una denk geliyor yani. Daha çok var. Sizin kaç gün oldu transfer olalı
Transfer olalı 3 gün oldu. Cuma transfer oldumBana 15 gün sonra dediler 29 una denk geliyor yani. Daha çok var. Sizin kaç gün oldu transfer olalı