Benimde perşembe günü kan testi var inşallah hayırlı sonuçlar alirizBenim 6. Gün embriyosu bu yüzden 9 gün sonra test yapabilirsin dediler. Cumartesi yapacağım. Önden asla idrar testi filan yapacağımı sanmam hiç o kadar cesaretim yok. Tek seferde öğrenmek isterimm bakalım:₺
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo transferi yaptıranlar
- Konu Sahibi Fethiye50
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #embriyo transferi #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende çarsamba transfer oldumTransfer olalı 3 gün oldu. Cuma transfer oldum
Bende de ağrı nadiren giriyor bunlar belirti bile deği kafana takma hiç . Benim daha önce tüp bebekle kimyasal bir gebeliğim olmuştu. Onda da yoktu öyle belirti denecek kadar net ağrı. Bu aşamada belirti aramak bizim sabırsızlığımızdan. Sen hiç kafana takmaBnde ağrı yok ya çok üzüldüm şimdi
İnşallah sağlıkla artık hayırlısı neyse o olsun beklicezBenimde perşembe günü kan testi var inşallah hayırlı sonuçlar aliriz
Sabırla bekleyeceğiz hayırlı sonuç ne ise onu alırız inşallahBenim 6. Gün embriyosu bu yüzden 9 gün sonra test yapabilirsin dediler. Cumartesi yapacağım. Önden asla idrar testi filan yapacağımı sanmam hiç o kadar cesaretim yok. Tek seferde öğrenmek isterimm bakalım:₺
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Herkeste belirti olmuyor bence icini ferah tut stres yapma hic bir sekilde bu arada transferin kacinci gunundesinBaşta bende ilk gunde batmalar oldu sonra ağrı falan olmadı zaten de doktorumde demişti belirti olmaz die
Transferimin 6.gunundeyim kan testine 1gun varHerkeste belirti olmuyor bence icini ferah tut stres yapma hic bir sekilde bu arada transferin kacinci gunundesin
- 28 Haziran 2022
- 72
- 42
- 3
- 39
Canım o oluyor bende de oluyor transfer edildiği andan itibaren. Ama ilaçlar yapar dedilerBen de 17 Ekim de transfer oldum. 2 adet 3. Gün embriyosu. Taze transfer. 29 unda test günüm. Rabbim hepimizi kalbini müjdeli haberle ferahlatsin insallah. Hafif karnında kasılma var. Siz de oldu mu böyle ?
İlk iki gün bende de oldu batma kasılma gibi hafif ten sonra hiçbir şeyim olmadı iki gün durde göğüs agrim varBen de 17 Ekim de transfer oldum. 2 adet 3. Gün embriyosu. Taze transfer. 29 unda test günüm. Rabbim hepimizi kalbini müjdeli haberle ferahlatsin insallah. Hafif karnında kasılma var. Siz de oldu mu böyle ?
- 28 Haziran 2022
- 72
- 42
- 3
- 39
Senin test günü ne zaman cnmİlk iki gün bende de oldu batma kasılma gibi hafif ten sonra hiçbir şeyim olmadı iki gün durde göğüs agrim var
- 28 Haziran 2022
- 72
- 42
- 3
- 39
Aman ilaçlardan olsun. Endişelenmistim. Hakkımızda hayirlisiCanım o oluyor bende de oluyor transfer edildiği andan itibaren. Ama ilaçlar yapar dediler
Bugün idrar testi yapınca pozitif çıktı hemsiremi aradım oda yarin kan ver dedi normalde 1gün var kan testineSenin test günü ne zaman cnm
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Kan testine nasil 1gun oluyor genelde 12gun sonra kan testi tarihi veriliyor farkli bir uygulamami canim bu ? Bir de sen de dogum yapti yaziyor suan onu anlamdim kafam karisti bayagiTransferimin 6.gunundeyim kan testine 1gun var
- 2 Mart 2021
- 999
- 556
- 53
Aa poztif mi cikti tebrik ederim Allah tamamina erdirsinBugün idrar testi yapınca pozitif çıktı hemsiremi aradım oda yarin kan ver dedi normalde 1gün var kan testine
- 21 Kasım 2019
- 794
- 845
- 53
- 46
Benim 5.gün dondurulmuş embriyo doktorumun verdiği kan testi tarihi 20ekimde yani 1gün var herkeste aynı değil arada ki o 12 gün doğum yaptı yazısı yanlışlıkla oldu kaldıramıyorum onuKan testine nasil 1gun oluyor genelde 12gun sonra kan testi tarihi veriliyor farkli bir uygulamami canim bu ? Bir de sen de dogum yapti yaziyor suan onu anlamdim kafam karisti bayagi
Amin inşallah canım rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinMerhabalar. Ben de 17 Ekim’de transfer oldum. 1 tane 3.gün embriyosu kendisi Test günüm 29’u. Bazılarınızın teste az günü kalmış, benim gibi bekleyecekler de var. İnşallah bu ay hepimizin ayı olur da pozitifler havada uçuşur
İdrar testim pozitif kan verdikten sonra pozitif almayı nasip etsin inşallahAa poztif mi cikti tebrik ederim Allah tamamina erdirsin
- 21 Kasım 2019
- 794
- 845
- 53
- 46
Amin canım. İdrar testin pozitif çıkmış, gözün aydın. Kanda da pozitifi görürsün inşallahAmin inşallah canım rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin