Embriyo oluşmaması

Memorialde semra jahraman icin sordum sisliye
Orda da sgk gecmiyormus..bende de esimde de sorun yok.sebepsiz infertilite malesef
Ön görüşmeye gidin derim mutlaka. Bütün tahlil sonuçlarınızla... Kafanızda herşey tam oturur diye düşünüyorum

inanın bende anlamıyorum, görüşmeye gittim verilen cevap; yumurtada sorun yok, spermde sorun yok, problem ne diyorum böyle durumlar olabilir hiç embriyomuz olmayabilirdi de cevabını alıyorum
Sabırlı olun ve dua edin.
İnsallah olacak bebeklerinin.

Merhaba tup bebeği nerde yaptırdınız acaba

Merhaba ilk tup bebekteki ilaclarinizin aynisini mi kullandirdilar peki

Kızlar tekrardan merhabalar sizlere umut olmak adına yazıyorum. Şişli Memorial 'de tedavi gördüm. 4 tane embriyom 5.gune ulaştı ve şuan donduruldular

Merhaba bende buna benzer şeyler yaşıyorum şu an merkez değiştirdim demişsiniz en son nerede işlem yaptınız

Bazen ne yapsan işe yaramıyor ya da uzun vadede yapacaksın. 2.opu için hazırlandım arı sütü takviyeler vs ilk opudan daha orta kalite oldu ve az sayıda. Aylara göre kişiye göre değişiyor. Bazı Dr lar takviye ile olacak iş değil diyordu hak vermeye başladım öncesinde de dikkat eden takviye kullanan biriydim. Sağlık için deneyin yine de ama olmazsa şaşırmayın.

Sizin 5. Güne ilerlemesi döllenme si sperm e bağlı. Lab kaynaklı değil. Sperm i detaylı araşırtırısanız görürsünüz.

Bende çok fazla yumurta vardı 30 tane.
Elene elene 11 tane kaldı.
Onlarında 6 tanesi 5nci güne ulaştı.
6 taneden 2 tanesi transfer edilemez geldi.
Yani 30dan 4 tane kaldı.

Ben bol bol arı sütü polen, hayıt tohumu, somon balığı haftada iki sefer, havuç, kabak çekirdeği. Böyle beslendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…