Embriyo oluşmaması

Merhabalar, özel doktorunuz Hulusi hoca mı acaba?

Kızlar merhaba bu başlığı yeni gördüm benim de iki tane başarısız döllenmeme Öyküm var Kocaeli'de yaşıyorum buradaki bir doktor la istanbul'da merkezde yaptırdım yaşım 27.
Tüp bebeği başlama Öyküm spermin 300.000 olması ve morfolojinin %1 olması yumurta döllenmeyince yumurta nedeni ile olmuyor dediler %15 ihtimalle tüp bebekle olur %85 ihtimalle olmaz dedi doktor ekstra bir şey önermedi de kestirip attı. Bunu kabullenmesi biraz zordu ama bir yerlerde bir sıkıntı olduğunu hala düşünüyorum. Gerektiği kadar özverili değillerdi. laboratuarımın iyi olmadığını düşünüyorum kesinlikle. Benim de tahlillerimi iyi yumurtalar iyi toplandı ama yumurta dediler aradan 1.5 yıl geçti araştırmalarım sonucu ve benim gibi örneklerle de çok çalıştıkları için Şişli Memorial de tedavi görmeye başlayacağım doktorum Yücel Şahin aralıktaki adetim de gideceğim inşallah bu sefer şans bana güler ve bütün isteyenlere merkezdeyken kendimi çok iyi hissediyordum doğru yer burası diye düşünüyorum aldığım elektrik bu yönde. Ama şu an beni ister istemez bir sinir stres sardı. Bu sefer de yine aynı şey başıma gelecek mi yine hüsranla sonuçlanacak mıyım diye tavsiye edeceğiniz önerileriniz var mı arkadaşlar?

kesinlikle en az üç ay vitamın destegı kullanmalısınız. hatta 6 ay cok daha ıyı olur hem esınız hem sız takvıye almalısınız

Kalsiyum iyonoforda yumurtalar bekletilince döllenme şansı artıyormuş biz de bu ilacı arıyoruz

kesinlikle en az üç ay vitamın destegı kullanmalısınız. hatta 6 ay cok daha ıyı olur hem esınız hem sız takvıye almalısınız
Teşekkür ederim ilginiz için evet kullandık şuan eşim hatta varikosel ameliyatı oldu doktor da 6 ay dolsun öyle başlayalım tedaviye dedi. Eşimde kullandı bende 4-5 aydır vitaminleri full kullanıyoruz. Aklınıza neler geliyorsa folik asit .Q10 demir ,çinko, balık yağı ,c vitamini, B12 vitamini ...

ohh harika o halde bi iki aya tam oturur vucud guzel embrıolar sızı bekler.. ama bır de çalıstıgınız doktordan zıyade embrıolog ve laboratuvar cok onemlı

ve ben de çok doktora gıttım çoğu doktor ya ınanmadı vitamin desteğine ya da öylesine kullanabılırsın dedı.. son gittiğim doktor resmen elinde sopayla bunları kullanacaksın sabırla ve gör hamile kalacaksın dedi öyle de oldu

ohh harika o halde bi iki aya tam oturur vucud guzel embrıolar sızı bekler.. ama bır de çalıstıgınız doktordan zıyade embrıolog ve laboratuvar cok onemlı
Evet şans eseri Memorial Şişli ile tanışmıştım online görüşme aracılığıyla iyi ki de tanışmışım diyorum oktorumun çok iyi olduğunu düşünüyorum İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum laboratuvarda embriyolog da çok iyi diye biliyorum

Ben de kesinlikle vitaminlerin ister istemez bize etkisi olacağına inanıyorum çünkü en basitinden bir kahve bile içsek uykumuz açılıyor bu kullandığımız ilaçlar yediklerimiz bize tabii ki de bir fayda sağlayacaktır inancındayım. Benim önceki doktorum beni çok derinden etkiledi. Ne yapsan olmaz gibi konuştun ve kendisi de tüp bebekle Baba olmuş bir insan. Ama Memorial Şişli çok güveniyorum. Son görüşmem de doktoruma da güzel sonuçlar alacağımızı söyledi. İnşallah alırız ve burada pozitif olduğumu söylemek nasip olur. Siz hangi doktora gittiniz

İnşallah hayırlı haberleri alırsınız,haberdar edin bizleri de, bizde de embriyo gelişmedi,eşimde morf 1, ileri hız %20 ,toplam 200 milyondu,yumurta kalitesizliğine bağladılar nedense ,sonra 3 ay takviye kullandık yeni bitti ,napacağız bilmiyoruz artık,tekrar denemekten de korkuyorum

Adet olmayı bekliyorum canım şuan tedaviye gitmek için. İnşallah güzel sonuçlar alırsam.tabikide bilgilendiririm . Biliyorum aynı şeyleri yaşayan birinin güzel sonuç alması insanı çok umutlandiriyor. Emin ol benimde şuan tedirginligim devam ediyor. Ve bizim için çok çok normal bir durum olduğunu düşünüyorum. Her tüp bebek denemesine gidip umutla başlayıp embriyologun aramasıyla biten bir konuşma olduğu için inşallah rabbim memnun kalmay nasıp etsin ki herkese umut ışığı olalım

Canı gönülden dilerim ki Allah’ın izniyle herşey yolunda gitsin,bu süreçte rabbim kolaylıklar versin size ,sonucunda rabbim o mutluluğu yaşatsın aminn Kimseye söylemeseydiniz, o süreçte herkes meraklı sorup durdukça daha çok stres yaşanıyor

Merhaba.islemlere baslayabildinizmi acaba?bende dr arastiriyorum suan.semra kahraman ekibinde diye biliyorum yucel sahin de..memnunmusunuz sgk geciyormu?

Merhaba.islemlere baslayabildinizmi acaba?bende dr arastiriyorum suan.semra kahraman ekibinde diye biliyorum yucel sahin de..memnunmusunuz sgk geciyormu?
Adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için. SGK geçmiyor diye biliyorum. Yücel beyle iki defa görüştüm kendisinden memnun kaldım tedaviye başlayınca yine.dusuncelerimide paylaşırım. İsterseniz

Adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için. SGK geçmiyor diye biliyorum. Yücel beyle iki defa görüştüm kendisinden memnun kaldım tedaviye başlayınca yine.dusuncelerimide paylaşırım. İsterseniz
Evet bende bugun aradim sordum gecmiyor dediler.moralim bozuldu kime elimi atsam sgk gecmiyor diyor.raporu bosuna cikarmis gibi oldum

Evet bende bugun aradim sordum gecmiyor dediler.moralim bozuldu kime elimi atsam sgk gecmiyor diyor.raporu bosuna cikarmis gibi oldum
Rapor mu çıkartmistiniz ?
Açıkçası ben de 2 defa raporlu denedim ama çok faydasını göremedim ilaçları alırken biraz farkı gördüm ama raporsuz da bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum.

Rapor mu çıkartmistiniz ?
Açıkçası ben de 2 defa raporlu denedim ama çok faydasını göremedim ilaçları alırken biraz farkı gördüm ama raporsuz da bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum.
Zaten raporun gectigi yer fazla bulamadim ki.hic adi sani duyulmamis yerlerde geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…