Merhabalar, özel doktorunuz Hulusi hoca mı acaba?Benimde ilk tüp bebek denemem. Ankarada yaşıyorum özel doktorum hrs hastahanesinde yaptı işlemi. Ben özellkle doktordan çok çalıştığı laboratuvarı araştırdım. Çünkü burda kilit nokta laboratuvar kesinlikle.
Çok şükür doktorum da çok başarılıydı, laboratuvar da, görüştüğüm embriyologda.
16 yumurta toplandı 8 tane döllendi. 3 tanesi 3.güne gitti. Doktorum bekletmeyelim elimizdeki embriyoloları belki anne rahminde daha sıkı tutunurlar dış ortamı sevmeyebiliyorlar dedi. 3ünüde transfer ettik. 2si iyi kalitede diğeri orta kalitedeydi. Onuda çöpe atmayalım transfer edelim hangisinin tutunacağı belli olmaz dediler. Ve çok şükür 1 tanesi hayatta kaldı.
Lütfen kızlar doktorda önemli tabi ama hastahanesi laboratuvarı daha önemli oraları araştırın.
Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Rabbim
Merhabalar. Doktorum çağrı gülümserMerhabalar, özel doktorunuz Hulusi hoca mı acaba?
Kalsiyum iyonoforda yumurtalar bekletilince döllenme şansı artıyormuş biz de bu ilacı arıyoruzMerhabalar, tüp bebekte yeterli sayıda yumurta toplandı ,8 dolu yumurtadan 2 tane embriyo oluştu. 5. Güne embriyo ilerlemedi ve transfer iptal oldu,bu durumu yaşayan var mı? Yumurta ve sperm kalitesini artırmak için neler yapabilirim ,özelde tedavi gördük doktor bu konu hakkında şunu yapabilirsin kullanabilirsin diye bir öneride bulunmadı .
Teşekkür ederim ilginiz içinkesinlikle en az üç ay vitamın destegı kullanmalısınız. hatta 6 ay cok daha ıyı olur hem esınız hem sız takvıye almalısınız
Bendede bu kalsiyum yöntemi denendi bi sonuç alınamadı. Ama güzel sonuç alanlarda oluyormuş.Kalsiyum iyonoforda yumurtalar bekletilince döllenme şansı artıyormuş biz de bu ilacı arıyoruz
ohh harika o halde bi iki aya tam oturur vucud guzel embrıolar sızı bekler.. ama bır de çalıstıgınız doktordan zıyade embrıolog ve laboratuvar cok onemlıTeşekkür ederim ilginiz içinevet kullandık şuan eşim hatta varikosel ameliyatı oldu doktor da 6 ay dolsun öyle başlayalım tedaviye dedi. Eşimde kullandı bende 4-5 aydır vitaminleri full kullanıyoruz. Aklınıza neler geliyorsa folik asit .Q10 demir ,çinko, balık yağı ,c vitamini, B12 vitamini ...
Evet şans eseri Memorial Şişli ile tanışmıştım online görüşme aracılığıylaohh harika o halde bi iki aya tam oturur vucud guzel embrıolar sızı bekler.. ama bır de çalıstıgınız doktordan zıyade embrıolog ve laboratuvar cok onemlı
Ben de kesinlikle vitaminlerin ister istemez bize etkisi olacağına inanıyorum çünkü en basitinden bir kahve bile içsek uykumuz açılıyor bu kullandığımız ilaçlar yediklerimiz bize tabii ki de bir fayda sağlayacaktır inancındayım. Benim önceki doktorum beni çok derinden etkiledi. Ne yapsan olmaz gibi konuştun ve kendisi de tüp bebekle Baba olmuş bir insan.ve ben de çok doktora gıttım çoğu doktor ya ınanmadı vitamin desteğine ya da öylesine kullanabılırsın dedı.. son gittiğim doktor resmen elinde sopayla bunları kullanacaksın sabırla ve gör hamile kalacaksın dedi öyle de oldu
İnşallah hayırlı haberleri alırsınız,haberdar edin bizleri de, bizde de embriyo gelişmedi,eşimde morf 1, ileri hız %20 ,toplam 200 milyondu,yumurta kalitesizliğine bağladılar nedense ,sonra 3 ay takviye kullandık yeni bitti ,napacağız bilmiyoruz artık,tekrar denemekten de korkuyorumEvet şans eseri Memorial Şişli ile tanışmıştım online görüşme aracılığıylaiyi ki de tanışmışım diyorum oktorumun çok iyi olduğunu düşünüyorum İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum laboratuvarda embriyolog da çok iyi diye biliyorum
Adet olmayı bekliyorum canım şuanİnşallah hayırlı haberleri alırsınız,haberdar edin bizleri de, bizde de embriyo gelişmedi,eşimde morf 1, ileri hız %20 ,toplam 200 milyondu,yumurta kalitesizliğine bağladılar nedense ,sonra 3 ay takviye kullandık yeni bitti ,napacağız bilmiyoruz artık,tekrar denemekten de korkuyorum
Canı gönülden dilerim ki Allah’ın izniyle herşey yolunda gitsin,bu süreçte rabbim kolaylıklar versin size ,sonucunda rabbim o mutluluğu yaşatsın aminnAdet olmayı bekliyorum canım şuantedaviye gitmek için. İnşallah güzel sonuçlar alırsam.tabikide bilgilendiririm . Biliyorum aynı şeyleri yaşayan birinin güzel sonuç alması insanı çok umutlandiriyor. Emin ol benimde şuan tedirginligim devam ediyor. Ve bizim için çok çok normal bir durum olduğunu düşünüyorum. Her tüp bebek denemesine gidip umutla başlayıp embriyologun aramasıyla biten bir konuşma olduğu için inşallah rabbim memnun kalmay nasıp etsin ki herkese umut ışığı olalım
Merhaba.islemlere baslayabildinizmi acaba?bende dr arastiriyorum suan.semra kahraman ekibinde diye biliyorum yucel sahin de..memnunmusunuz sgk geciyormu?Evet şans eseri Memorial Şişli ile tanışmıştım online görüşme aracılığıylaiyi ki de tanışmışım diyorum oktorumun çok iyi olduğunu düşünüyorum İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum laboratuvarda embriyolog da çok iyi diye biliyorum
Adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için. SGK geçmiyor diye biliyorum. Yücel beyle iki defa görüştüm kendisinden memnun kaldımMerhaba.islemlere baslayabildinizmi acaba?bende dr arastiriyorum suan.semra kahraman ekibinde diye biliyorum yucel sahin de..memnunmusunuz sgk geciyormu?
Evet bende bugun aradim sordum gecmiyor dediler.moralim bozuldu kime elimi atsam sgk gecmiyor diyor.raporu bosuna cikarmis gibi oldumAdetimi bekliyorum tedaviye başlamak için. SGK geçmiyor diye biliyorum. Yücel beyle iki defa görüştüm kendisinden memnun kaldımtedaviye başlayınca yine.dusuncelerimide paylaşırım. İsterseniz
Rapor mu çıkartmistiniz ?Evet bende bugun aradim sordum gecmiyor dediler.moralim bozuldu kime elimi atsam sgk gecmiyor diyor.raporu bosuna cikarmis gibi oldum
Zaten raporun gectigi yer fazla bulamadim ki.hic adi sani duyulmamis yerlerde geciyorRapor mu çıkartmistiniz ?
Açıkçası ben de 2 defa raporlu denedim ama çok faydasını göremedim ilaçları alırken biraz farkı gördüm ama raporsuz da bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum.
Memoriali öneririm pozitif yorum çok duydum sizde sorun neydi?Zaten raporun gectigi yer fazla bulamadim ki.hic adi sani duyulmamis yerlerde geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?