Embriyo kalitesi ve günü ????

Pozitif sonucu hangi şekilde aldınız ? ☺️

• Ankete Katılan
    112
Yaşım 30. Hiç-bir sıkıntımız yok sebepsiz infertilite. 2 yıldır bebek sahibi olamayınca tüp bebeğe kadar verdik. Sizin sorununuz nedir

Yaşım 30. Hiç-bir sıkıntımız yok sebepsiz infertilite. 2 yıldır bebek sahibi olamayınca tüp bebeğe kadar verdik. Sizin sorununuz nedir
Canım bizim de öyle yaş 28 bi sorun yok kısmet olmadı bi gebeliğim oldu kaybedince 6ay korunduk sonra 1 yıl olmayınca doktora gittik aşılama falan olmadan tüp istedik Allah nasip ederse Nisan adetim de dondurulmuş transferim olacak

Hayır hiç gebelik yazamadim. Zaten ilk 2.5 yıl istemedik. Sonrada planlı gebelik istedim öğretmen olduğum için. Sanki hemen olacakmış gibi. Ama olmayınca doktora gittik. Rahim filminden, yumurta rezervine kadar vs her türlü test yapıldı. Yumurtlamam da çok güzel vs.. Ama olmayınca olmuyor . Allah'imin bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Belki de akıldan atmak lazım bilemiyorumki

Hayır hiç gebelik yazamadim. Zaten ilk 2.5 yıl istemedik. Sonrada planlı gebelik istedim öğretmen olduğum için. Sanki hemen olacakmış gibi. Ama olmayınca doktora gittik. Rahim filminden, yumurta rezervine kadar vs her türlü test yapıldı. Yumurtlamam da çok güzel vs.. Ama olmayınca olmuyor . Allah'imin bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Belki de akıldan atmak lazım bilemiyorumki
Bende öğretmenim korunurken hamile kalmıştım istemiyoduk erken diyoduk sonra kaybedince insan hemen istiyo hemen de olacak sanıyo ama kısmet işte bu işler .. siz ne zaman başladınız ilk tüp bebek denemeniz değil mi canım

Benim progesteron 2.00 cıktı. 1.5 olması gerekiyormuş. Yoksa embriyo nekadar sağlıklı olsa da tutunma şansı düşüyormuş. Oyuzden önemliymiş. Hormon iğnelerinden dolayı artması normal bekliycez bu ay dedi doktorum

Kızlar ilk denemede yaş 26 civarı olup iki embriyo transferi olan var mı? Bir yerde erkek infertilite sebepliyse 2 tane de transfer edilebilir diye gördüm. Bir de bir prof 4aa 4ab gibi embriyolar ise iki tane transfer edilebilir dedi. Ama şişli memorial biraz katı gibi bu konuda. Sizin nasıldı??

Kızlar ilk denemede yaş 26 civarı olup iki embriyo transferi olan var mı? Bir yerde erkek infertilite sebepliyse 2 tane de transfer edilebilir diye gördüm. Bir de bir prof 4aa 4ab gibi embriyolar ise iki tane transfer edilebilir dedi. Ama şişli memorial biraz katı gibi bu konuda. Sizin nasıldı??
Bende merak ediyorum. Bizim isteğimize göre değil mi ? Bize hiç sormuyorlar mı kaç embriyo transfer edelim diye?

Bende 26 yaşındayım 2 kez tüp bebek yapıldı ikisinde de çift kondu ilkinde embriyolarımjn kalitesi çok kötüydü ikinci de çok iyidi kesin oldugu için 1 dedi doktorum bende 2 istedim şansım artsın diye onayladılar onlarda

X