- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
.........................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)