• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

Allah analı babalı büyütsün 2 yavrunu da.. Topiği baştan sona okudum. Allah emeklerini Boşa çıkarmamış ne güzel.. Ben simdi 3.denemeye başlıyorum. 3 ay önce co enzim kullanmaya başladım ve normalde 32-33 gün olan adet döngüm son 2 aydır
Son 2 aydır 28 güne düştü. Sizce co enzim sayesinde olabilir mi ve hatta yumurta kalitesine olumlu etkisi olmuş mudur

Benim kullandıklarım aslında adet olunca hemen başliycaktim ama ankarada olduğum için bi kaç gün geç başladım...

Sabah aç karnına arı sütü bal polen
Sabah tok 1 elevit 1 coraspirin
Öğlen folikasit 1 adet
Aksam Yasmin omega 3
Yatarken Çörek otu bal tarçın

Bunların dışında l arginine hem eşim hem kendim için pazar günü alacağım viola biostereon alacağım önümüzdeki hafta..

Birde soğan kurun başlıyorum bugun ayrıca şimdilik incir ,kuru üzüm, keçiboynuzu pekmezi yiyeceğim...
arkadaşım merhaba viola dan bahsetmişsin hap değilmi bitkisel karışım yumurtalıklar için iyi diyorlar memnun kaldın mı

Daha önceki denemelerimizde embriyo kalitenizde sorun oldu mu? Ben birkez denedim tüp ondada embriyo kalitesinde sorun yaşadık bende 2. Denemeden önce neyapabilirim diye araştırmaktayım hatta bir topikte ben açmıştım.. Gürkan hocayı bende düşündüm ama çok yogun diye duyduk bide merkezin fiyat olarak pahalı sanırım raporlu bile fazlaydı
Oncelikle merhaba, qaliba suan hamilesinix. Bizde hicbir sorun gozukmuyorrdu ne esimde ne bende antimuller hormonda cok yuksek doktor bu degerlerle ilk seferde tutturur bide dondurulmus bile kalir diyordu fakat toplanan 25 yumurtadan 13 bos cikti geride 12den 9 emrio oldu ve kalite cox dusuk olmus ikinci gun hepsi olmus,transfer bile olmadi yani, suan hangi yontemlehamile kaldiniz ve yasim 26 bu arada bu sonucla yasinizda 30 olsaydi dorek donasyon yaptirirdim dedi.

Oncelikle merhaba, qaliba suan hamilesinix. Bizde hicbir sorun gozukmuyorrdu ne esimde ne bende antimuller hormonda cok yuksek doktor bu degerlerle ilk seferde tutturur bide dondurulmus bile kalir diyordu fakat toplanan 25 yumurtadan 13 bos cikti geride 12den 9 emrio oldu ve kalite cox dusuk olmus ikinci gun hepsi olmus,transfer bile olmadi yani, suan hangi yontemlehamile kaldiniz ve yasim 26 bu arada bu sonucla yasinizda 30 olsaydi dorek donasyon yaptirirdim dedi.

En önemlisi merkezmis bu işlerde iyi bir labaratuar herşey değişiyor iyi araştırın en iyisine gidin insallah en yakın zamanda sizde yasarsiniz

En önemlisi merkezmis bu işlerde iyi bir labaratuar herşey değişiyor iyi araştırın en iyisine gidin insallah en yakın zamanda sizde yasarsiniz
Amin insallah cok tesekur ederim yasadigim yerde nerdeyse en iyisi,peki siz nasil hamile kaldiniz neler yaptiniz

Amin insallah cok tesekur ederim yasadigim yerde nerdeyse en iyisi,peki siz nasil hamile kaldiniz neler yaptiniz

Ben 5. Denememle uzun uğraşlar sonucu kızımı kucağıma aldim ondan kalan dondurulmus embriyolarla tekrar hamileyim. Darısı size olsun insallah

merhaba,
fethiye cevat hocanın bilgilerini paylaşır mısınız

Back