ynz benim sana sorularımm varrr
bu karışımı cevat beyin olanı ne kadar kullansak diye düşünüyorum bu ay tüpe başlıcaktık ankaradan dönüşte adet oldum kısmet olmadı
bi daki ay dedik şimdide bu karışım kullancaz acaba şubatamı ertelesek çünkü 2aylık kür gönderiyorum dedi..
bide sen adetin kaçıncı günü başladın tüpe.. iğnelerin kaç mg kullandın kaç gün kullandın
bide bu iğneler tek tekmi kullanılıyo yoksa 5lik 10luk falan gibi kutularda mı??
Walla sinemcim ben zaten en cok israr ettigim konu en az 2 ay siki bir bakim yapilmasi yonunde kendimize. Ben kurleri 2 ay falan kullandim ama beraberinde her adetin 2. Gunu ile 12. Gunu cirekotlu karisim kullandim seninde folikul sayinaz canim sende sigara kullanan birisin bundan oturu o 7-8 folikul cogunun ici bos cikar bak soyliyim bundan dolayi kendine cok iyi bak sigarayi biraktin mi?
Bir de benim protokol adetin 2.gunu basladi 12. Gunu bitti 12.gun catlatma ignesi yaptim gonal-f 225 le baskadim menegonla devam ettim ama secilen protokol coooookkk onemli bilesin. Bana bugune kadar uygulanan butun protokollerde hep 2-3 yumurta toplanildi digerleri gelismedi. Coj sukur son ki protokolde 9 yumurta toplanip 6 si dollendi sadece 1 tanesi oldu digerleri 3.gune kadar yasadi ve kalanlar donduruldu. Herkese yapilan protokol farkli dedigim gibi. Gonalf den hergun 225 unite siringa ediyordum gerisini sonraki gun siringa ediyordum.