• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

Bende aradım saracoglunu aynı şekilde banada kur gönderecekti standart şeyler aktardan 3 liraya alınan şeyler topladım 20 lira tutmaz 250 tl istedi banada çok pahalı geldi.. güvendiğim bir aktardan aldım bende soğan kurunden sonra Hayıt aslan pencesi Civan percemi içeceği. .
evet çok pahalı gerçekten.ben de bu hafta sonu bir aktara uğrayıp bitkilerimi alıp hazırlayacağım inşallah.bende ilk soğan kürü ile başlayacağım şubat sonuna doğru.şubat adetiyle doktora da gideceğim inşallah.geçen ay tüpe başladığımızda 3 folikül görülmüştü.bakalım bu ay ne durumda foliküller ve fsh?her ay takip edip yumurtalar alarm verirse yazı beklemeden bende mayıs gibi tedavi olabilirim diye düşünüyorum...

evet çok pahalı gerçekten.ben de bu hafta sonu bir aktara uğrayıp bitkilerimi alıp hazırlayacağım inşallah.bende ilk soğan kürü ile başlayacağım şubat sonuna doğru.şubat adetiyle doktora da gideceğim inşallah.geçen ay tüpe başladığımızda 3 folikül görülmüştü.bakalım bu ay ne durumda foliküller ve fsh?her ay takip edip yumurtalar alarm verirse yazı beklemeden bende mayıs gibi tedavi olabilirim diye düşünüyorum...

İnş cnm sen kürleri yap faydasını görürsün özellikle arı sürü Pal polen çok önemli bide Çörek otu kürü bunlarida ihmal etme

merhaba canım
bende ocak ayında ilk tüp bebek tedavimi oldum.ancak kaliteli embriyo elde edilemediği için transfer olmadan tedavim sona erdi.ikinci tedavi için henüz bir zaman belirlemedim ama eğer rezerv sıkıntısı yaşamazsam yaz tatilini beklemeyi düşünüyorum.bu süre içinde de burada bahsedilen takviye vitamin ve kürlerden kullanmayı düşünüyorum.şimdilik araştırma safhasındayım.şubat sonuna doğru adet olup vitamin ve kürlere başlamayı düşünüyorum inşallah.buradan da uyguladığımız kürler hakkında paylaşımda bulunarak birbirimize destek olursak güzel olur...
Cnm benimde kalitem az sayida az doktorum 4 ay dhea kullanmami istedi haziranda tekrar tedavi olcam

ben her akşam yatarken 1 bardak havuç suyu içtim her sabah 2 tane incir 4 tane ceviz yedim.
omega 3 arı sütü polen kullandım bal + çörek otu + tarçın yedim
bu ay 2 yumurtam oldu ama 2 si de güzel çıktı.

Cnm benimde kalitem az sayida az doktorum 4 ay dhea kullanmami istedi haziranda tekrar tedavi olcam
Canım benim doktorum önermiyor dhea.bu konuda doktorlar ikiye ayrılıyor biliyorsun.bende daha önce gittiğim başka bir doktor verdiği için kullandım kısa bir süre ama yan etkilerinden dolayı zorlandım ve açıkçası bırakmak işime geldi.dhea olmadan kaliteyi arttırmaya çalışıcam inşallah ben.

ben her akşam yatarken 1 bardak havuç suyu içtim her sabah 2 tane incir 4 tane ceviz yedim.
omega 3 arı sütü polen kullandım bal + çörek otu + tarçın yedim
bu ay 2 yumurtam oldu ama 2 si de güzel çıktı.
Teşekkür ederim canım.bende incir ve havuç kürü mü yapsam yoksa senin yaptığın gibi havuç suyu içip incir leri de normal mi yesem kararsızım.acaba kür şeklinde yaparsam yan etkileri olurmu diye korkuyorum. Bu şekilde de etkisi mi az olur bilemedim.çok pimpirikliyim ben ya.

Dhea bende çok fazla adet gecikmesi yapmıştı bende aslında onu kullansam mi kullanmasam mi kararsizim

Canım benim doktorum önermiyor dhea.bu konuda doktorlar ikiye ayrılıyor biliyorsun.bende daha önce gittiğim başka bir doktor verdiği için kullandım kısa bir süre ama yan etkilerinden dolayı zorlandım ve açıkçası bırakmak işime geldi.dhea olmadan kaliteyi arttırmaya çalışıcam inşallah ben.
doktoruma çok güveniyorum. doğal sayılan ne denediysem cevap alamadım. doktorumu dinleyip dhea kullanacağım yanında da takviye edici şeyler kullanacağım. daha başlamadım dheaya ayın 15 inden sonra kullanacağım bakalım inşallah sonuç alarım ve yan etki yaşamam

Gecmiş olsun cnm günde kaç tane kullanmanız söyledi birde bistereon mu yazdı
Evet biesteron günde 3 tane dedi
doktoruma çok güveniyorum. doğal sayılan ne denediysem cevap alamadım. doktorumu dinleyip dhea kullanacağım yanında da takviye edici şeyler kullanacağım. daha başlamadım dheaya ayın 15 inden sonra kullanacağım bakalım inşallah sonuç alarım ve yan etki yaşamam

arkadaşlar lütfen biesteron u doktor önerisi ile kullanın. bu bir hormondur. insanı allak bullak edebilir. ve bu ilaç alzheimer hastalarına verilmektedir. lütfen dikkat

ben çalıştığım için incir kürünü düzenli yapamadım. bir de çok tatlı oldu ve içerken midemi bulandırdı. ben de inciri direk yedim.

inşallah fayda görürsün canım...her kullanılan ilaç ya da takviye herkesde aynı etkiyi yapmıyor.inşallah sen hiçbir sıkıntı yaşamazsın kullanırken...

ben çalıştığım için incir kürünü düzenli yapamadım. bir de çok tatlı oldu ve içerken midemi bulandırdı. ben de inciri direk yedim.
bende çalışıyorum ama daha başlamadım incir kürüne.zor olacaksa bende senin gibi yapayım en iyisi.evet ya birde tadı kötü olursa içmek zor olur.en iyisi inciri yemek galiba...

bende çalışıyorum ama daha başlamadım incir kürüne.zor olacaksa bende senin gibi yapayım en iyisi.evet ya birde tadı kötü olursa içmek zor olur.en iyisi inciri yemek galiba...

böyle de faydasını görürsün dedi doktor. 2 den fazla yeme kilo alırsın dedi

Bende 2 gündur soğan kürü ne başladım ama kasiklarimda şimdiden ağrı olmaya başladı inş işe yarar

Doğal yolla 2. Ye hamile kaldım çok saskinim hiç beklemiyordum kızım henüz 1.5 yasinda olsun ikisi buyur . Allah isteyen herkese versin
Allah analı babalı büyütsün 2 yavrunu da.. Topiği baştan sona okudum. Allah emeklerini Boşa çıkarmamış ne güzel.. Ben simdi 3.denemeye başlıyorum. 3 ay önce co enzim kullanmaya başladım ve normalde 32-33 gün olan adet döngüm son 2 aydır

Back