- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle düşünüyorum artık... Ne alınır ki yanına samimi biri de değildik. Ne sever bilmem hiç.
Pessssss.Ama hiç benim ihtiyacım olan birşey de değil şu an. Birine mi alıp versem.
E üstünden 3 yıl geçmiş.Bir de aynı model de artık üretilmiyor sanırım.
Hahahahaahhaa çok güldüm akşam akşam çok yaşayın valla.Konunuz bana bi anımı hatırlattı
Yıllar önce bir Aralık ayında çok yakın arkadaşım kapımı çaldı ve sevgilisiyle buluşacağını , montumu ödünç almak istediğini söyledi . Benimde tek montum var o sıra .
Sabahta okula gideceğim, lazım.
Başta bi mırın kırın ettim .
“Sabah erkenden getircem ne biçim arkadaşsın hadi veriver beeee” gibi ısrarlar sonucu dayanamadım verdim .
Sonuç ; bahar gelene kadar arkadaş “getirdim,getiriyom,getireyazdım” şeklinde beni oyalamak suretiyle kışı benim montla çıktı . Yenisini almak gibi bir durumumuz olmadığı için kışı incecik deri montla geçirmek zorunda kaldım . Ve o arkadaşımada sağlam bir mesaj döşeyip birdaha hiç konuşmadım .
Selin şuan bu mesajımı okuyorsan sırtında paralanmıştır umarım arkadaşım
Konu sahibi , arkadaşına ayıp etmişsin . Isıtıcıyı alalı kaç sene geçmiş , aynısından bulamasanda üst modelinden alıp yanında bir çiçek yada minik bir hediyeyle gönlünü al derim :)
Olduğu gibi anlatın kötü niyetiniz olmadığını, şartların böyle geliştiğini.. benzer özellikte sıfırını alın hediye edin. O size kalsın. Durumu güzelce izah edince hiç bir şeycik olmaz dert etmeyin. Ama ölüm var kalım var bir an önce yapın bunu. Çaya uğrayın bahane olsun.Merhaba hanımlar.
Bundan 3 yıl önce yeni evime tasindigimda doğalgaz henüz tam baglanmamisti ve iş yerimden bir arkadaş bana ısıtıcısini vermeyi teklif etti tabi emant olarak. Ben de kabul ettik bir süre kullanıp iade edecektim.
Bir iki kez belki kullandık o da cocugu yikadigimda sağolsun çok da makbule geçti.
Arkadaş bana verdiğinde kutusu filan sıfır gibiydi çok iyi durumdaydı. İçi hala iyi durumda ama o zamanlar oğluma kv bakıyordu ve çocuk gidip üstüne kalemle delikler açmış (oysa başka odadaydı) kv de de hiç dikkat etmemiş. Ben çok utandım o sıra geri iade edemedim. Bir yerden yeni kutu bulup koyayım diye bekledim. Hatta o ara bana çift kişilik nevresim takımı hediye geldi onla birlikte arkadaşa vereyim ayıp olmasın dedim. O yıl iş yerimi değiştirdim. Çok uzağa da geçmedim ama götürüp veremedim. Şimdi ardan geçti 3 yıl çok utanıyorum. Kullanmadım da 3-4 defa en fazla kullanılmıştır. Sizce ne yapmalıyım. Nasıl götürüp vereyim bu kadar zaman sonra?
İki kez denk geldik birinde nerede benim ısıtıcı dedi getirecek ya aklımda bir iki kez kullandık makbuke geçti filan dedim. Diğeri de geçen ay karşılaştık tabi kadin da ümidi kesti galiba. Ne yapayım ben?
Ben hepsini okuyup verdim Allahtan ama yine de aklım kaldı gidenlerde:)ahh hele o kitaplar. kaç tane hiç okumadigim okumayı çok istediğim kitaplarim gitti. yenisini de almadım gelir gelir diye. hala okumadım onları :)
Konu sahibi para harcamamak için 40 takla atıyor. Sürekli bahane yok şöyle yok böyle diye..Ben sizin yerinize olsam yeni bir ısıtıcı alır internetten, iş yerine kargo ile gönderir, aldıktan sonra arkadaşınıza teşekkür edip özür dileyerek haber verirdim. Üç yıl kullanıp onu geri vermek bana hoş gelmiyor,