Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz rahat geldiniz bana..Her şeyde mi böylesiniz?Merhaba hanımlar.
Bundan 3 yıl önce yeni evime tasindigimda doğalgaz henüz tam baglanmamisti ve iş yerimden bir arkadaş bana ısıtıcısini vermeyi teklif etti tabi emant olarak. Ben de kabul ettik bir süre kullanıp iade edecektim.
Bir iki kez belki kullandık o da cocugu yikadigimda sağolsun çok da makbule geçti.
Arkadaş bana verdiğinde kutusu filan sıfır gibiydi çok iyi durumdaydı. İçi hala iyi durumda ama o zamanlar oğluma kv bakıyordu ve çocuk gidip üstüne kalemle delikler açmış (oysa başka odadaydı) kv de de hiç dikkat etmemiş. Ben çok utandım o sıra geri iade edemedim. Bir yerden yeni kutu bulup koyayım diye bekledim. Hatta o ara bana çift kişilik nevresim takımı hediye geldi onla birlikte arkadaşa vereyim ayıp olmasın dedim. O yıl iş yerimi değiştirdim. Çok uzağa da geçmedim ama götürüp veremedim. Şimdi ardan geçti 3 yıl çok utanıyorum. Kullanmadım da 3-4 defa en fazla kullanılmıştır. Sizce ne yapmalıyım. Nasıl götürüp vereyim bu kadar zaman sonra?
İki kez denk geldik birinde nerede benim ısıtıcı dedi getirecek ya aklımda bir iki kez kullandık makbuke geçti filan dedim. Diğeri de geçen ay karşılaştık tabi kadin da ümidi kesti galiba. Ne yapayım ben?
Bence de kesinlikle parasını vermesi lazım. Şu saatten sonra iadenin hiç bir mantığı yok.Benim de verdigim çadırım 1 sene geri gelmedi. Sonra evde cocuklara kullandigini,cok ozur dilediğini ve bana yenisini alacagini soyledi. Ben de bunun uzerine kendime cadir aldim fisini gonderdim. 9 ay gecti ne gelen var ne giden.
Yapmayin gozunuzu seveyim. Aldiginiz seyleri verin sahibine. Siz vermeyince yenisini aliyorlar,geri getirince evde bosuna iki ayni seyden oluyor. Safii zarar.
Iyilik yaptiklarina yapacaklarina pisman oluyorlar
Benim de verdigim çadırım 1 sene geri gelmedi. Sonra evde cocuklara kullandigini,cok ozur dilediğini ve bana yenisini alacagini soyledi. Ben de bunun uzerine kendime cadir aldim fisini gonderdim. 9 ay gecti ne gelen var ne giden.
Yapmayin gozunuzu seveyim. Aldiginiz seyleri verin sahibine. Siz vermeyince yenisini aliyorlar,geri getirince evde bosuna iki ayni seyden oluyor. Safii zarar.
Iyilik yaptiklarina yapacaklarina pisman oluyorlar
Üst modelini alın. 3 yıldır işgal etmişsiniz zatenBir de aynı model de artık üretilmiyor sanırım.
Aynen, insanlarda emanet bilinci olmadığı için malımı versem de kötü olurum vermesem de. En iyisi kimseye bir şey vermemek3 yıl hiç mi fırsatınız olmadı hani derler ya malımı vereyim demi pişman olayım vermeyeyim de mi pişman olayım