ne kadar rahatsınız, üç yıl elinizde tutmuş hala da öyle mi yapsam, şöyle mi yapsam diyorsunuz.
iki kez denk geliyorsunuz kadın istiyor yine göndermiyorsunuz. artık o bile istemeye utanır olmuş, siz hala elinizde tutuyorsunuz.
aynı markanın üst modelini alıp vermelisiniz, çünkü üç yıl geçmiş. size verdiğinde mutlaka o yılın üst modelidir. sizin de aynını yapmanız lazım. garantisi bile bitmiştir. elinizdekini de ihtiyacı olan birine verin.
bugün başka bir konuya daha yazdım. mezardan anam çıksa kimseye iyilik yapmam artık diye.
bak yine aklıma geldi.
geçen sene mart ayında çok yakın bir arkadaşımın oğlu evlendi, elimden dikiş gelir, epey güzel şeyler dikerim. internetten elbise aldı, küçük geldi epey uğraşarak dantellerle elbiseyi üzerine uygun hale getirdim. sade elbiseyi oldukça şık bir kıyafete dönüştürdüm. aksesuarları uygun değildi, kendimde ne varsa verdim. mantosu yeni değildi kendi yepyeni mantomu verdim. takılar emitasyon onlar sende kalabilir ama mantomu düğünden sonra istiyorum dedim.
sonuç defalarca istememe rağmen mantom hala yok. en son artık lanet olsun dedim, mesaj yazdım çünkü kadını görmek bile istemiyorum. kış geldi mantomu şu kişiye bırakın dedim. bir tane manto bırakmış, eski püskü ne olduğu kimin olduğu belli olmayan. kıyamet kopardım ama hala mantom yok. her aklıma geldiğinde sinirim tepeme çıkıyor, rukiye kk.da olduğumu biliyorsun sana emeklerim haram olsun.
emanete hıyanet edenler yüzünden artık kimseye iyilik yapasım yok.