- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Kız Rukiye ver kadının mantosunu . Öbür dünyada manto sana bir kamyon kömür olarak döner haberin olsunne kadar rahatsınız, üç yıl elinizde tutmuş hala da öyle mi yapsam, şöyle mi yapsam diyorsunuz.
iki kez denk geliyorsunuz kadın istiyor yine göndermiyorsunuz. artık o bile istemeye utanır olmuş, siz hala elinizde tutuyorsunuz.
aynı markanın üst modelini alıp vermelisiniz, çünkü üç yıl geçmiş. size verdiğinde mutlaka o yılın üst modelidir. sizin de aynını yapmanız lazım. garantisi bile bitmiştir. elinizdekini de ihtiyacı olan birine verin.
bugün başka bir konuya daha yazdım. mezardan anam çıksa kimseye iyilik yapmam artık diye.
bak yine aklıma geldi.
geçen sene mart ayında çok yakın bir arkadaşımın oğlu evlendi, elimden dikiş gelir, epey güzel şeyler dikerim. internetten elbise aldı, küçük geldi epey uğraşarak dantellerle elbiseyi üzerine uygun hale getirdim. sade elbiseyi oldukça şık bir kıyafete dönüştürdüm. aksesuarları uygun değildi, kendimde ne varsa verdim. mantosu yeni değildi kendi yepyeni mantomu verdim. takılar emitasyon onlar sende kalabilir ama mantomu düğünden sonra istiyorum dedim.
sonuç defalarca istememe rağmen mantom hala yok. en son artık lanet olsun dedim, mesaj yazdım çünkü kadını görmek bile istemiyorum. kış geldi mantomu şu kişiye bırakın dedim. bir tane manto bırakmış, eski püskü ne olduğu kimin olduğu belli olmayan. kıyamet kopardım ama hala mantom yok. her aklıma geldiğinde sinirim tepeme çıkıyor, rukiye kk.da olduğumu biliyorsun sana emeklerim haram olsun.
emanete hıyanet edenler yüzünden artık kimseye iyilik yapasım yok.
Bildiğin hırsızlık. Hırsızdan ne farkı var ki? Ya markette kasiyer bi meyveyi başka birşey olarak geçirmiş, belki 1,5 tl ucuza gelmiş bana, gidip 25 dk uğraşıp iade ve yeniden fatura yaptım. Haram diye rahatsız oluyor insan...bu mantonun üzerine yatan ne.. evine gidip alın, o eski mantoyu da kafasına atın valla.ne kadar rahatsınız, üç yıl elinizde tutmuş hala da öyle mi yapsam, şöyle mi yapsam diyorsunuz.
iki kez denk geliyorsunuz kadın istiyor yine göndermiyorsunuz. artık o bile istemeye utanır olmuş, siz hala elinizde tutuyorsunuz.
aynı markanın üst modelini alıp vermelisiniz, çünkü üç yıl geçmiş. size verdiğinde mutlaka o yılın üst modelidir. sizin de aynını yapmanız lazım. garantisi bile bitmiştir. elinizdekini de ihtiyacı olan birine verin.
bugün başka bir konuya daha yazdım. mezardan anam çıksa kimseye iyilik yapmam artık diye.
bak yine aklıma geldi.
geçen sene mart ayında çok yakın bir arkadaşımın oğlu evlendi, elimden dikiş gelir, epey güzel şeyler dikerim. internetten elbise aldı, küçük geldi epey uğraşarak dantellerle elbiseyi üzerine uygun hale getirdim. sade elbiseyi oldukça şık bir kıyafete dönüştürdüm. aksesuarları uygun değildi, kendimde ne varsa verdim. mantosu yeni değildi kendi yepyeni mantomu verdim. takılar emitasyon onlar sende kalabilir ama mantomu düğünden sonra istiyorum dedim.
sonuç defalarca istememe rağmen mantom hala yok. en son artık lanet olsun dedim, mesaj yazdım çünkü kadını görmek bile istemiyorum. kış geldi mantomu şu kişiye bırakın dedim. bir tane manto bırakmış, eski püskü ne olduğu kimin olduğu belli olmayan. kıyamet kopardım ama hala mantom yok. her aklıma geldiğinde sinirim tepeme çıkıyor, rukiye kk.da olduğumu biliyorsun sana emeklerim haram olsun.
Kız Rukiye ver kadının mantosunu . Öbür dünyada manto sana bir kamyon kömür olarak döner haberin olsun
Bildiğin hırsızlık. Hırsızdan ne farkı var ki? Ya markette kasiyer bi meyveyi başka birşey olarak geçirmiş, belki 1,5 tl ucuza gelmiş bana, gidip 25 dk uğraşıp iade ve yeniden fatura yaptım. Haram diye rahatsız oluyor insan...bu mantonun üzerine yatan ne.. evine gidip alın, o eski mantoyu da kafasına atın valla.
Ne deseniz haklısınız. Zaten helal olmaz. Pes hakkaten, ne tuhaf insanlar var. Eve sokulacak biri değilmiş. Sıkmayin canınızı.evine gidersem cinnet geçiririm, sinirlerime hakim olamam. çünkü sabrım taştı, defalarca istedim. tabiki ben isteyince araya kırgınlık da girdi. ortak arkadaşlarımız istedi, ben tekrar mesajla istedim. yok kadın nato mermer nato kafa anlamıyor, vermiyor.
getirdiği o eski mantoyu eşya kumbarasına attım hemen ogün, görmek dahi istemedim.
ama hakkım gerçekten helal etmiyorum, bir de burada yazıyım. Allah'ım hakkım helal olmasın.
Benden de o kadar bir yakinimiz düğün için elbisemi verdim alacak durumları olmadığı için biraz da olaya acitasyon la girdiler abiyem 3 ay sonra geldi ve geldiği gibi çöpe attım giyilecek gibi değildi yırtılmış dikişler patlamis kir pas içinde geldi ki hala aklım almıyor o makyaj kirleri nasıl abiyenin her yerine bulaştı diye düşünüyorumne kadar rahatsınız, üç yıl elinizde tutmuş hala da öyle mi yapsam, şöyle mi yapsam diyorsunuz.
bak yine aklıma geldi.
Benden de o kadar bir yakinimiz düğün için elbisemi verdim alacak durumları olmadığı için biraz da olaya acitasyon la girdiler abiyem 3 ay sonra geldi ve geldiği gibi çöpe attım giyilecek gibi değildi yırtılmış dikişler patlamis kir pas içinde geldi ki hala aklım almıyor o makyaj kirleri nasıl abiyenin her yerine bulaştı diye düşünüyorum
Malesef öyle artık vermeden kötü olmak en iyisi sanırımişte böyle böyle paylaşımcı hallerimizi yok ettiler.
emanet borç gibidir. sana güvenmiş vermişim, niye pişman edersin ki.
Vermedigimiz de kötü oluyoruz ama en iyisi vermeden kötü olmak sevap iyilik yapalım derken verip bir de günaha sokuyorlar sinir olmak ta çabasıAynen, insanlarda emanet bilinci olmadığı için malımı versem de kötü olurum vermesem de. En iyisi kimseye bir şey vermemek
Kitaplarım haricinde kimseye emanet vermiyordum. Son birkaç yıldır kitap da vermiyorum. Verdiğim sırra kadem basıyor çünkü.
Size tavsiyem yeni bir ısıtıcı ve özür mahiyetinde bir hediye ile arkadaşınızın kapısını çalmanız.
evine gidersem cinnet geçiririm, sinirlerime hakim olamam. çünkü sabrım taştı, defalarca istedim. tabiki ben isteyince araya kırgınlık da girdi. ortak arkadaşlarımız istedi, ben tekrar mesajla istedim. yok kadın nato mermer nato kafa anlamıyor, vermiyor.
getirdiği o eski mantoyu eşya kumbarasına attım hemen ogün, görmek dahi istemedim.
ama hakkımı gerçekten helal etmiyorum, bir de burada yazıyım. Allah'ım hakkım helal olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?