• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltisine Uyuz Olanlar Buradamı :)

Leylaleyla3562

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
33
9
86
Çok merak ediyorum benim gibi sırada büyük olup da yaşta küçük olan var mı :) bi eltim var benden 4 ay sonra nişan yapıldı ona benden 2 ay sonra düğünü de :) kızla ne kadar yakın olmaya çalıştım ise o kadar uyuz oldu bana :) bide çok sürekli kayınvalidemlere sürekli afedersiniz ama yalak davranıyor hiç sevilmiyor gene de devam ediyor :)

Çok merak ediyorum benim gibi sırada büyük olup da yaşta küçük olan var mı :) bi eltim var benden 4 ay sonra nişan yapıldı ona benden 2 ay sonra düğünü de :) kızla ne kadar yakın olmaya çalıştım ise o kadar uyuz oldu bana :) bide çok sürekli kayınvalidemlere sürekli afedersiniz ama yalak davranıyor hiç sevilmiyor gene de devam ediyor :)
Hic sevilmese farkederdi, belki siz varken öyle duruyodur kv ler, siz yokken gayet iyidir aralari. Sana neden uyuz oldu orasini anlayamadim. Senle samimi mi olmak istemiyormus?
Benim eltim benden 3 yas kücük ama ilk gelin yani büyük gelin o oluyor:)

Benim.hic eltim.olmadi. Insanin Eltisinin olmasi pek iyi bisey olmasa gerek=)) :sinirli:

Back
X