Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende diyorum nerede bu topik almışlar götürmüşler
Bu konuda cok sanslisin demek ki
Kizlar size bir soru:
Bizde dügünden sonra büyüklere (amca, dayi, hala, teyze) el öpmeye gidilir ufak bi hediye hazirlanir. Mesela Havlu, Patik, Tülbent, Corab ve Amca & Dayilara Gömlek.
Eltimin cok ceyizi varmis. Ama kaynanama 'benim kimseye verecek esyam yok' demis.
Kaynanamda bu hediyeleri hepsini kendisinden hazirlayip vermis.
Kaynanam bana nisanimizda bohcalik olarak bir sürü seyler cikardi. Havlusu, tülbenti, lifleri, patikleri bayagi fazla Allah razi olsun.
Ama madem eltim kendi esyasini vermemis o zaman ben neden vereyim ki?
Bende kaynanamin bana bohcama koyduklarindan versem olmaz mi ki? :44:
Ben dügün sonrasi bohca vermeyi düsünmüyorum acikcasi,
ha herseyden cok fazla olur koyacak edecek yer bulamam ancak o sekil:))
Muzurca biliyorum...
Eltin kimseye verecek esyam yok derken kimi kastediyor, seni mi canim ?
Hos geldin :) Peki bu samimiyeti nasil kurdunuz? Yani ben mi bi yanlis yaptimda acaba eltim bana isinamadi? Allah aranizi hic bozmasi insaAllah.
canım yaaa mesj ını şmdi gördüm.herşey karşılıklı tabii ki tek taraflı hiçbi ilişki iyi olmaz.biz zamanla samimiyeti kurduk.karşılıklı hoşgörü şart canım.Allah yardımcın olsun.sen einden gelen iyliği güzelliği göster karşılık gelirse gelir gelmezse sen de uzak durursun.
slm kızlar benimde bir eltim var eğer küçük kaynımıda baş göz edersek 3 elti olacaz yani ama benim eltimle aram inanılmaz iyi herşey çift taraflıdır ama çoğunluk benden kaynaklanıyor diye düşünüyorum eşim geldi şimdi ben kaçtım :))
Olsun canim önemli degil :) Bugün de telefonda nisanlimla bu konuyu konusuyorduk. Herseyi cok kafana takiyorsun o insanlarin karakteri öyle demistim ben sana dedi. Her insan ayni olamaz dedi. Bende tabi ki dedim herkes ayni olamaz dedim. Ama benim korkum benden mi hoslanmadi ve bu yüzden de bu durum bizim seninle olan iliskimize zarar verir mi diye düsünüyorum dedim. Bu seferde 'ondan bize ne gibi bi zarar gelebilir' dedi.
Yani ya ben tam anlatamadim yada o tam anlayamadi ama sanirim bu konuyu onunla daha fazla konusmasam iyi olacak cünkü o beni yanlis anliyor diye düsünüyorum. O saniyor ki ben yengesini ve abisini sevmiyorum.
Halbu ki benim öz abim yok. O kadar cok sevinmistim ki büyük bir abisi var diye. Yengesini de sevmedim demiyorum. Ama isinamadik demek ki bir birimize. Bilmiyorum insaAllah zamanla hersey kendiliginden hall olur.
canım erkekler genelde kendi aileleri ile ilgili eleştirilerden pek hoşlanmıyorlar.hemen savunma moduna geçiyolar.o yüzden ben eşimle böyle şeyleri pek konuşmam.ne kendi ailemle ilgili ne de onun ailesi ile ilgili pek yorum yapmam.eltin madem soğuk ve mesafeli sen de ona aynı şekilde davranırsın.hiç kafana takma bunları.boşver sen eşinle iyi geçinmeye bak.nişanlılığının ve evliliğinin tadınıçıkar
Benimde eltim var, sohbetinize katiliyorum kizlar... :)
Hos geldin o zaman sende :)
Eltinle aran nasil peki?
Yas farki var mi? :)
Önceden tanisiyor olmaniz da bi avantaj sayilir.benden 2 yas büyük..
biz arkadastik önceden.. iyi anlasiyoruz yani..
tabi bizimde bir takim sorunlarimiz oldu.. ama cok görüsmüyoruz..
onlarin simdi dügünleri olacak.. ev fln dösüyorlar.. ama hic karismiyorum.. arayip sormuyorum.. (yaptigim dogrumu yanlismi bilmiyorum..)
ama bir araya geldigimizde konusup egleniyoruz:)
Önceden tanisiyor olmaniz da bi avantaj sayilir.
Yani onun hakkinda fikir sahibi olabildin mesela.
Huyusunu suyunu biliyorsun.
Sanirim en dogursunu yapiyorsun.
Hep nasihat edilir ya ne cok samimi ne cok soguk durmali diye.
aynen öyle canim..
en iyisi mesafeli olacaksin.. gerektigi zaman görüseceksin..
o zaman hic birsey olmaz.. ve bence kaynanalardada cok is var...
benim sinir oldugum sey.. ben 1 yildir nisanliyim o daha 2 aylik.. beni gidip ona anlatiyor.. haliyle kiz bana gicik oldu..
sorunlarimizi ama bundan sonra aramizda halletcez.. öyle konustuk.. o beni ben onu ariycam.. ne eslerimizi nede kaynanayi araya katacaz..
en iyisi bu, bence..
kızlar benide aranıza alın benimde bir eltim var başa bela 3 aylık evliyim daha iki kez görüştük deli ediyor beni