maşallah çok hanım hanımcık buldum konuşmalarınızı... benmi eşm amcalık yapıyor yapmasına da elticiğm çocuğunu zehirliyor daha 12 yaşında çocuk da bizi görünce ilgisiz beni facebookundan silmiş çocuk çok üzüldüm annesi sildirdi çocukla benim ne işim olurki 6 aylık evliyim daha işte hazmedemiyorum olanları. lütfen eğer bende hatalı isem biri beni uyarsın sende böyle yapmışsın desin bana kaynım azarlamış yengesini demiş peki lafımda azar var mı ben seni gördüm de geldim sen arayacaksın beni dedim... sadece oturaklı bir laf olduananem rahmetli derdiki ben üzülünce (aynı dertten bende muzdaribim bu arada) eşek başı aş olmaz elti eltiye eş olmaz kızım boşver takma canını üzme... ama gelde üzülme bende çok hassasımdır kimseyi kırmayayım gücendirmeyeyim küslük olmasın benim yüzümden kimseyle kavga etmemişimdir daha (eşim hariç) ben çözümü onu duymamakta buldum cnm ben 11 yıllık evliyim 6 senedirde o hayatımızda ve her zaman var olacak ve çocuklarımın amcasız büyümesinide istemem her ne kadar kaynımın varlığı ile yokluğu belli olmasada zaten o biraz frenlese karısını problem olmucak da neyse...
o konuşur söyler lafını ben ya tlf ilgilenir gibi yaparım ya tv seyrederim yada başka odalara giderim namaz kılmaya böyle geçiyor ama inanıyorum sabrın sonu selamet....
ne kadar küçük önemsiz sebepler bunlar
bence eltin senle küsmek arkandan konuşmak için fırsat arıyormuşta bu konuşmayı da bahane etmiş
hoş ortada laf edilecek birşey de göremedim ben ama neyse:26:
sen iyisi mi eltini karşına al konuş söylediklerin kulağıma geliyor hoş değil aile içinde böyle laflar olmamalı de bir faydası olur mu sanmam ama baktın aynen devam ediyor sende hiç tınlama boşver
o konuşsun dursun sen kötü konuşmadıktan sonra herkes onu suçlu görür senin değerin artar
o da umursamadığını gördükçe çıldırır bir zaman sonra arkandan konuşmayı da bırakır belki:97:
arkadaşım aynı problem bende de var,muazzam zor ve problemli bir insanla uğraşıyorum,işler de ortak dolayısıyla kendimi goruyorum suanda..bizde 1 senelik evliyiz ve aynı şekilde eltim sürekli sorun ve problem üretiyor..Ben başlarda şöyle düşünmüştüm,sonuçta insan ilişkilerim iyi, iyi niyetliyim, ben terbiyeli efendi oldukça o da benle uğraşmaktan vazgeçer..Ama ne yazık ki olaylar hiiç öyle olmadı,ben o şekilde davrandıkça bu iyice saygısızlığı abarttı,başlarda neden şöyle oldu neden böyle oldu diye çoook üzülüyodum şimdiyse araya müthiş mesafe koydum ayda 1 konusuyoruz yada konusmuyoruz,4-5 ayda bir fln da gorusuyoruz,dolayısıyla eskisi kadar sık zehirini akıtıp moralimi bozamıyor..sakın neden boyle olduk neden bana bu şekilde davranıyo diye düşünme,mecburuz aynı ailedeyiz ve bunu secemiyoruz once bir mesafe koymayı dene baktınki hala terbisyesizliklerine devam ediyor o zaman butun ilişkini kesersin ama umarım bu olmaz..ilk eteapta onu gormezden gel ve yuzeysel gotur ilişkini arkadaşım...
iyilikten maraz doğuyo malesef..mecburen insan eşinin hatrına,aradakilerin hatrına iyi niyetli davranıyo ama malesef değmiyo bazı insanlar için..anladıgım kadarıyla sende ayıla bayıla olmasa da iyi niyetli adımlar atmışsın ama karşı taraf anlayamamış..boşverr, kendi kaybı senin gibi bir insanı kaybetmiş..
Kıskanclık ve fesatlıgın insana yaptıramayacagı sey yok!
kıs kadın hakkaten seninle kafayı bomuş festlık yapmış resmen benim eltide bu kadar değil şükür ama sinir ediyor her zaman hazıra konar hiç bi işe elini sürmez sinir oluyorum sinirrrr
çok güldürdün beni yacidden ben de mi arıza var yoksa eltim gerçekten psikolojik hasta ayy sonunda ben kafayı yiycem artık adını da duymak istemiyorum kadın bi yolunu buluyor bi bakıyorum eşim yeni brşeyle geliyor yengem böyle demiş abama diyeee hayyda evde bi huzursuzluk allahtan kısa sürüyor eşim de olgun da atlatıyoruz hemen. bilmiyorum sen de mesefeli ol yoksa bizim gibi olursunuz bu bana çok yaklaştı çok gitti geldi ama hep ağzımdan laf almak için hep özelime girmek içindi şimdi çok şükür evime de girmiyo oohh diyorum da ağzını kapasa artık yeni şeyler üretmese
yani sorun bir tek o telefon görüşmesi gibi duruyor ama bence asıl sorun :
işler ortak
yeni evlendik çevredeki ilgi bizim üzerimizde
çok kısa sürede kabul gördüm herkese sevdirdim kendimi başka şehirden gelmeme rağmen
mesafeni koru özelini paylaşma demişsin ya zeten kanlı bıçaklı gibiyiz kocasını da çocuğunuda soğuttu bizden kapımı asla açmaz ben de açmam bu saatten sonra aşırı kinci çok fesat. 2 ay iyi geçindik gerisi de böyle işte. ben görmezden geldikçe o fıttırdı halbu ki bişey olmamış gibi o da davransıydı böyle olmazdı bekliyo ki eşimle ben gidip soralım büyük ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?