Eltimle aramdaki problem

Ya niye siyah kurdeleyi bilerek takmış olsun ki? Mesela gözü kocanızda olur, o evleniyor diye üzülür siyah giyinip gelir, siyah kurdele takar (çok düşük ihtimal) Ya da tartışırsınız, düğünde de tavır olarak siyah kurdele takar. E ikisi de olmadığına göre niye böyle bir şey yapsın?

Bence teyzeleriniz de yanlış yapmış, daha bismillah evlendiğiniz gün eltiniz hakkında uyarılmayı doğru bulmadım belki eltinizle arayı sıcaklaştırırdınız ama şuan zor.

Hanfendi yeni evliyiz yemeğe davet edecek kayınvalidemle haber gönderiyor sizi yemeğe çağırıyor diye bende ağzı dili yokmu seni aracı kullanıyor dedim gitmedim

Hanfendi yeni evliyiz yemeğe davet edecek kayınvalidemle haber gönderiyor sizi yemeğe çağırıyor diye bende ağzı dili yokmu seni aracı kullanıyor dedim gitmedim

Ya kayınvalideniz işgüzar işte. “Kızım sen ara, kendin davet et” diyip arattırsaymış. Muhtemelen eltiniz yemeğe çağırma düşüncesini söylemiştir, kv’de “ben söylerim” deyince elti de zaten samimi olmadığınız için aramamıştır

Valla bu zamana kadar o kadar düğüne gittim böyle bir şey ne gördüm ne duydum hadi ben bilmiyorum kayınvalidem eltimin taktığını bilmeden görünce bedduaları dizdi bende o yüzden konuşmak dahi istemiyorum kayınvalidem sizi biraraya getiricem konuşun anlaşın diyor ama ben güvenemiyorum düşünün çeyiz bohçasına dahi koyduğu hediye paçavra dünyayı ben yarattım tipinde
Açıkçası konu sahibi benim ektim yok. Görümcem var. Aramızda hiçbir sorun da yok. Ama kendisini 3 kere evime davet ettim 3ünde de gelicem diyip gelmedi. O günden sonra arayıp sormadım. Belki yıl olmuştur oğlumun doğum günü oldu Eylül'de o zaman dışında hiç görüşmedik. Çokta tın açıkçası o istemiyorsa bende istemem naparsa yapsın herkes kendi çöplüğünde. Bana dokunmak gibi bi hata yapmıyorsa ben halimden memnun olurum. Sana da aynı şeyi tavsiye ederim. Bırak o orda sen burda görüşmüyosunuz ki sorun çıkmıyo. Kayınvalidene de böyle söyle. Görüşürsek iyi olabileceğimizi düşünmüyorum şu anda. Eğer fikrim değişirse o gün gide rgörüşürüm de. Boşver

Ben onun doğumgününe özel hediye yaptırmıştım annem onun kocasına takım halinde pijama takımı ondan bana gelen kırışık kermesten alınmış trafik lambasına benzeyen anane yeleği
Zaten anladığım kadarıyla ikiniz de birbirinizden hoşlanmıyorsunuz. Görüşmek zorunda değilsiniz.
Yemeğe çağırırken de kayınvalideyle haber göndermesini eltinin zorlanmasına bağlıyorum. Eşi ya da eş ailesi tarafından kardeşimi/oğlumu davet et laf olur ayıp olur gibi bir baskıya maruz kalmış olabilir. İstemeyerek kabul etmiş olabilir.
Siz yetişkinsiniz, bırakın kurdeleyi, yeleği falan net şekilde görüşmek istemediğinizi söyleyin konu kapansın

Yavrum valla niyet okumadım belki de tesadüftür ben bilmediğim için kötü düşünmezdim dedim. 3 saat çocuk uyutmaya çalıştım ben bu akşam çok gerginim 😅
Ayyy uykusuz ve gergin olan ben olabilir miyim.
10 saattir sizi konu sahibi zannederek yorum yapıyorum.
Bi bakar insan ya.
Çok özür.
Zihnimizde tüm konuşmayı silebilir miyiz 😅

Merhaba kızlar neye nasıl başlasam bilemiyorum
4 sene önce evlendim evlenmeden önce eltimle kaynanamın evinde tanıştık o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse tanıştık ettik tanışmadan sonra mesafe koymaya başladı gördüğü yerden görmemezlikten gelme nişanımda düğünümde gelipte kesinlikle hayırlı olsun dahi demedi inanır mısınız çeyiz bohçasına bana bir hediye koymus paçavra en son beni benden alan durum düğünümde siyah kurdeleli çeyrek takması ben orda heyecandan göremedim anlam veremedim ama daha sonra teyzelerim kuzenlerim beni uyardı bu kıza dikkat et tehlikeli bende artık yapmam gerekeni yaptım ve konuşmama kararı aldım şimdi kaynanam barıştırmaya çalışıyor ama ben yaklaşmiyorum içimden dâhi gelmiyor sizce ne yapmalıyım
Kayinvalidenize ikinizin de yetiskin olduğunu , küslük değil muhattap olmamayı tercih ettiğinizi açıklayın. Sadece eşini öpmesi ,rahat takılmasi sizi neden gerdi orayı anlamadım, sizin hayat tarzınıza uymuyor diye yargılamamak lazım.

Siyah kurdele derin üzüntüdür, yastır. Herhalde sizden hoşlanmadığı için duygularını bu şekilde ifade etmek istedi. Bu yaşıma kadar hiç görmedim altına siyah kurdele takıldığını. Belli ki altında bir mesaj var.

Aranızda bağ kurulamamış. Tercih sizin. Aslında şöyle ki, 1 kez görüşseniz belki son durumlarla ilgi olarak, ya duygularınızda ne kadar haklı olduğunuzu göreceksiniz ya da belki karşı taraf değişip gelişmişse her şey başka bir durumda olacak.

Ya çok saçma şeylere takılmıyor musunuz? Benim Eltim de mesela düğünümde nişanımda biraz asık suratlıymış ben farketmedim ona dikkat etmedim çevrem söyledi hiç umursamadım yine gördüğümde normal konuştum, hiç aramaz sormaz öyle huyları yoktur hiç sorun etmedim keza ben de aramam sormam. Aynı şekilde kaynımla ikisi insan içinde bana bile fazla gelecek samimiyet gösterirler ama bu onları ilgilendirir benlik hiçbir sorun yok, eltimle niye küseyim ki ayda yılda bir göreceğim üstelik eşimin kardeşinin eşi bu kardeş ilişkisini de etkiler neden eşime bu kötülüğü sırf hırslarım uğruna yapayım. Kötüyse de kötüdür daha az görüşürsün malzeme vermezsin sana ne kötülüğü dokunabilir ki? Bana elti muhabbetleri çok saçma geliyor

4 sene önce evlendim evlenmeden önce eltimle kaynanamın evinde tanıştık o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse tanıştık ettik tanışmadan sonra mesafe koymaya başladı gördüğü yerden görmemezlikten gelme nişanımda düğünümde gelipte kesinlikle hayırlı olsun dahi demedi inanır mısınız çeyiz bohçasına bana bir hediye koymus paçavra en son beni benden alan durum düğünümde siyah kurdeleli çeyrek takması ben orda heyecandan göremedim anlam veremedim ama daha sonra teyzelerim kuzenlerim beni uyardı bu kıza dikkat et tehlikeli bende artık yapmam gerekeni yaptım ve konuşmama kararı aldım şimdi kaynanam barıştırmaya çalışıyor ama ben yaklaşmiyorum içimden dâhi gelmiyor sizce ne yapmalıyım
Hayır barışmayın ? Ne bu münasebet cocukmusunuz siz ? Gönüllü olan gönül alsın kusura bakmasın kaynanan yani siz barışınca eline ne geçecek sırf elaleme rezil olmayın diye mi bu çaba ? Bende böyle şeyler yaşadım ve kesin net şekilde arama mesafe koydum çokta iyi yapmışım en son kaynanam eltimin yüzüne tükürüyordu sen düşün artık 😃 çünkü sinsi yüzü sonradan çıktı.. Allah yüzü lokum , huyu b*kum lardan uzak eylesin aman aman .. mesafe en güzeli merhaba merhaba bitti ne sohbet ne bişey

Sizi pamuklara mı sarsın? Bacak bacak üstüne atmak veya eşini öpmek saygısızlık kriteri değil ki. Gayet normal bir durum. Kendi değer yargılarınızla olayı yorumlayıp haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Sizinle iletişim kurmak zorunda değil. Sizi sevmemiş olabilir bunu o kişinin davranışları üzerinden eleştirip bir de kadını kötülemeyin burda. Ne kadar çiğ bir insansınız ya.

o kadar rahat o kadar kendini beğenmiş biriydi ki anlatamam benden de 5-6 yaş küçük kaynanamın kaynatamin yanında eşini opmeler bacak bacak üstüne atmalar neyse
Bunlarla ilgili yorum yaptınız mı, kayınvalideye bir şey söylediniz mi? Sizi ilgilendiren davranışlar değil çünkü, size çok rahat gelen başkasının normali olabilir. Kayınvalidenize söylediyseniz bire bin katarak aktarmıştır eltiye. Eşimin ailesinin yanında
bacak bacak üstüne de atarım, öperim de. Bunlara bakıp beni yargılayan eltiyle ben de samimi olmam görüşmem. Siyah kurdele olayına gelince, kendine veya eşine mutlaka bir gün bir hediye vs almam gerekecek. O kurdeleyi iliştiririm hediye paketine. Ama o eltinin taktığından %100 emin misiniz? Takı töreni video fotoğraf kaydı vs baktınız mı? Gıcık olduğunuzu bilenler size gaz vermiş olmasın?

Kimsenin kulağınıza fısıldamasıyla hareket etmemenizi tavsiye ederim. Kayınvalidelerin ipiyle hele hiç kuyuya inmeyin. Bayılıyorlar gelinleri kapıştırmaya. İyi niyetli olan ondan buna laf taşıyıp ortalığı kızıştırmaz. Kimbilir eltinize neler anlatıyordur.

X