- 18 Mart 2011
- 7.438
- 20.627
- Konu Sahibi gizemm2536
Mister deme öyle ya vardır illa ki, ayrıca ben altına bakarım kurdele siyah olsa ne beyaz olsa neKanka ben 33 yaşındayım hiç bir kuyumcunun siyah kurdele kullandığını görmedim de duymadım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mister deme öyle ya vardır illa ki, ayrıca ben altına bakarım kurdele siyah olsa ne beyaz olsa neKanka ben 33 yaşındayım hiç bir kuyumcunun siyah kurdele kullandığını görmedim de duymadım da
Seni Allah kahretmesin delüüü ya hee o konuda bende altına bakarım mühim olan o çünküMister deme öyle ya vardır illa ki, ayrıca ben altına bakarım kurdele siyah olsa ne beyaz olsa ne
Yani şimdi bazı eltilerde yapmaya meyilli eğer cidden bi husumet varsa ve karakter elverişliyse gayet yaparlar. He ben yapmam, beni düşürür sadece, onu taktığını görenin ağzına laf vermek çok saçma.Ne bileyim siyah kurdele alıp özellikle kesip biçip altına takılmaz, çok boş iş bence
Altınımı alır yoluma bakarımSeni Allah kahretmesin delüüü ya hee o konuda bende altına bakarım mühim olan o çünkü
En sevdiğimAltınımı alır yoluma bakarım
Valla ben eltisizgillerdenim ama siyah taksa bile zaten konuşup görüşmediğim, değer vermediğim bir insan için tasalanmam yaniYani şimdi bazı eltilerde yapmaya meyilli eğer cidden bi husumet varsa ve karakter elverişliyse gayet yaparlar. He ben yapmam, beni düşürür sadece, onu taktığını görenin ağzına laf vermek çok saçma.
Senin eltin yokmuş heee ulannnnn bak şimdi olmadı buValla ben eltisizgillerdenim ama siyah taksa bile zaten konuşup görüşmediğim, değer vermediğim bir insan için tasalanmam yani
Böyle niyet mi okursunuz hep?Siyah kurdele yas sürecinde olanların kullandığı bişey ya. Ona benzer bi anlamı olduğunu düşündüm
Ziyade olsun, ben kalkayım artıkSenin eltin yokmuş heee ulannnnn bak şimdi olmadı bu
Kanka benimkini istersen sana verebilirim
Hayır ne alakası var? Ne anlama geliyor diye sormuşlar kendi yorumumu yaptım?Böyle niyet mi okursunuz hep?
Bende eltisizgillerdenim bende aynı düşünüyorumValla ben eltisizgillerdenim ama siyah taksa bile zaten konuşup görüşmediğim, değer vermediğim bir insan için tasalanmam yani
Tühhh yine kimseye kakalayamadıkZiyade olsun, ben kalkayım artık
Yiaaa sana verebilirim istersenBende eltisizgillerdenim bende aynı düşünüyorum
Onu diyorum ben de.Hayır ne alakası var? Ne anlama geliyor diye sormuşlar kendi yorumumu yaptım?
Başa gelen çekilir diye bi laf var sana kolay gelsin ben almıyımYiaaa sana verebilirim istersen
Yorumlarımın devamını okudunuz mu? Belki yok belki var nerden bilebiliriz kiOnu diyorum ben de.
Siyah kurdeleye bile anlam yüklemişsiniz, hiç alakası yok belki de.
Yazuklar olsun size püüüüüüüBaşa gelen çekilir diye bi laf var sana kolay gelsin ben almıyım
Valla bu zamana kadar o kadar düğüne gittim böyle bir şey ne gördüm ne duydum hadi ben bilmiyorum kayınvalidem eltimin taktığını bilmeden görünce bedduaları dizdi bende o yüzden konuşmak dahi istemiyorum kayınvalidem sizi biraraya getiricem konuşun anlaşın diyor ama ben güvenemiyorum düşünün çeyiz bohçasına dahi koyduğu hediye paçavra dünyayı ben yarattım tipindeHayır ne alakası var? Ne anlama geliyor diye sormuşlar kendi yorumumu yaptım?
İlla bi yardım eden çıkar yav dert etme bu kadarYazuklar olsun size püüüüüüü
Paçavra derken? Ne koydu ki bohçaya bu denli?Valla bu zamana kadar o kadar düğüne gittim böyle bir şey ne gördüm ne duydum hadi ben bilmiyorum kayınvalidem eltimin taktığını bilmeden görünce bedduaları dizdi bende o yüzden konuşmak dahi istemiyorum kayınvalidem sizi biraraya getiricem konuşun anlaşın diyor ama ben güvenemiyorum düşünün çeyiz bohçasına dahi koyduğu hediye paçavra dünyayı ben yarattım tipinde