- 13 Aralık 2024
- 25
- 3
- 29
- Konu Sahibi melekleriminannesiyim
Kızlar size birsey sorucam ben mi yanlış anlıyorum acaba yoksa gerçekten bana laf mı sokuyor fazla uzatmiycam ben evleneli 3 yıl olucak şubatta eltimde bizden 8 ay sonra evlendiler kaynimin da 2. Evliliği kendisinin de kaynimin ilk evliliğinden ikiz çocukları var erkek eltimin çocuğu yoktu hiç neyse evlenir evlenmez hemen hamile kaldı zaten ben ilk yıl korundum iki yıldırda bebek düşünüyoruz 2 tüp bebek denemem var ve 4 aylıkken düşük yaptım haziran ayında baya zor süreçler yaşadım tabi ve eltim hepsini biliyor mecburen sadece ikimiz varız yaşadığımız şehirde eslerimiz de beraber çalışıyor neyse bugün bir tanıdığın hamilelik haberini verdi bende biliyorum haberim var dedim oda bana diyor ki iste benim ki de bana diyor millet patır patır doğuruyor bi sen kaldın kısır mısın yoksa ??? Ya böyle saçma sapan bir muhabbet olabilir mi. Varsa da neden bana diyorsun bunu cocuk sahibi olmak istediğimi bıliyor ve zorlandigimi da ne yani benim çocuğum yok.diye ben kısır miyim cidden artık bunaldm birgun çok pis azarliycam ama ben mi yanlis dusunuyorum acaba lütfen yorum yapın