- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.601
- 83
- Konu Sahibi Yorgunyurek35
-
Kokarca eş değilAllah aşkına sizin tembel çalışmayan karısını döven söven birini eltiniz ne yapsın. Siz bu adamdan kurtulmamış mıydınız
İşte kocası normal biri değildi demekki karısı da değilmişAy ben sok. Eski konulara baktim. Kiskandigi koca profile bak
Eltinizin kocanızda gözü var mı bilmem ama sizin düşüncelerinizde büyük bir sıkıntı varGeçen akşam eltinler bize yemeye geldiler yemek yerken kızı üstüne yemek döktü eltinde bağırdı niye dikkat etmiyorsun diye eşim de bağırma yenge olabilir dedi eltinde amcası hep böyle ama dedi güldü. Neyse çay Faslı oldu ben oğlumun karnıni doyuruyordum eltimin de çayı bitmiş doldurmya kalerken eşim hopp yenge ben koyarım dedi doldurup getirdi eltinde sağol gelin kız yalnız tıraş olmuşsun yeni farkettim saatler olsun dedi güldüler falan. Bana gereksiz muhabbetler geldi sizce eşime karşı fazla mi labali
Her topalın bir kör alıcısı var bacımsuNefes alan herkesin kıymetli kocişine asıldığını düşünenleri çok gördük bu forumda ama bu kadar da değil yahuayda 1 defa banyo yapan yürüyen çöplük kocasınada birinin bakacağını düşünmek
Elti de banyo yapınca iltifat edeyim de devamı gelsin dedi herhalde, burnunun direği kırılıyorsa hepNefes alan herkesin kıymetli kocişine asıldığını düşünenleri çok gördük bu forumda ama bu kadar da değil yahuayda 1 defa banyo yapan yürüyen çöplük kocasınada birinin bakacağını düşünmek
Tamam, o zaman kesin eltin bu değerli mücevheri farketti ....pamuklara sar sarmala...Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
sen erkeksin ve derdin biraz eğlenmekHerkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
Niye çalışsın ki oğlundan bakım parası alıyor devlet sanırım sizede veriyor oh ekmek elden su gölden..Herkes eski konumdan vurmuş ama tamam orada eşim çok bayatlıydı ama affetirdi kendini barıştık. Oda kendine bak biraz çeki düzen ver dedi kapalıydim ben yanıma yakışmıyon annem gibi duruyon diyordu bende açıldım biraz bakım yaptım eşim beğeniyor şimdi beni daha ilgili oldu dövmüyor sövmüyor artık yine çalışmıyor pek ama geçiniyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?