- 26 Mayıs 2023
- 132
- 100
- 28
-
- Konu Sahibi Pembelii11
Babaannesinin evi değil demedim. Yardim ediyor diyen sizdiniz. Ev işi yapiyor 4 yasindaki çocuk. Buna izin vermeyin. Leğeni doldurup yanınıza alın, gözünüzün önünde oynasin. Tabure üstünde tezgah önünde oyun mu oynanir gözetiminizde bile değilken. Bıçaklar var, camlar var kırılabilen.
Umursadığım nokta nasıl kızıma yükselebilir ve yanlış anlayıp kendini haklı görüyor sonra yanlış anladığını anlıyor hala yükseliyor. Konuşup konuşmamak umurumda değil o şekilde yapmasına çok üzüldüm kırıldım ve çekip giderek sanki ben kendisine büyük hakarette bulunmuşum gibi lanse etti herkes aradı nereye gitti diyeHiç umursama ve küs gitsin
Ben tartışmadim itti demiyor indirdi diyor neden yalan söylüyorsun vs diyorsun cocuga dedim. Bağırarak onca insan içinde akşam vakti koy yerinde çekip gitmek normalde bilemiyorum yani gidilecek birsey olmadi demek istiyorumBende bulaşık yıkarken 4 yaşındaki bir bebe ayağımın altında dolansın istemem ,bişey falan olur başıma kalır hiç yoktan . Ayrıca çocuk itti dememiş indirdi demiş ? Eltin yanlış anlamış ve kendini savunmuş .
Orda çocuğu kaldırıp odaya geçseydiniz olay büyümezdi ,ama siz çocuğun yanında kadınla tartışmışsınız , büyük ihtimal olay büyümesin diye çekip gitmiş ,(bende çekip giderdim )
Bence uzatmayın zamanlar düzelir …
İndirdi diye söylüyor cocuk burdan sorun yok zaten kendisi ittirdi anlayıp neden yalan söylüyorsun ne zaman ittirdim diye sesini yükseltiyor burda sorun. Birde ben kendisine ağır birsey demişim gibi çekip giderek beni zan altında bırakıyorAy alt tarafı çocuğu almış tabureden indirmiş hepimiz yapıyoruz sanki elini kızgın ateşe tutmuş gibi tepkilere gerek var mı? Yok annesini çağırsaydı falan. Ne abarttınız ya. Kadın da dolmuş işte, olay uzamasın diye çıkmış gitmiş peşinden gitmeye kocasına haber vermeye falan gerek var mı? Koca kadın yani isterse gider. Kaç kere arkadaşın çocuğunu bir yerden alıp bir yere koymusumdur şöyle bir tepki veren olmadı yani neden olsun. Tehlikeli gelmiştir, carpmayayim demiştir, iş yaparken işine engel olmuştur bundan doğal ne olabilir.
Neden indirdin diye birsey denilmedi. Cocuk indirdi beni diyor bende tamam diyip içeri alacaktım kendisi direk ne zaman ittirdim ben seni neden yalan söylüyorsun diye yükseldi cocuga ittirdi demedi indirdi dedi diyorum neden bağırıyorsun diyorum hala yükseliyor4 yaşındaki çocuk mutfakda okadar kesici delici aletlerin bardakların yanında mutfakda taburenin üstünde düşebilir,herşeye uzanabilir rahatsiniz yani evde olsanız yardim etmesine gözünüzün önünde izin verinde misafirlikde nekadar gereksiz.. Kadın tabureden bişey olmasın diye indirmiş ne var bunda ,çocugunuz beni indirdi diye ağlıyorsa "ne var dersin" çocuğuna "kadın haklı gel çocuğum şuraya insanlar işlerini yapsin" diyeceginize bide neden indirdin diye soruyorsunuz. Kadında konu uzamasin diye ortamdan uzaklasmis ki bende aynını yapardım.
Anlatamıyorum sanırım indirmesin de vs birsey yok.Siz salondayken çocuğun mutfakta taburenin tepesinde işi ne? Tehlikeli bir durum o yaş çocuğun taburede iş yapmaya kalkması. Mutfakta iş yapmaya çalışırken taburede çocuk işi zorlaştırır. Ben de olsam indirirdim veya inmesini söylerdim. Aynı şekilde benim çocuğuma da yengesi gayet bunu söyleyebilir. Bunda hiçbir şey yok. Annesini çağırmalıydı diyenlere katılmıyorum o yüzden. Aileyiz madem birbirimizin çocuğuna hiç mi bir şey söyleyemeyeceğiz? Ne var yahu tabureden in demekte? Siz de çocuğunuz ağladı madem eltiyle münakaşaya girmek yerine alıp salona götürüp sakinleştirseydiniz keşke. Eltinizin yanlışı daha doğrusu saçmalaması olmuş çıkıp gitmek. Dışarı çıkıp aramışsınız falan ne lüzumu var bunlara.
Insan olsa zaten canını yakmaz çocuğun. Hadi yanlışlıkla olduysa sarar sarmalar annesi gibi. Demek ki kötü biri. Böyle oldugu için bile yalnız bırakmamalısınız çocuğunuzu.Evet haklısınız. Ama ben cocuk yerde indirildiği için ağlarken tırnağı acımış sanırım hala yükselmeye cok kırıldım yanlış anladığı için yükseliyor sonra doğrusunu söylediğimde hala yükselerek evi terk ediyor cocuga yükselmek yerine bana seslense hemen gelip alırdım ki o sıra mutfakta hiç bir iş yoktu eltim mutfağa yeni girmişti ve kayinvidem herseyi makineye yerleştirmiş sadece bizim masadan verilen 2 3 bardak kaşık vardi
Anlatamıyorum sanırım indirmesin de vs birsey yok.
Neden indirdin diye birsey denilmedi. Cocuk indirdi beni diyor bende tamam diyip içeri alacaktım kendisi direk ne zaman ittirdim ben seni neden yalan söylüyorsun diye yükseldi cocuga ittirdi demedi indirdi dedi diyorum neden bağırıyorsun diyorum hala yükseliyor
Çocuk yerde ağlarken kendisinin sesini yukseltmesini dert ettimAynı şeyleri tekrar yazmışsınız ama zaten biz okuduk konuyu. Biz de onu diyoruz zaten indirmesinde bir şey yok. Bana seslense gelip alırdı yazmışsınız ya hani ona istinaden indirmesinde sorun gördüğünüz düşünüldü. Eltiniz yanlış anlamış anlık bir reaksiyon gösterip sinirlenmiş. Sonrasında açıklamaya çalışmışsınız. Olmuş bitmiş. Dünden beri neyine üzülüp dert ettiniz bu kadar?
Bacim bak burda kac kisi yazdi cocuga ses yukseltmesini yada tirnaginin incinmesini dert et tabi ama milletin evinde ya eltinin tezgara biraktigi bardak kirilsa cocugun bilegi boydan boya kesilse yada bulasik icin kaynar su yapsa cocuga dokulse yaksa. Bunlari da dert et ona gore aksiyon al diyoruz. Ama bunu hic tinlamiyorsun.Çocuk yerde ağlarken kendisinin sesini yukseltmesini dert ettim
Çocuk yerde ağlarken kendisinin sesini yukseltmesini dert ettim
Kv nin yanında olmuş bütün olay tek olsaydınız belki üstüne eklerdi.kafana takma sen değil o düşünsün.Sanki çok büyük birse olmuş gibi gitmesi beni çok farklı konuna soktu
Kv nin yanında olmuş bütün olay tek olsaydınız belki üstüne eklerdi.kafana takma sen değil o düşünsün.
Ne demek olabilir cocuga ses yükseltmek doğru mu. Başkası gelip yersiz yere sizin çocuğuna yükselebilir mi!Öyle bir yazmışsınız ki sanki eltiniz çocuğu yere fırlatmış karşısına geçmiş tepinerek bağırıyor. Çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın madem artık. Siz yanında değilken tabure tepelerinde gezmesin. Asıl onu dert edin bence Allah korusun kötü şeyler olabilirdi. Siz anlık bir öfkeyle ses yükselmesi hiç mi yaşamadınız hayatınızda? Dünya üzerindeki herkes yaşamıştır bunu O an birden sinirlenmiş sesi yükselmiş, olur böyle şeyler. Olanı değiştiremezsiniz
Tezgah üzerinde hiç birsey yoktu babaannesi kendisi çağırdı yanında zaten en son bizim sofradan alınan iki bardak ve kaşıklar vardıBacim bak burda kac kisi yazdi cocuga ses yukseltmesini yada tirnaginin incinmesini dert et tabi ama milletin evinde ya eltinin tezgara biraktigi bardak kirilsa cocugun bilegi boydan boya kesilse yada bulasik icin kaynar su yapsa cocuga dokulse yaksa. Bunlari da dert et ona gore aksiyon al diyoruz. Ama bunu hic tinlamiyorsun.