• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin dengesizlikleri..

Kızlar merhaba, son zamanlarda canımı çok acıtan bir durum var. Konu eltimm.. Eltim demek bile istemiyorum aslında bana bu yaptıklarından sonra onu sahiplenmiş gibi oluyorum. Nişanlandığım günden beri bana yapmadığı kalmadı. Sırf o benim büyüğüm diye huzursuzluk olmasın diye hiç sesimi çıkarmadım göz yumdum hep yaptıklarına. Evlilik sürevimde kv lerin, eşimin bana taktıkları takılardan, çeyizimden evimin eşyalarına, aileme varana kadar arkamdan hep laf yaptı. Duymazdan geldim. Artık taakatim kalmadı. Sürekli kayınvalidemi doldurup üzerime salıyor yok çok gezıyormusum, çok müsrifmişim, çocuklarımla yeterince ilgilenmiyormusum bilmem ne. Komşularına varana kadar beni anlatmış. Gecen gün bize geldiler 3 çocuğu var yaramazlar ne dur ne sus dedi inanır mısınız Cocukları duvarlarımı çizdi berbat etti. Yetmezmiş gibi 2 bucuk yasında çocuğu var annesine tuvaleti geldiğini söyledi yengen götürsün dedi be müslüman mutfakta bir sürü işim var hadı yardım etmiyorsun çocuğunla bari ilgilen dimi yok öyle böyle derken çocuğu halimi pisletti. Sinirden sıktım kendimi de bişey diyemedim eşimin hatrına. Deseydim eşim abisine karsı mahcup olacaktı ve onlar gidince günlerce tartışma huzursuzluk cıkaracaktı. Bu kadının benimle derdi ne kızlar ? Hayır yarım saatlik mesafede oturuyor yakında değiliz. Ayda bi defa falan görüşüyoruz onda bari uslu dur demi. Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..
Bana bi akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuma mesaj yazmak zorunda değilsiniz kızlar rica ediyorum ciddi yorumlar yapın ve kırıcı olmayın.
Bunu ciddi soruyorum dalga falan değil bu duvar çizme halıya işeme olayı okurken eşiniz neredeydi kör mü eşiniz? Bu olayların sebebi eltin falan değil ona bunları yapma lüxünü veren eşin ,eğer eşin sana mükemmel davranıp dimdik arkanda dursa sana saygısızlık yapacağının haddini bildireceğini gösterse kimse sana böyle yapamaz seni ezdiren eltine bunu yapma gücünü veren kocan onunla gör hesabını

Oha:oha: esim yengesi icin benimle 1 ay konusmayacak:oha:

Eltiyi gectim de o kocaya agzinin payini verin. Sizi insan yerine koymuyor resmen
Düşünüyorum bazen kv ve eltimde olupta bende olmayan özellik ne eşim neden onların yanında beni değersiz kestiriyor diye beni kendilerine göre küçük olmamdan dolayı cahil olarak görüyorlar galiba asıl cahil kendileri farkında değiller

esimle durumu konusurdum . bagirip cagirip kuserse evliligimi bitirme noktasina getirirdim ben olsaydim. elti kimmis. cok kiymetliyse gidip onunla yasasin. eltimlede bu kadar olaydan sonra kesin gorusmezdim.. siz yapin demiyorum. ben olsaydim beni saymayan biri ile evli olmak istemezdim. insan sevilip sayilmak deger gormek ister. esinin ve eltinin sana saygisi yok.

Bunu ciddi soruyorum dalga falan değil bu duvar çizme halıya işeme olayı okurken eşiniz neredeydi kör mü eşiniz? Bu olayların sebebi eltin falan değil ona bunları yapma lüxünü veren eşin ,eğer eşin sana mükemmel davranıp dimdik arkanda dursa sana saygısızlık yapacağının haddini bildireceğini gösterse kimse sana böyle yapamaz seni ezdiren eltine bunu yapma gücünü veren kocan onunla gör hesabını
Öyle ama ben eşime olayları anlatınca eltime kitli olduğumu falan düşünüyor. Yengem böyle bir insan değil diyor. Böyle bir insan değil ne demek senden önce hersey yolundaydı sen gelince huzursuzluk oldu demek. Bende bu yaşadıklarımdan sonra böyle düşünmesini hazmedemiyorum eltimler geldikten sonra evde sürekli bi huzursuzluk eşimle aram bozuluyor

esimle durumu konusurdum . bagirip cagirip kuserse evliligimi bitirme noktasina getirirdim ben olsaydim. elti kimmis. cok kiymetliyse gidip onunla yasasin. eltimlede bu kadar olaydan sonra kesin gorusmezdim.. siz yapin demiyorum. ben olsaydim beni saymayan biri ile evli olmak istemezdim. insan sevilip sayilmak deger gormek ister. esinin ve eltinin sana saygisi yok.
Hakkımı helal etmiyorum zaten beni bu kadar üzüp yıprattıkları için eşimle normalde hiç bir sorunumuz yok ektim ve kv dısında her dediğimi yapar sörf onlar yüzünden de evliliğimi bitirmek istemiyorum ama bunlarda çekilecek gibi değil artık yıldım basedemıyorum. Ne yapacağımı sasırdım

Ona anladigi dilden konus onu yalniz yakaladigin yerlerde o sana one yapiyorsa sende onu yap esin hesap sordugunda bi cinnet gecir agla falan yapmadm oyle birsey de eger esin sana inanmayip halen onlari tutuyosa eltini degil bence once esini kafaya tak problem ordan gelir cunku esin seni bi kere savunsa ne kaynanan nede eltin bukadar rahat olamaz artk dedigim gbi once esine gozdagi vermen lazim
Asıl problem zaten eşimde bir defasında konuşmayı denedim benimle bir ay konuşmadı eşim. Elimde net bi kanıt olmadan bu adam beni daha çok ezdırecek gibime geliyor

Ayy benim eltimin de çocukları öyle, gitmiyorum hiç, önceden gelirlerdi sık sık kendi evleri gibi davranırlardı, salon dışındaki kapıları kilitledim biraz da surat astım, şimdi daha dikkatliler geldiklerinde, en azından çocuklarına bakıyor önceden çocuklarına yapmayın bile demezdi. Bence tepkinizi koyun, eşinizle de aranız bozulursa da bozulsun düzelir nasılsa bi süre sonra, yengesi için sonsuza dek size trip atacak hali yok ya
Atmaz mı neler neler yapmaz bana öyle bırsey yapsam kanıtım olsa bişeylerin ispatlayabilirim diyorum en azından utandırırım eşimi

Ne diye tutuyosun kendini ay sinir olurum hayatta senin kadar sabretmem agzının payınıda veririm arkadan konuşmak neymiş gösteririm evime çocugu pislik yaparsa bal.gibi temizletirimde kendini ne kasıyosun koyver gitsin.

İkiyüzlülük yapan bir insanın gerçek yüzünü göstermek çok zor bir durum.
Eşiniz de size sahip çıkmıyor ve malesef farkında eltiniz.
Benim elti de öyleydi kv hepsi ailecek el üstünde tutarlardı.
Ben gelince farklı davranır surat asar laf sokar eşim gelince farklı davranırdı.
Ispat edemiyordum yalan söylerdi yemninler ederdi eşime derdim ikiyüzlü o yalan söylüyor.
Tek fark eşim bana küsmezdi kızmazdı umursamazdı
Zaman geçti gözüyle gördü eşim şimdi kendisi muhatap bile olmaz o geldi mi çeker eve gelir.

Ne diye tutuyosun kendini ay sinir olurum hayatta senin kadar sabretmem agzının payınıda veririm arkadan konuşmak neymiş gösteririm evime çocugu pislik yaparsa bal.gibi temizletirimde kendini ne kasıyosun koyver gitsin.
Aklımı kullanıp bana yaptığı seyleri delilli ispatlı bi eşimin karşısına çıkarsam eve gelmesini istemiyorum bile diyebilirim ama şu şartlarda çok zor canım kendimi paralıyorum eşime anlatabilmek için sonuc sıfır

Aklımı kullanıp bana yaptığı seyleri delilli ispatlı bi eşimin karşısına çıkarsam eve gelmesini istemiyorum bile diyebilirim ama şu şartlarda çok zor canım kendimi paralıyorum eşime anlatabilmek için sonuc sıfır

Eşinde ne degişik adammış sana inanmıyor. sevmiyosan anlaşamıyosan kimseyle görüşüp konuşmak zorunda degilsin.

İkiyüzlülük yapan bir insanın gerçek yüzünü göstermek çok zor bir durum.
Eşiniz de size sahip çıkmıyor ve malesef farkında eltiniz.
Benim elti de öyleydi kv hepsi ailecek el üstünde tutarlardı.
Ben gelince farklı davranır surat asar laf sokar eşim gelince farklı davranırdı.
Ispat edemiyordum yalan söylerdi yemninler ederdi eşime derdim ikiyüzlü o yalan söylüyor.
Tek fark eşim bana küsmezdi kızmazdı umursamazdı
Zaman geçti gözüyle gördü eşim şimdi kendisi muhatap bile olmaz o geldi mi çeker eve gelir.

Eltim kayınvalideme akraba oluyor o yüzden kayınvalidem onu asla kırmaz hatta kırmaktan korkar o derece ama ben eşim onlara karsı arkamda değil ve olayları o yaşamıyor olan bana oluyor. O kadar çirkin bi insan ki iftira bile attı bana bi kaç kez onun yüzünden telefonuma ses kayıt programı indirdim. Ben evliliğime daha fazla zarar vermeden eşimi yaşadıklarıma inandırmanın peşindeyim nasıl olacak bilmiyorum :((

Eşinde ne degişik adammış sana inanmıyor. sevmiyosan anlaşamıyosan kimseyle görüşüp konuşmak zorunda degilsin.
Söz konusu kişiler beyfendinin ailesi olunca öyle olmuyor işte böyle yaparak kendinden soğutuyor eşim evlilik gerçekten çok zor

Hakkımı helal etmiyorum zaten beni bu kadar üzüp yıprattıkları için eşimle normalde hiç bir sorunumuz yok ektim ve kv dısında her dediğimi yapar sörf onlar yüzünden de evliliğimi bitirmek istemiyorum ama bunlarda çekilecek gibi değil artık yıldım basedemıyorum. Ne yapacağımı sasırdım
bitirme zaten. eltinin esini arayip size gelcez demesi esinin senin fikrini almadan gelin demesi. hep saygisizlik. seni arayip sorsun eltin.

Yokmu elinde akıllı telefon konustugun zaman cek sesini tamam bu dogru bir davranıs degil ama madem yalan yanlış şeyler seyler anlatip seni kötü gösteriyor sende cek konusmanizi arkandan ettigi laflarimi duydun dinlet sesini oldu bitti yazik gunah ya nedir bu elti belasi herkesin basinda Allah islah etsin onuda ne diyim eltim yok fikrimde bu kolayliklar dilerim sana

Öyle ama ben eşime olayları anlatınca eltime kitli olduğumu falan düşünüyor. Yengem böyle bir insan değil diyor. Böyle bir insan değil ne demek senden önce hersey yolundaydı sen gelince huzursuzluk oldu demek. Bende bu yaşadıklarımdan sonra böyle düşünmesini hazmedemiyorum eltimler geldikten sonra evde sürekli bi huzursuzluk eşimle aram bozuluyor
yengen öyle biri değil ama ben sana yalan yanlış şey anlatacak biriyim öyle mi diyip tavır koyamıyor musunuz?

bitirme zaten. eltinin esini arayip size gelcez demesi esinin senin fikrini almadan gelin demesi. hep saygisizlik. seni arayip sorsun eltin.
Bence o eltimin bize gelme süreci geldiğinde yaptığı ve çocuklarına yaptırdıkları hep saygısızlık bilinçli olarak geliyor bence bize

Back