• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin dengesizlikleri..

Dökülmesini nasıl sağlayabilirim acaba şuanda da bunu düşünüyorum. Olaylar üzerinden sen bana bunları bunları yaptın ama ben hiç sesimi çıkarmadım tarzında konusup yaptıklarını onaylattırabilirmiyim ki
Bence bu yöntem o cadiya işlemez. Hiçbişeyden anlamıyomuş gibi size yaptıklarının aynısını yapın hesap soracak olursa sonuna kadar inkar, çocuk duvalarını boyasın, (siz ) halılarını batırsın, oğlum elime çarptı deyin. Odasında eşyalarına hasar verin. Görsün gününü. Siz gidip konuşursanız suçlu olursunuz, ses kaydına almış olmanızda bunu planlı yaptığınız anlamına gelir daha da suçlu olursunuz. Ama illa konuşacaksanız, yanınızda birisi olsun. Onun tarafında olmayacak ama eşinizin güveneceği biri olabilir. Bence saf ayağına yatmak daha iyi olur çünkü karşınızdakinin dilinden konuşmuş olursunuz.

Bence bu yöntem o cadiya işlemez. Hiçbişeyden anlamıyomuş gibi size yaptıklarının aynısını yapın hesap soracak olursa sonuna kadar inkar, çocuk duvalarını boyasın, (siz ) halılarını batırsın, oğlum elime çarptı deyin. Odasında eşyalarına hasar verin. Görsün gününü. Siz gidip konuşursanız suçlu olursunuz, ses kaydına almış olmanızda bunu planlı yaptığınız anlamına gelir daha da suçlu olursunuz. Ama illa konuşacaksanız, yanınızda birisi olsun. Onun tarafında olmayacak ama eşinizin güveneceği biri olabilir. Bence saf ayağına yatmak daha iyi olur çünkü karşınızdakinin dilinden konuşmuş olursunuz.
İyide bütün sülale bu eltinin destekçisi.hadi diyelim konu sahibi bu dediklerinizi yaptı bence eşi yine kızacak niye çocuklara dikkat etmiyorsun diye.cunku eşinde eltiye karşı acayip bir taraf olma durumu var.baksaniza 1 ay karısıyla konuşmamış.son çare bunu düşündüm hala bana inanmıyorsan işte kapı işte sapı desin konu sahibi

İyide bütün sülale bu eltinin destekçisi.hadi diyelim konu sahibi bu dediklerinizi yaptı bence eşi yine kızacak niye çocuklara dikkat etmiyorsun diye.cunku eşinde eltiye karşı acayip bir taraf olma durumu var.baksaniza 1 ay karısıyla konuşmamış.son çare bunu düşündüm hala bana inanmıyorsan işte kapı işte sapı desin konu sahibi
kızsa da kaza olmuş napıyım , bizim evde de olmuştu , çocuk bu diyecek, içi soğumuş olacak. telefon kaydı olursa konu sahibi sinsilikle suçlanır, zaten kadın evet ben sana bunu yaptım demez, diyemez.

Benimki eşim dahil bütün sülaleyi örgütlüyor en ufak bişey de diyemiyorum.
İnanılmaz dedikoducu ve güvenilmez bi insan inadına yapar gibi çocuklarına sahip çıkmıyor benim evde
bu eltilerin hepsi boyle.bende cekiyorum hem eltiden hem gorumceden .allah sabir versin bize ben cahille cahil olmuyorum deyip susuyorum hic takmiyorum onlari istedikleri kadar konussunlar bi degerleri yok gozumde

kızsa da kaza olmuş napıyım , bizim evde de olmuştu , çocuk bu diyecek, içi soğumuş olacak. telefon kaydı olursa konu sahibi sinsilikle suçlanır, zaten kadın evet ben sana bunu yaptım demez, diyemez.
Valla bilemiyorum ben olsam bu kadar şeyle de ugrasmam aslında ama konu sahibi çok sinmiş sanmam ki bunları yapabilsin.kizcagiz iyi sabırlı valla

Bu kadın laftan anlamaz misliyle karşılık ver saf ayagına yat. Yani çocuğunu kullanma tabi ama serbest bırak döksün kırsın çişini yapsın gam keder etme yapıncada çocuk iştene yapim kusra bakma de

Madem eşinden korkup çocuğun haliyi pisletmesine ses edemedin, biraksaydin öylece kocan gelince verseydin eline bezi. Temizletseydin yeğeninin çişini sonra da içime sinmedi diye yıkamaya gonderseydin. Ayrıca duvarları da o temizlesin.

Kusura bakma da ben olsam kimseyle iyi geçinmek için evimin ortasına pislettirmem. O kadıni öyle pisman ederdim ki bir daha gelemezdi pislik.

Benim düğünümde benimle oynamadı bile insanlar laf yapmasın diye eşim varken yanımıza uğrayıp gitti. Evime geldiğinde sürekli bi açık arar eşya almayı becerememişsin çok kullanıssız, avizelerin tozlanmış insan hiç silmez mi ben şöyle temizlik yaparım böyle yaparım eşimin ve kaynımın yanında sürekli kendini över
nasıl dayanıyorsun ya: )

Arana mesafe koy canım kimseyi de evine karıştırma kimsenin çocuğunu da tuvalete götürmek senin Görevin değil

Madem eşinden korkup çocuğun haliyi pisletmesine ses edemedin, biraksaydin öylece kocan gelince verseydin eline bezi. Temizletseydin yeğeninin çişini sonra da içime sinmedi diye yıkamaya gonderseydin. Ayrıca duvarları da o temizlesin.

Kusura bakma da ben olsam kimseyle iyi geçinmek için evimin ortasına pislettirmem. O kadıni öyle pisman ederdim ki bir daha gelemezdi pislik.
Eşime temizletmek o an için aklıma gelmedi bundan sonra öyle bi terbiyesizlik yaparsa evimde eşime temizleteceğim

Bende çocuğumu misafirliğe gitmeden önce tembihledim yaramazlık yaparsan seni bir daha götürmem diye uslu uslu oturur benimki. Elimde kendi evinde çok titizdir bize gelince çocuklarına ayrı bi şey oluyor sanki zıvanadan çıkıyorlar.
Ayy benim eltimin de çocukları öyle, gitmiyorum hiç, önceden gelirlerdi sık sık kendi evleri gibi davranırlardı, salon dışındaki kapıları kilitledim biraz da surat astım, şimdi daha dikkatliler geldiklerinde, en azından çocuklarına bakıyor önceden çocuklarına yapmayın bile demezdi. Bence tepkinizi koyun, eşinizle de aranız bozulursa da bozulsun düzelir nasılsa bi süre sonra, yengesi için sonsuza dek size trip atacak hali yok ya

Arana mesafe koy canım kimseyi de evine karıştırma kimsenin çocuğunu da tuvalete götürmek senin Görevin değil
Aramızda hep bi mesafe vardır sağolsun eltim kendisi o tarz şeyleri çok iyi bilir ama kendisi özellikle akşamları eşimin evde olduğunu bilerek eşimi arar müsaitseniz su gün size geleceğiz diye eşimde kabul eder . Ben etkisiz eleman anlayacağınız.

Ona anladigi dilden konus onu yalniz yakaladigin yerlerde o sana one yapiyorsa sende onu yap esin hesap sordugunda bi cinnet gecir agla falan yapmadm oyle birsey de eger esin sana inanmayip halen onlari tutuyosa eltini degil bence once esini kafaya tak problem ordan gelir cunku esin seni bi kere savunsa ne kaynanan nede eltin bukadar rahat olamaz artk dedigim gbi once esine gozdagi vermen lazim

Ona anladigi dilden konus onu yalniz yakaladigin yerlerde o sana one yapiyorsa sende onu yap esin hesap sordugunda bi cinnet gecir agla falan yapmadm oyle birsey de eger esin sana inanmayip halen onlari tutuyosa eltini degil bence once esini kafaya tak problem ordan gelir cunku esin seni bi kere savunsa ne kaynanan nede eltin bukadar rahat olamaz artk dedigim gbi once esine gozdagi vermen lazim

El
Bu kadın laftan anlamaz misliyle karşılık ver saf ayagına yat. Yani çocuğunu kullanma tabi ama serbest bırak döksün kırsın çişini yapsın gam keder etme yapıncada çocuk iştene yapim kusra bakma de[/QUOT
Elaaeymenn cocuga bi bakar mısın diye seslenir bana ikinciye seslendiği gibi eşim beni uyarır. Eşime sinir oluyorum

Aramızda hep bi mesafe vardır sağolsun eltim kendisi o tarz şeyleri çok iyi bilir ama kendisi özellikle akşamları eşimin evde olduğunu bilerek eşimi arar müsaitseniz su gün size geleceğiz diye eşimde kabul eder . Ben etkisiz eleman anlayacağınız.
Mmmm kaç zamanda bir görüşüyorsunuz ?

Mmmm kaç zamanda bir görüşüyorsunuz ?

Bi defa beni ortam içerisinde rezil etmeye kalkıştı kayınvalidemlerdeydik komşuları gelmişti o ortamda beni iğneledi orada yine sesimi çıkarmadım. Sonrasında çektim bunu abla bu yaptığın doğru değil diye düzgün bi üslupla kırıcı olmadan konuştum inanır mısınız söylemediğim seylerle itham edildim. Kayınvalideme farklı anlatmış o da eşime tabi. Eşim benimle bir ay konuşmadı. Çünkü eşime karşı bi melek. Eşimi çok düşünür ve sever ben sanki dış kapının dış mandalı gibiyim.
Oha:oha: esim yengesi icin benimle 1 ay konusmayacak:oha:

Eltiyi gectim de o kocaya agzinin payini verin. Sizi insan yerine koymuyor resmen

Back