• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin dengesizlikleri..

Ben konudan çok su altını çizdiğim kisima takıldim ne demek esin onun yüzünden seninle konusmadi. Arkadaşım olmazz esin senin arkanda olnadiktan sonra dünyaları yiksan gene o eltin yapacağını yapar. Önce ilmek ilmek eşini işle ince, onu bi avucunun içine al. Hem ne münasebet eltini tutuyormuş bak yine sinir oldum
Ben yıllardır sinir oluyorum kendime zarar veriyorum. Eşim anlayışlı bir insan olsa bu konuda yola getirebilirim belki ama adamın ailesi pek kıymetli. Konuşmayı denedim bana demediğini bırakmadı. Benim arkamda durmuyor. Allahım bi yolu olda diyorum şu kadının yaptıkları eşimin gözünün önüne gelse de bana hak verse artık.

Ya desenki kv boyle sesimi cikaramadim kocamin anasi buyugum die.yine azicikta olsa anlarim seni.elti kim ki ya sana bunlari yapiyo sende musade ediyon.allah ' tan esim evin tek ogluymus benki okadar eltim olsun isteyen bi insanim eger bnm eltim bna bunlari yapsaydi yeminle agzini yirtardim
Eşim bekarken zamanında eşime çok iyiliği dokunmuş. Eşimin yanında gerçek yüzünü göstermeyip bana iyi davrandığı için eşim onu hep öyle zannediyor. Kadın sürekli arkamdan sallıyor iftira atıyor diyorum yengem yapmaz öyle şey diyor çıldıracagımm

Ben yıllardır sinir oluyorum kendime zarar veriyorum. Eşim anlayışlı bir insan olsa bu konuda yola getirebilirim belki ama adamın ailesi pek kıymetli. Konuşmayı denedim bana demediğini bırakmadı. Benim arkamda durmuyor. Allahım bi yolu olda diyorum şu kadının yaptıkları eşimin gözünün önüne gelse de bana hak verse artık.
Gelir canım gelir sabret :KK49::halay:

siz cok haklısınız ben olsam o eltiyi yolarım !
bendede var bir elti evlerden ırak.. nefret bile etmiyorum artık kendisinden ettiğini buldu çok şükür.
vereceksin agzının payını ! cagırma evine felan böyle insanları eşinin hatrı için idare etmene gerek yok bacısı değil kardeşi değil anası babası değil eltide kimmiş.. hiç kimsenin size bunları yapma hakkı yok mesafeni koy.. lafını esirgeme.. eşinde bagırsn cagırsın boşa cagırır vallahi.. sende bagır cagır kendini niye bu kadar ezdiriyorsun sahipsizmisin sen !
eşin arkanda olmadıgı için susuyorsun ben öyle kocayı.. madem arkanda bile durmayacakmış ne diye evlenmiş bu adam seninle hayret birşey dişli olacaksın bu kadarr benim gidip yolasım geldi o eltiyi
Ben çağırmıyorum ki bana bütün yaptıklarına rağmen yüzsüz gibi bide evime geliyor. Bence beni sinir edebilmek için özellikle yapıyor bunu. O yüzden eşimi arıyor bile olabilir eşim onları reddetmez diye. Her geldiğinde de evimi cocukları berbat ediyor. Eşime söyledim dün akşam o kadın çocuklarına sahip çıkmaz ve sende ses etmezsen gittiklerinde evi sen temizleyeceksin diye. Bana verdiği cevaba bakar mısınız derdin buysa temizlerim, senin benim ailemle derdin ne dedi bana. Senin ailen biziz dedim sen ben ve çocuğumuz önce biz bir aileyiz sonra senin ailen ve benim ailem dedim. Saçmalama diyor bana ailemi dışlamaya çalışıyorsun falan diyor. Bana bu yüzünü gösterseydi asla evlenmezdim onunla aslaaa

Bana bak adam ol diyeceksin.. niye kendini bu kadar ezdirdin ki?
Eşimle her konuşmaya çalıştığımda beni suçluyor ailesine toz kondurmuyor çünkü. Bir defasında çok şiddetli kavga ettik ve bir ay konuşmadık. Şimdi de cesaret edemiyorum rest çekmeye.

neden kendinizi ezdiriyorsunuz ki? eşiniz eltiniz veya x bir kişi. kim olursa olsun haklı olduğunuzu bildiğiniz konuda susmayacaksınız.

Eşimle her konuşmaya çalıştığımda beni suçluyor ailesine toz kondurmuyor çünkü. Bir defasında çok şiddetli kavga ettik ve bir ay konuşmadık. Şimdi de cesaret edemiyorum rest çekmeye.

Sen direkt eltine söyle adam ol diye, o kim senin üzerinde hakimiyet kuruyor.. işine baksın.. dişini sıkma, dişini göster.. ezilme..

Sen direkt eltine söyle adam ol diye, o kim senin üzerinde hakimiyet kuruyor.. işine baksın.. dişini sıkma, dişini göster.. ezilme..
Eltimden çekiniyorum açıkçası çok iftiracı bi insan olduğu için ben ona bir iki laf çarptırsam inanın darp etti olurum. Kayınvalidem de en büyük destekçisi olur kendi akrabası çünkü. Ben eşimle kavga ettiğimle kalırım.

Eltimden çekiniyorum açıkçası çok iftiracı bi insan olduğu için ben ona bir iki laf çarptırsam inanın darp etti olurum. Kayınvalidem de en büyük destekçisi olur kendi akrabası çünkü. Ben eşimle kavga ettiğimle kalırım.

Kendi aileniz girsin araya. Bu ne ya. Yengesi yapmazmış. Yengen yapmaz, karın mı yalan söylüyor sen ne biçim insansın karına inanmak yerine abinin karısını koruyorsun demesi lazım birilerinin. Kadın da ne kadar arsızmış öyle gitsin kendi kocasıyla uğraşsın. Valla çok sinir oldum.

Eşim bekarken zamanında eşime çok iyiliği dokunmuş. Eşimin yanında gerçek yüzünü göstermeyip bana iyi davrandığı için eşim onu hep öyle zannediyor. Kadın sürekli arkamdan sallıyor iftira atıyor diyorum yengem yapmaz öyle şey diyor çıldıracagımm
Sana inanmiyor kocan. Vala uzuldum haline kocan duzelmedigi surece seni hep uzer o cirkef kadin demedi deme :( esinede tavrini koy ne demek sana inanmiyor senle 1 ay elti icin konusmuyo ya.acaba esinin abiside senin icin karisiyla 1 ay konusmamazlik edermiymis bi soyle o,odun kocana

Koca icin kv katlan kp katlan gorumce dahi katlanda elti katlanmak nedir ya. Pes. Valla bir laf vardir dinsizin hakkindan imansiz gelirmis diye. O dinsizse sen imansiz olacan baska yolu yok.

niye böyle insanlara katlanıyorsunuz, sizi sinir ediyor arkanızdan konuşuyor biliyorsunuz koyun tavrınızı görüşmeyin kv nizde karşılaşırsanız da selamlaşır tavrınızı korursunuz daha fazla canınızı sıkmaya değecek bir insan değil belli ki.

Kızlar merhaba, son zamanlarda canımı çok acıtan bir durum var. Konu eltimm.. Eltim demek bile istemiyorum aslında bana bu yaptıklarından sonra onu sahiplenmiş gibi oluyorum. Nişanlandığım günden beri bana yapmadığı kalmadı. Sırf o benim büyüğüm diye huzursuzluk olmasın diye hiç sesimi çıkarmadım göz yumdum hep yaptıklarına. Evlilik sürevimde kv lerin, eşimin bana taktıkları takılardan, çeyizimden evimin eşyalarına, aileme varana kadar arkamdan hep laf yaptı. Duymazdan geldim. Artık taakatim kalmadı. Sürekli kayınvalidemi doldurup üzerime salıyor yok çok gezıyormusum, çok müsrifmişim, çocuklarımla yeterince ilgilenmiyormusum bilmem ne. Komşularına varana kadar beni anlatmış. Gecen gün bize geldiler 3 çocuğu var yaramazlar ne dur ne sus dedi inanır mısınız Cocukları duvarlarımı çizdi berbat etti. Yetmezmiş gibi 2 bucuk yasında çocuğu var annesine tuvaleti geldiğini söyledi yengen götürsün dedi be müslüman mutfakta bir sürü işim var hadı yardım etmiyorsun çocuğunla bari ilgilen dimi yok öyle böyle derken çocuğu halimi pisletti. Sinirden sıktım kendimi de bişey diyemedim eşimin hatrına. Deseydim eşim abisine karsı mahcup olacaktı ve onlar gidince günlerce tartışma huzursuzluk cıkaracaktı. Bu kadının benimle derdi ne kızlar ? Hayır yarım saatlik mesafede oturuyor yakında değiliz. Ayda bi defa falan görüşüyoruz onda bari uslu dur demi. Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..
Bana bi akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuma mesaj yazmak zorunda değilsiniz kızlar rica ediyorum ciddi yorumlar yapın ve kırıcı olmayın.
Halının pisliğini ve duvarları bıraksaydınız eşiniz temizleseydi, madem laf söyletmiyor. Geri kalan ardınızdan konuşmasını da önemsemeyin. Yeterince gerideki konuşuyor ardınızdan. Zor ama öyle yapın. Siz öyle yaptıkça daha da çıldıracaktır.

Bi defa beni ortam içerisinde rezil etmeye kalkıştı kayınvalidemlerdeydik komşuları gelmişti o ortamda beni iğneledi orada yine sesimi çıkarmadım. Sonrasında çektim bunu abla bu yaptığın doğru değil diye düzgün bi üslupla kırıcı olmadan konuştum inanır mısınız söylemediğim seylerle itham edildim. Kayınvalideme farklı anlatmış o da eşime tabi. Eşim benimle bir ay konuşmadı. Çünkü eşime karşı bi melek. Eşimi çok düşünür ve sever ben sanki dış kapının dış mandalı gibiyim.
Demek ki herkes bir arada iken ona laf diyeceksiniz. Ay ne pislik bir insanmış. Ben sinirlendim. 4görümcem var 4ünede mesafeliyim. Sizli konuşurum. Sınırlarını aştırmam. Zaten buzdolabı gibi olduğum için onlara karşı, onlarda birşey diyemezler. Kendi aralarında dedikleride gelmedi kulağıma. Kayınvalidem de kendi çapında laf soktu, gülerek cevap verdim istifimi dahi bozmadan. Şimdi yanaşamazlar. Herkes kendi işine baksın. Bu analarda güya oğullarına düşkünler. O zaman kapa çeneni de huzurla otursunlar. Sen gelmedin diye gelin de mi gezmesin? Bu arada ben gezmeyi filan da sevmem zaten. Birde hazırlık yapmayın, başım ağrıyor, halsizim Vs diyin o geldiğinde. Çocukları birşey yaptığında da,abla kova banyodaydı deyiverin. Valla ben sinirlendim, afedersiniz

Back