• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin dengesizlikleri..

Elle tutulur gözle görülür bi hata göremedim eltinde. Çocuklarına yapma etme demiyorsa ( bazı kadınlar bu konuda düşüncesiz) sen söyle yapma die. Elinden kalemi al izn verme. Tuvalete götür diosa işim var de. Bnce abartıyorsun. Senin sorunun sadece cevabını verememek.

Cunku sessizsin o yuzden uzerine gelebiliyor. Esin ayri bi manyak o yuzden edinj karististirma.. eltine agzinin payini ver.. toplum icinde rencide ediyosa sende onu ayni toplum icinde rezil et nite koseye cekiyosunve mumkun mertebe gorusme

Bende çocuğumu misafirliğe gitmeden önce tembihledim yaramazlık yaparsan seni bir daha götürmem diye uslu uslu oturur benimki. Elimde kendi evinde çok titizdir bize gelince çocuklarına ayrı bi şey oluyor sanki zıvanadan çıkıyorlar.
Sizi cok iyi anlıyorum bnmde eltim ilk iki sene ayni böyleydi cocuklari evi mahf ederdi hatta wcdeki çöp kovasina su doldurururlardi onu temizlemeyi bi düşünün nasl kotu bi durum yatak odama girer parfumlarimi bitirdi tivi ye çatal sokardı buz dolabı acar kapatir ama en sevdikleri sey bnm yatak odamdi ordan cikmazdi kitlerim anahtari bulur gurerlerdi annesi hic dur yapma demezdi bnde bu rahatsızlığımi esime anlattim esimde once kaf kondurmadi ama sonradan esimde evdeyken boyle yapinca esimde anlamayi basladi hatta bnm eve geliyorsaniz kirletmeyin biz çalışıyoruz temizlige yetisemiyoruz dedi genede kendine ceki duzen vermedi ama cocuklari artk biraz büyüdüğü icin artk okadar yaramazlık yapmıyorlar eltiniz büyükse büyük sze bu cirkinligi yapmaya hakki yok acik acik konusun tavrınızı koyun oda gelin szde gelinsiniz yani onun bi fazlaligi yok

eşin sana hakversede gıkını çıkaramaz. yani sen haklısın demez. çünkü onlar onun ailesi oluyo sen değil. onların yeri ayrı olmuş oluyo..anlatırsan kavga ettıgınle kalırsın.. ama duvarlar için eşin müdahale edebilirdi. amcacım çizme duvarlar kirleniyo fila

sabret uğraşa uğraşa bıkacak uğraşmakla.bak benim ki bıktı :) buldu Allah tan cezasını. ne çektirdin be elti.

Kızlar merhaba, son zamanlarda canımı çok acıtan bir durum var. Konu eltimm.. Eltim demek bile istemiyorum aslında bana bu yaptıklarından sonra onu sahiplenmiş gibi oluyorum. Nişanlandığım günden beri bana yapmadığı kalmadı. Sırf o benim büyüğüm diye huzursuzluk olmasın diye hiç sesimi çıkarmadım göz yumdum hep yaptıklarına. Evlilik sürevimde kv lerin, eşimin bana taktıkları takılardan, çeyizimden evimin eşyalarına, aileme varana kadar arkamdan hep laf yaptı. Duymazdan geldim. Artık taakatim kalmadı. Sürekli kayınvalidemi doldurup üzerime salıyor yok çok gezıyormusum, çok müsrifmişim, çocuklarımla yeterince ilgilenmiyormusum bilmem ne. Komşularına varana kadar beni anlatmış. Gecen gün bize geldiler 3 çocuğu var yaramazlar ne dur ne sus dedi inanır mısınız Cocukları duvarlarımı çizdi berbat etti. Yetmezmiş gibi 2 bucuk yasında çocuğu var annesine tuvaleti geldiğini söyledi yengen götürsün dedi be müslüman mutfakta bir sürü işim var hadı yardım etmiyorsun çocuğunla bari ilgilen dimi yok öyle böyle derken çocuğu halimi pisletti. Sinirden sıktım kendimi de bişey diyemedim eşimin hatrına. Deseydim eşim abisine karsı mahcup olacaktı ve onlar gidince günlerce tartışma huzursuzluk cıkaracaktı. Bu kadının benimle derdi ne kızlar ? Hayır yarım saatlik mesafede oturuyor yakında değiliz. Ayda bi defa falan görüşüyoruz onda bari uslu dur demi. Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..
Bana bi akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuma mesaj yazmak zorunda değilsiniz kızlar rica ediyorum ciddi yorumlar yapın ve kırıcı olmayın.
Ondan daha mı güzelsin?! Kıskanç elti davranışları bunlar.

Bence eltinden çok eşinde bi problem var. Abisine mahçup olmacak diye karısını mı ezmesi lazım.
Sen onun ailesisin, abiside eşide anneside haddini bilmeli.
Ne demek eltini uyardın diye seninle 1 ay konuşmamak!
Ben her zaman derim bir kadının arkasında kocası varsa ona hiç birşey olmaz!!

Aramızda hep bi mesafe vardır sağolsun eltim kendisi o tarz şeyleri çok iyi bilir ama kendisi özellikle akşamları eşimin evde olduğunu bilerek eşimi arar müsaitseniz su gün size geleceğiz diye eşimde kabul eder . Ben etkisiz eleman anlayacağınız.

bak işte bu daha çok saçma ne diye eşini arıyor seni aramalı. eğer bir daha eşini ararsa eşin telfonu kapatır kapatmaz sen ara. abla az önce x i aradın ama ben o gün müsait değilim misafirliğe gidiyorum diye. g...t olsun

Benim eltim yok o yüzden bende şunu yaşadım şöyle yaptım diyemiyorum ama mesela herkesin içerisinde deseniz bi bakar misin çocuk duvarı çiziyor ya da halıya pisliyor falan utanmiyor mu ilgisiz olduğu için.

B

Maşallah.. Ne kadar ince düşünceli bir eşr sahipsiniz. Keşke benim eşimde öyle olsa neler vermezdim bunun için. Çok şanslısınız kıymetini bilin

Eşim de ne fitne fesat olduğunu gördü eltimn. annesinin de onu tuttuğunu biliyor beni de istemediğim şeylere zorlamaz olayları gördüğü için

Valla sessiz olmayacaksın. Çat çat söyleyeceksin. Eşine de açıkca söyleyeceksin, bu evin hanımı benim yengen neden beni yok sayıp özellikle seni arıyor? Bundan sonra bana sormadan misafir kabul etme edeceksen de gel işleri sen yap de. Benim eşimin yengeside vara yoğa eşimi arardı, ısrarla Okyanus2016 yı ara ona sor demesine rağmen... En son patladım, yengen bir daha seni ararsa akrabalarınıza beni yok satıp seni aradığını hatta varlığımdan şikayetçi olduğu (gerçekten söyledi) söylerim hatta neden böyle bir samimiyet kuruluyor diye imada bulunup ikinizi de rezil ederim dedim. Eşim şok. Onlar arsız sa ben zırdeliyim onları idare edeceğine hepiniz beni idare edeceksiniz dedim. Eşim yine şok. Onlar beni dışlamaya kalktı, ben onları dışladım. Oh kafam rahat.

Eltin senden buyuk diye veya esinin hatri var diye susmuyorsun.. Esin arkanda durmadigi icin susmak zorunda kalıyorsun.. Esin arkanda dursa kimse cesaret edemez bu arsizliklara.. Sen de rahatca diyebilirsin "senin cocugunu neden ben goturuyorum tuvalete" diye mesela..
Esinle halledeceksin..

siz cok haklısınız ben olsam o eltiyi yolarım !
bendede var bir elti evlerden ırak.. nefret bile etmiyorum artık kendisinden ettiğini buldu çok şükür.
vereceksin agzının payını ! cagırma evine felan böyle insanları eşinin hatrı için idare etmene gerek yok bacısı değil kardeşi değil anası babası değil eltide kimmiş.. hiç kimsenin size bunları yapma hakkı yok mesafeni koy.. lafını esirgeme.. eşinde bagırsn cagırsın boşa cagırır vallahi.. sende bagır cagır kendini niye bu kadar ezdiriyorsun sahipsizmisin sen !
eşin arkanda olmadıgı için susuyorsun ben öyle kocayı.. madem arkanda bile durmayacakmış ne diye evlenmiş bu adam seninle hayret birşey dişli olacaksın bu kadarr benim gidip yolasım geldi o eltiyi

Ya desenki kv boyle sesimi cikaramadim kocamin anasi buyugum die.yine azicikta olsa anlarim seni.elti kim ki ya sana bunlari yapiyo sende musade ediyon.allah ' tan esim evin tek ogluymus benki okadar eltim olsun isteyen bi insanim eger bnm eltim bna bunlari yapsaydi yeminle agzini yirtardim

Kızlar merhaba, son zamanlarda canımı çok acıtan bir durum var. Konu eltimm.. Eltim demek bile istemiyorum aslında bana bu yaptıklarından sonra onu sahiplenmiş gibi oluyorum. Nişanlandığım günden beri bana yapmadığı kalmadı. Sırf o benim büyüğüm diye huzursuzluk olmasın diye hiç sesimi çıkarmadım göz yumdum hep yaptıklarına. Evlilik sürevimde kv lerin, eşimin bana taktıkları takılardan, çeyizimden evimin eşyalarına, aileme varana kadar arkamdan hep laf yaptı. Duymazdan geldim. Artık taakatim kalmadı. Sürekli kayınvalidemi doldurup üzerime salıyor yok çok gezıyormusum, çok müsrifmişim, çocuklarımla yeterince ilgilenmiyormusum bilmem ne. Komşularına varana kadar beni anlatmış. Gecen gün bize geldiler 3 çocuğu var yaramazlar ne dur ne sus dedi inanır mısınız Cocukları duvarlarımı çizdi berbat etti. Yetmezmiş gibi 2 bucuk yasında çocuğu var annesine tuvaleti geldiğini söyledi yengen götürsün dedi be müslüman mutfakta bir sürü işim var hadı yardım etmiyorsun çocuğunla bari ilgilen dimi yok öyle böyle derken çocuğu halimi pisletti. Sinirden sıktım kendimi de bişey diyemedim eşimin hatrına. Deseydim eşim abisine karsı mahcup olacaktı ve onlar gidince günlerce tartışma huzursuzluk cıkaracaktı. Bu kadının benimle derdi ne kızlar ? Hayır yarım saatlik mesafede oturuyor yakında değiliz. Ayda bi defa falan görüşüyoruz onda bari uslu dur demi. Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..
Bana bi akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuma mesaj yazmak zorunda değilsiniz kızlar rica ediyorum ciddi yorumlar yapın ve kırıcı olmayın.

Neden kırıcı olalım ki ?
Eşinin arkanda yanında önünde durması lazım.
TEK ÇÖZÜMÜ BU...

Bi defa beni ortam içerisinde rezil etmeye kalkıştı kayınvalidemlerdeydik komşuları gelmişti o ortamda beni iğneledi orada yine sesimi çıkarmadım. Sonrasında çektim bunu abla bu yaptığın doğru değil diye düzgün bi üslupla kırıcı olmadan konuştum inanır mısınız söylemediğim seylerle itham edildim. Kayınvalideme farklı anlatmış o da eşime tabi. Eşim benimle bir ay konuşmadı. Çünkü eşime karşı bi melek. Eşimi çok düşünür ve sever ben sanki dış kapının dış mandalı gibiyim.
Ben konudan çok su altını çizdiğim kisima takıldim ne demek esin onun yüzünden seninle konusmadi. Arkadaşım olmazz esin senin arkanda olnadiktan sonra dünyaları yiksan gene o eltin yapacağını yapar. Önce ilmek ilmek eşini işle ince, onu bi avucunun içine al. Hem ne münasebet eltini tutuyormuş bak yine sinir oldum

Back