- 20 Ağustos 2023
- 1.631
- 717
- 28
- Konu Sahibi melek karman
Gereksiz samimiyet kurmayın , ben çok pişmanım valaBence de sadece etli adayını ve kaynızı çağırmanız yeterli . Aile kısmını kaynananız halletsin zaten o durumda sizde o evde olursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gereksiz samimiyet kurmayın , ben çok pişmanım valaBence de sadece etli adayını ve kaynızı çağırmanız yeterli . Aile kısmını kaynananız halletsin zaten o durumda sizde o evde olursunuz
Eltimin kayınvalidesinden bana ne ki zaten. Dünür olacaksa kayınvalideme olacak, onlar da almış evine. Ben ailesini 1 kere, bayramda kayınvalidemlerdeyken gördüm, şimdi görsem tanımam bile belki.Aynen ne çağırdım ne çağrıldım. Bana gereksiz geliyor bu işler. Baştan git gel ler samimiyetler çok oluyor, evlenince devam ettirmeyince suçlu oluyorsun. En iyisi az mesafe
canım hatta bizi eltim tanıştırdı ama ilk işte abisiyle vs tanışmak için evlerine gittim eşimle o zaman sadece sevgiliyiz sonra kaynanamla akşam yemeğine gittik derken hiç ailemi çağırmadılar zaten o kadar samimiyete gerek yok diye düşünüyorum benim ailemle benim isteme ve düğünümde bir araya geldiler 1 sene arayla o kadar, ayrıca ben eltimin ailesi ile şahsen görüşmek istemezdim evlerden ırakNasil yaptı eltiniz şuan ilk ve tek gelinim pek anlamıyorum bu konulardan
Kaynanam da gorumcem de kızı davet ettiklerinde beni de davet ettiler. Şimdi ben kızı davet edip onları eş geçersem. Kötü gelin ilan ediliirim simdiden kaynanam alır intikamını unutmazlar ölene kadar
Kaynanam kesin ailesini de çağır ayıp olur derKayınvalideme sorardım ben olsam. Hem ondan fikir alıyormuş gibi siz büyüksünüz bilirsiniz gibisinden hemde düşünme işini ona bırakırdım ilerde bişey olursa da anneme sordum o öyle uygun gördü demek için
O zaman bana yardım edin ben tek yapamam diyip onlarda işin içine dahil edin ya da hiç oralı olmayın baştan mesafenizi koyun kimseyi davet etmeyin Mis gibi mesafeli gelin olup olayı kapatınKaynanam kesin ailesini de çağır ayıp olur der
ayy bende 3 yıllık evliyim eltimin ailesini ilk kez gördüm görmez olaydım zaten fena bir kadınmışBeş yıllık evliyim eltimin ailesini bir kere gördüm
Onlar sizin ailenizi görmek istediler miKaynanam kesin ailesini de çağır ayıp olur der
Ne saçmaymış.Kaynanam da gorumcem de kızı davet ettiklerinde beni de davet ettiler. Şimdi ben kızı davet edip onları eş geçersem. Kötü gelin ilan ediliirim simdiden kaynanam alır intikamını unutmazlar ölene kadar
Tek eltiyi davet edin.Merhabalar kaynim bizi sevgilisiyle tanıştırdı. Elti adayimi önce kaynanam sonra gorumcem evine davet etti. Ben hhenüz davet etmedim. Tatile gideceğiz bu hafta diye tatilden sonra davet ederim diye düşündüm. Ama kaynim aradi. Kızın ailesi eşimin ailesini dolayısıyla bizi de evine davet ediyor tanışmak için. Sorum şu ailelerle tanışmadan sonra eltimi eve davet etsem ailesini de davet etmem gerekir mi. Davet etmek önemli değil de kalabalık bir aile. Tek başıma o kadar insana hazırlık yapamam. Tek eltimi davet etsem kırılır mı ?
Görümcenin yavuklusundan sana ne ki? Ne saçma şeyler vallahi ya. Böylesini ilk kez duydum.Hatta size şunu diyim. Gorumcem yeni sozlenmisken yeni bir aile uyesi heyecaniyla. Sozlusunu ve onu yemeğe davet edeceğimi söylediğimde. Bana söylediği şey annemi de çağır oldu
Ne alaka ya sende el kizisin görümce değil sin ki davet edesin evine ben olsam etmem ki eltimde benim ailemi davet etmedi etmesinide hiç beklemedim eltilerle bile uzak mesafe ilişkisi taraftarıyım kiii ailesi beni hic bağlamazMerhabalar kaynim bizi sevgilisiyle tanıştırdı. Elti adayimi önce kaynanam sonra gorumcem evine davet etti. Ben hhenüz davet etmedim. Tatile gideceğiz bu hafta diye tatilden sonra davet ederim diye düşündüm. Ama kaynim aradi. Kızın ailesi eşimin ailesini dolayısıyla bizi de evine davet ediyor tanışmak için. Sorum şu ailelerle tanışmadan sonra eltimi eve davet etsem ailesini de davet etmem gerekir mi. Davet etmek önemli değil de kalabalık bir aile. Tek başıma o kadar insana hazırlık yapamam. Tek eltimi davet etsem kırılır mı ?
Kızı kendi oğluna mı gelin alıyorsun? Saçmalardan seçmeler.Kaynanam kesin ailesini de çağır ayıp olur der
Ay hiç gerek yok , ailesi ne alaka ...Merhabalar kaynim bizi sevgilisiyle tanıştırdı. Elti adayimi önce kaynanam sonra gorumcem evine davet etti. Ben hhenüz davet etmedim. Tatile gideceğiz bu hafta diye tatilden sonra davet ederim diye düşündüm. Ama kaynim aradi. Kızın ailesi eşimin ailesini dolayısıyla bizi de evine davet ediyor tanışmak için. Sorum şu ailelerle tanışmadan sonra eltimi eve davet etsem ailesini de davet etmem gerekir mi. Davet etmek önemli değil de kalabalık bir aile. Tek başıma o kadar insana hazırlık yapamam. Tek eltimi davet etsem kırılır mı ?