Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala anlamadım
Bu ısrarınız neden
Kimse sizinle samimi olmak zorunda değil ki, hatta benim için soğuk olunması daha makbul
Birden vıcık vıcık olanlar da birden aynı hızla bozuşuyo zaten
Kayınpeder aramıyo bilmem ne diye şimdiden yakınıyorsunuz
Ben evliyim, bizi de aramıyo.. Hiç aklıma gelmemeişti bunu sorun etmek..
Bende aramıyorum ayrıca..
Ziyaretlerine gidince görüyoruz, arada onlarda bana geliyo
Bu kafi yani
Hergün arayıp yavrum nasılsınız dese bana bay gelir hatta
kayınvaliden görümcenden çekiniyosa ve muhtemelen görümcen seni annesinden kıskanıyo olabilir, ben senin yerinde olsam özellikle kv sürekli arayıp sormaya devam ederim görümceye inat olsun diye :)) e bu durumunda bi artısı olur nişanlının hoşuna gider her ne olursa olsun annesini arayıp sormaya devam ettiğin için gözünde iice kıymetlenirsin..
oyun yeni başlıyor demeyelim istersen, çünkü sen bir ömür onların gelini olacaksın,
böyle oyunla, taktikle hayat geçmez, doğal ol canım,
bak ne güzel aramışsın,birazcık ta olsa karşılığını almışsın,
sen yine böyle iyi niyetli devam et,görümceni de kazanmaya çalış,
nişanlına da ailesini kötüleme, kötülediğinde de izin verme,
emin ol nişanlının gözünde daha iyi bir kız olursun.
başkaları adına yorum yapamam ama ben bi oyun içinde değilim, ne ararım ne sorarım oğluyla olan ilişkisinede karışmam asgari saygı çerçevesinde bi ilişkimiz var, ayrıca niye gözüme batsın yorum yaptığım herhangi bi konu, yalan yanlış bişey mi söylemişim
haklısın cnm ama bizim ilişkimiz böyle yürümüyo, bana nişanlım onları aramam gerektiğini söylüyo asıl sorun da burda başlıyo sen seni hiç aramayıp sormayan bi insanı kaç kere aramak istersin ki?ya da aradığında buz gibi konuştuktan sonra bidaha aramak ister misin?
bana kalsa ben de dert etmem hiç umrumda da değiller ama beni iyi ilişkiler kurmaya zorlayan bi nişanlım var..
"selam herkese..o kadar doluyum ki nerden başlıycam bilmiyorum.kafamı vuracak duvar bulamıyorum.çok kısa zamanda biriyle nişanlandım ve 3 ay sonra da düğünüm var.ama ben evlenmekten vazgeçtim.kendim çalışmıyorum ve babam da kıt kanaat aldı eşyalarımı falan onca borca girdi.evimiz hazır ve artık çok kısa bi zaman kaldı.gelinlik damatlık onlara kadar her şeyin parası verildi.
o kadar çok sebebi var ki..birincisi ona artık güvenmiyorum.iki lafından biri yalan.bilmediğim işler yapıyo.ikincisi geçmişine dönüp baktığım zaman hiçbi başarısı yok, ne iyi bi okul bitirmiş ne düzgün bi eğitimi işi olmuş.hep ticaret yapmış ve nerdeyse hepsinde de batmış.şu an yine ticaretle uğraşıyo dükkanını kapadı batmadan dükkan 1 sene açık kaldı.neyse ki başka para aldığı yerler var.ama hani anlaşılır ya yani diyorum ki bu dükkan 1 sene yine iyi açık kalmış çünkü adamın bi yönetici kişiliği yok pasif ve işten anlamıyo.benim bile ticaretle alakam olmamasına rağmen ben bile daha iyi yönetirdim kapadığı dükkanı.yanında çalışanlara kızamıyo bile e tabi kimsenin de bunu salladığı yok.ne bilim sonra daha önceki konumda yazmıştım nefret ettiğim bi evde oturcaz eve sıfır eşyalar alındı belki içim ısınır dedim ısınamadım yine de.hiç sevmediğim biyerde yaşicak olma düşüncesi beni boğuyo.
daha şimdiden bi sorunumuz olduğunda ofluyo pofluyo konuşamıyoruz anca isyan edip şikayet ediyo hep abartıyomuşum büyütüyomuşum ayrıca devamlı agresif ve sinirli.ondan ne zaman bişey istesem hep yük olarak görüyo o harabe eve bi mutfak yaptır diye yalvardım o kadar kötü haldeydi ki 20 sene önce yapılan evlerin mutfakları bile daha güzel o kadar diyim.ya yeni gelin olucam sonuçta parası yok desem ondan da değil parası var onu bile yaptırmadı kapılardan nefret ediyorum aynen duruyo onca kez söyledim yine yok yine yok..ben ne istesem olmuyo hiçbi değerim yok..onla evlenmek istemiyorum bana hiç değer vermediğini anladım ama geç oldu bu kadar kısa sürede karar verdiğime çok pişmanım şimdi onca eşyayı falan napıcaz nası vazgeçtim diycem ele güne herkese rezil olcaz evdekilerden de o kadar laf yicem napıcam ben ya "
bak bu senin evlenmekten vazgeçtim adlı konunun açılış paragrafları
bi dolu sorunun varken arama aramama konusuna niye takılıyosun
cnm senı anlaması harika bişi ya dusunsene bu duruma getirmek için baya caba harcamıssındır cunkı kımse destek olmadıktan sonra bu nişan işinden bi zevk almazsın ... bence onlarla resmi ol gerken hereyı tatlı dılle guzl sekilde yap ozellikle nişanşının yanında agırdn al laflarını hareketlerını guzl davran cok akıllıca hareket etmişsin :))
Ben hala anlamadım
Bu ısrarınız neden
Kimse sizinle samimi olmak zorunda değil ki, hatta benim için soğuk olunması daha makbul
Birden vıcık vıcık olanlar da birden aynı hızla bozuşuyo zaten
Kayınpeder aramıyo bilmem ne diye şimdiden yakınıyorsunuz
Ben evliyim, bizi de aramıyo.. Hiç aklıma gelmemeişti bunu sorun etmek..
Bende aramıyorum ayrıca..
Ziyaretlerine gidince görüyoruz, arada onlarda bana geliyo
Bu kafi yani
Hergün arayıp yavrum nasılsınız dese bana bay gelir hatta
evet onlara da takılıyorum şimdi de buna takılmaya karar verdim illa tek bi soruna mı odaklanmam lazım
daha nişanlıyken böyle bir yarış başladıysa (haklı-haksız dye bakmıyorum olaya) evlenince daha da zorlanırsınız..
nişanlın şu anda yanında gibi görünyor ama sanma ki bu çok uzun sürecek.
senin yerinde olsam oyun içine falan girmem,aramıyorsam aramam..kendim olurum.ben de nişanlılık dönemimde bu tip şeyler yaşadım ama hiçbir zaman olduğumdan farklı davranmadım.zaten ne kadar çabalasan da bir ön yargı oluşmuş,özllikle görümcende.
oyunlar insanları yorar..yorulur ve pes edersin..
bayıldım yorumuna gerçekten arada resmiyet yada soğukluk en güzeli saygısızlıkta olmuyor gereksiz imalarda laf sokmalarda , bende aynı şekilde aramam sormam sık sık kv sık sık arardı gına gelmişti baktı benden ses yok o da çekti kendini , hatta geçenlerde kp i aradım öyle estiler adam neye uğradığını şaşırdı başıma bi hal geldi sandı , aynı şekilde eşime de hiç demem ara sor diye , ne kadar mesafe o kadar güzel
haklısın..kimse sanmasın ki ben içinde bulunduğum durumdan hoşnutum..böyle olmasını ben de istemezdim ama ben güzelce yaklaşmaya çalıştıkça,ilgilendikçe,arayıp sordukça onlar beni yok saymaya devam ettiler..ben de kendi huzurum ve yarın bigün eşim olacak insanla olan huzurum ve mutluluğumun bozulmaması için yollar bulmak zorundayım..keşke hiç böyle olmasaydı tabi..
Ama en baştan tamam dedin aradın ya nişanlının isteği üzerine
Şimdi aramayınca neden aramadı olur
Önce biraz azalt, sonra kökten bitir
ben ona bak cnm anneni 7-8 kere aradım.ben aramadığım sürede gördüğün gibi beni hiç aramıyo dedim o da evet haklısın bu durumun anormal olduğunu artık ben de fark ettim dedi..ben de öyle yapmayı düşünüyorum zaten mecbur kalmadıkça aramıcam sormicam bayramdan bayrama işte..