Eltimi kıskanıyor muyum lütfen yardım edin

Bizde de var bu sorun sinir bozucu bir durum kıskançlık değilde insanın zoruna gidiyor .

Babanem yillarca cocuklari arasinda bu ayrimi yapti memleketten otobüsle cuval gonderirdi yengemlere ama bize göndermezdi aslinda bizim daha cok ihtiyacimiz vardi. Kıskanclik degil ama yengemler arayipta k.v bize bal tereyagi findik ceviz gönderdi dediklerinde üzülüyorduk. Diger cocuklarina maddi yardim yapti bize hep sanki el gibi davrandi. ama ne oldu yıllar gecti o erzak gönderdikleri degil annem bakti. Bu tip seyler ufak seyler gibi ama insanin zoruna gidiyor. Ben açıklıktan yanayim acikca soylerim ve ona göre davranirim.

Bu kiskanmak dgl. Kaynanam banada bole davransa. Bende kaynama bana verdigi deger kadar deger veririm.
Ben bide kocamaada solerdim yani baksana anan bize bunlariii neden yapmadida ona yapiyor derdim acikcasi . Tabi siz yapmayin dogru olan bumu bilmiyorum ama sahsen ben kesin derdim hatta kaynanamin yuzune bile derdim.

Kalması için çok ısrar ediyor olabilir. Elti daha çok emek veriyor olabilir
Evet eltim öyledir daha çok ısrar etmiştir ben çok ısrar etmem yapım gereği kendim ısrardan hoşlanmam çünkü Bi defa söylerim sadece ama eltim çok sıcak kanlıdır çok ısrar eder bana da öyle yapar mesela kalın diye ısrar eder

Bizde de var bu sorun sinir bozucu bir durum kıskançlık değilde insanın zoruna gidiyor .
Evet aslında doğrusu bu kırılıyorm sanki çünkü ne bileyim çok iyi davranırım kayınvalideme.. Eşimden daha çok ben arar sorarım o da beni çok sever aslında aramız çok iyidir. Ama böyle davranması beni kırıyor sanki

Canım benim yorumları okumadım ama yani nasıl söyliyeyim seni incitmekte istemem anlaşılan çok naif hassas bir yapıya sahipsin ama inan senin bu dert dediğini nimet sayanlar var! Eşinle iyimisin çocuklarının sağlığı yerindemi, huzurlumusun!? gerisi teferruat boş...
yerinde olmayı o kadar isterdimki, şuan öyle zor bir süreçten geçiyorumki büyük travma geçirdim. İnşAllah tez zamanda rahata huzura kavuşur tüm derdi olanlar...

Özür dilerim haklısın canm zaten dert olarak değilde kendimi çok kötü hissettiğim için manen onun için böyle Bi konu açtım.. Rabbim inşallah en kısa zamanda huzura rahata kavuştursun canm dertlerinin dermanını versin inşallah

Benim konudan anladığım diğer oğlu annesine daha çok yardım ediyor belki para gönderiyordur belki bir eksiğini gediğini yaptırıyordur ondan annesi de onları düşünüyordur,anlattığınız kadarıyla eşiniz annesine düşkün değil maddi bir yardımda yapmıyorsa sizin elitinize kaynınıza yapılanları sorun etmemeniz gerek

Sorun etmiyorum ama sanki kıskanıyorum eşim düşkün değildir ama ben düşkünümdür sürekli arar sorarım her zaman yanlarında olurum kırmam hiç onun için üzüldüm sanki.. Ama tabi kaynımda öyledir annesine çok düşkündür hatta eltim hep dert yanar annesine hiç laf söyletmiyor beni hep annesiyle kıyaslıyor der. Mesela Bi durum olsa eşim hep beni tutar teselli eder ama kaynım asla annesine laf söyletmez annem haklı der keser atar

Kendinize dert aramayın diyorum sadece su mesajdan sonra.
Eşinizle çocuğunuzla mutlu olmaya bakın.
Eltinizin yerinde olup kayinvalideyle kıyaslanacağınıza suan ki durumunuz çok daha iyi.
Sebebi de kayninizin annesine olma düşkünlüğü, burada hep dert yanilan, can sıkan düşkünlük.

Konu sahibi eminim eltiniz de buraya konu açsa kahınvalidem bende kalıyor eltime gitmiyor bile, eşim anneci çünkü kayınbiraderim mesafesini korudu eşim beceremedi ne yapmalıyım derdi. Belki içinden bunları geçiriyor da.
Adım gibi eminim bundan o iki ay ona iki yıl gibi geliyordur eşinin hatrına, evinin huzuru için falan dişini sıkıyordur.

Meseleyi yalnis yorumluyorsunuz. Siz aslında eltinizi kıskanmıyorsunuz. Siz iyi davrandığınız halde ilgi görmediğiniz için aslında bozuluyorsunuz. Bunu eltinizle hiç bağlantısı yok. Eltinuzde gördüğünüz gibi durumundan pek memnun sayılmaz. Sizin gösterdiğiniz iyiliğe karşılık vermeyen insanlara iyilik yapmayı bırakın. Iyi davranın tabi, ama gerekenden fazlasını yapmayin. Ayrica yuvanın huzurlu ise gerisi viiiizzz :)

Yazdıklarınızdan öyle anlaşılmıyor, gayet maddi beklenti içindesiniz ve tek derdiniz bu gibi görünüyor.
Onlar ikisi de memur, bizim daha çok ihtiyacımız varı ne amaçla yazmış olabilirsiniz.
Ayrıca kaynınız annesine maddi manevi daha çok değer veriyormuş, tabi ki ona daha düşkün olur çok normal. İnsan kendine değer verene daha çok özen gösterir.

Hediye almak maddi bir şey ama manevi değil şiir yazsa manevi olurdu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…