• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi kıskanıyor muyum lütfen yardım edin

Benım kayınvalidem ne dugunde ne nişanda iğnesini dahi gormedım. 3 cocuk oldu bır ceyrek getirdi buyuk kızıma şasırdım onada hangi dagda kurt öldü diye :) Ama eltimin esyalarını dugun masrafını karşıladıgı gıbı gecen aylarda kredi cekıp araba aldı onlara . Taksıtlerine yetişemedıgı zamanda bizden istıyor🙄 Tum bunlara ragmen kotuluk olmasın kalp kırılmasın diye bısey soylemıyorum. İnsanın zoruna gidiyor tabıkı ama yapacak bisey yok :(

UOTE="manikkk, post: 63488714, member: 495364"]
tam tersi olsaydı diyecektiniz ki "KV gelip 2 ay kalıyor"
[/QUOTE]
Ya ben anlatamadım galiba sorun iki ay kalması değil.. Sorun benm ihtiyacım varken bir gün bile kalmadı uyuyamam diye orada iki ay nasıl uyudu

26 yıllık evliyim eşimin ailesini severim ama kvmi her gün aramam, kendi annemi de aramam.
İnsanları nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Annelerin evlat sayısı fazlaysa illa ki biraz daha düşkün oldukları, kıyamadıkları bir evlat oluyor.
Muhtemelen kaynınız annesine daha düşkün ve ilgili olduğu için kvniz de onlarla daha yakın.
Bunun altında farklı şeyler arayıp eltinize kızmayın.
Kv ile yakın, samimi olma güdünüzü de törpüleyin derim naçizane.
Mesafe, sizi ilerde farklı sorunlar yaşamaktan alıkoyacak emin olun.
Çok haklısınz canm teşekkür ederim 👍

Benım kayınvalidem ne dugunde ne nişanda iğnesini dahi gormedım. 3 cocuk oldu bır ceyrek getirdi buyuk kızıma şasırdım onada hangi dagda kurt öldü diye :) Ama eltimin esyalarını dugun masrafını karşıladıgı gıbı gecen aylarda kredi cekıp araba aldı onlara . Taksıtlerine yetişemedıgı zamanda bizden istıyor🙄 Tum bunlara ragmen kotuluk olmasın kalp kırılmasın diye bısey soylemıyorum. İnsanın zoruna gidiyor tabıkı ama yapacak bisey yok :KK43:
Ya işin kötü tarafı da alınınca da kıskanç muamelesi görmek ☹️

Eşinle iyiysen bosver içten içe üzülüyor insan ama düşünüp yapılmayanıda zorla yaptırmanın anlamı yok. Allah başka dert vermesın😉
Amin canım haklıısnz insanlar onca dertle uğraşırken benmki de bencillik ☹️eşimle on yıllık evliyiz üç evladımız var çok şükür aramız çok iyidir Allah razı olsun her konuda arkamdadır sağolsun dağ gibi👍

Bence kvalideler calisan gelinleri daha cok onemsiyor. Malum para getirdikleri için. Ayrica ikiside calisip doguda mahrum olduklarini dusundukleri icin koli vs gondermisler. Onlarda kvalidene hediye vs alip yardimci oluyorlarsa zaten bir adim önde olurlar. Malesef sartlar esit degil diye esit de davranmamis. Belki Eltin surekli agzi yla istiyor olabilir. Her tur insan var
Benim de eltim var abartmiyorum gordugum en ac gozlu insan . Kvalidem e zorla bile aldirir bir seyler. Ben bir sey aldigimda hep gozu kalir ne giydim nereye gittim hep didikler.kvalidem Kadin esit davranmaya calisiyor ama napsin. Ben rahatsiz miyim asla herkes arkasindan ac gozlu gormemis diyor.
Yerinde olsam kvalidemi bu kadar aramam normal mesafeli iliski kurarim bunlar icin de uzulmem

Bence kvalideler calisan gelinleri daha cok onemsiyor. Malum para getirdikleri için. Ayrica ikiside calisip doguda mahrum olduklarini dusundukleri icin koli vs gondermisler. Onlarda kvalidene hediye vs alip yardimci oluyorlarsa zaten bir adim önde olurlar. Malesef sartlar esit degil diye esit de davranmamis. Belki Eltin surekli agzi yla istiyor olabilir. Her tur insan var
Benim de eltim var abartmiyorum gordugum en ac gozlu insan . Kvalidem e zorla bile aldirir bir seyler. Ben bir sey aldigimda hep gozu kalir ne giydim nereye gittim hep didikler.kvalidem Kadin esit davranmaya calisiyor ama napsin. Ben rahatsiz miyim asla herkes arkasindan ac gozlu gormemis diyor.
Yerinde olsam kvalidemi bu kadar aramam normal mesafeli iliski kurarim bunlar icin de uzulmem
Çok haklısın canm bundan sonra çok aramayacağım bende çalışıyorum normalde memurum şuan izindeyim.. Mahrumiyet olarak aslında biz daha dezavantajlıyız çünkü benm ailem de çok uzak.. Ama eltim in ailesi de doğuda aynı ilçede yaşıyorlar hatta

Bu arada annemden hiç ayırmazdım bayramda her ikisine de hediye alırdım mutlaka..

Y
Haklısınız yazınca kendımı kotu hıssettım. Ozür dilerim yanıtım ıcın.gereksızdı.
Yok estağfurullah canm gerçekten haklısınız bazen insan bazı şeyleri göremiyor dışarıdan Bi göz gerekiyor.. Dediğiniz çok doğru iki günlük dünya için o şöyle bu böyle diye hayıflanarak ömür bitirmektense enerjimizi çocuklarımıza ayırsak ne güzel Bi nesil gelecek 👍

Benim eşimin kardeşi evlense, kayınvalidem bana iyilik 1 yaptığını ona 10 yapsa ama bana karışması trip atmasa gelmese gitmese ben daha mutlu olurum. 😂😂😂

Erkekler böyle şeyleri sorun etmiyor zaten ya gözleri görmüyor yada 2.planda olmalarını konduramıyorlar, ben kv lere karşı iyi olduğumu düşünüyorum eltim ne büyücülüğünü koydu ne osunu ne busunu onlar naptı bize ne bulursanız yiyin onlara aman onların dilinden kurtulamayız diye bi dedikleri 2 olmadı sonuç olarak haksızlığa uğrayanın yanında Allah oluyor ilk başta takılıyor bunlar kafaya ama zamanla amann onu niye kafama takmışım diyeceksin

Back