• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi kıskanıyor muyum lütfen yardım edin

Konu sahibi çok temiz kalplisin hepsini okudum tek tek üşenmeden benim de kayınvalidem aynı eltim yok görümceme zamanla alıştım gözüme gözüme sokularak yapılanlara en basit kızının çoçuğuna bizimki der benim çoçuklara sizinki der eşime kasa kasa çilek aldırır reçel yaparız bi kavonoz layık görmez kızım istediği halde kızınada verdğini anlatır .bide eşim hep ağlamayan bebeğe meme verilmez der eltiniz dert yanarsa belki yardım ediyordur birde hiç beklentiniz olmasın sizde anneşze hediye alırkn içinizden gelmiyorsa almayın artıl almıyorum ben mesela😏
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi yazdığınz.. Evet haklısınız gösterdiğim ilgiliye Bi karşılık bekliyrom aslında.. Beklenti içine girmemek bana da iyi gelecek.. Hem eltime haksızlık yapmamış olurum onun aslında durumla alakası yok ayrım yapan kayınvalidem.. Aslında biraz da kaynımdan dolayı ayrım yapıyordur çünkü kaynım annesine çok düşkün kayınvalidem de ona çok düşkün

Kız yat kalk dua et, ya sende de 2 ay kalsaydı. :KK45:
Kalsa suç kalmasa suç. Bu kv lerde bi türlü bize yaranamıyolar

Kendimi çok kötü hissediyorum eltimi çok seviyorum ama kayınvalidem hep Bi ayrım yapıyor sanki.. Bu da bende ister istemez kıskançlık hiisine kapılmama neden oluyor.. Bi kaç örnek vereyim eltime gitti misafirliğe iki ay kaldı dönüç yolu bizim şehirden geçiyordu bize uğrayıp bir gün bile kalmadı..benm üç çocuğum oldu Bi tane bile hediye almadı eltim hamile doğum yapınca ona kolye alacak olduocuk doğurduğu için☹mesela erzak gönderiyor onlara kargo ile onlar doğu da oturyor 20saatlik mesafe de.. Biz altı saatlık mesafedeyiz bize hiç kargo ile bişey göndermez.. Üstelik biz yılda en fazla iki defa gidiyoruz kayınvalideme eşim özel sektörde olduğu için izni pek olmuyor.. Halbuki kaynım uzakta olsa memur olduğu için daha sık gelir.. Yani zaten daha sık köyden eşya götürebiliyorlar.. Şimdi ben mi kıskancım yoksa normal mi böyle hissetmem☹☹☹
kalmaması konusunu sıkıntı yapmam da ona hediye alıp sana almaması sıkıntı sonucta ikinizde onun torununu doguruyorsunuz😄

Ne güzel işte sizde kalıp etmiyor 2 3 ay kalsa kaynanan memnunmu olcaktın

Ne güzel işte sizde kalıp etmiyor 2 3 ay kalsa kaynanan memnunmu olcaktın
Ben kendimi ifade edemedim sorun kalmaması değil sorun ben memurum çalışırken bakıcı ile sorun yaşadık çıkardık yeni bakıcı buluncaya kadar çocuklara bakmasını istedik maksimum bir hafta binbir türlü bahane ile gelmedi yatağı hariç Bi yerde uyuyamıyorm dedi üstüne iki ay orada kalması beni çok üzdü

Allahim ya kadin istedigine istedigini yapar ona daha yakindir ona daha aciyodur falan herkes birbirine uzak yasiyor siz niye sorun ediyorsunuz

Ben kendimi ifade edemedim sorun kalmaması değil sorun ben memurum çalışırken bakıcı ile sorun yaşadık çıkardık yeni bakıcı buluncaya kadar çocuklara bakmasını istedik maksimum bir hafta binbir türlü bahane ile gelmedi yatağı hariç Bi yerde uyuyamıyorm dedi üstüne iki ay orada kalması beni çok üzdü
O zaman yaptıklarıyla söyledikleri uyuşmuyor Eşiniz bu durumun farkında değilmi
Bide belki size kanı ısınmamıştır diğer gelinini daha çok seviyodur

O zaman yaptıklarıyla söyledikleri uyuşmuyor Eşiniz bu durumun farkında değilmi
Bide belki size kanı ısınmamıştır diğer gelinini daha çok seviyodur
Eşim farkında ama takma diyor önemli olan kendi ailemiz annem tutarsızdır boşver çok önem verme diyor.. Aslında bana kanı ısındı gibiydi ama bilemiyorum tabi..

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi yazdığınz.. Evet haklısınız gösterdiğim ilgiliye Bi karşılık bekliyrom aslında.. Beklenti içine girmemek bana da iyi gelecek.. Hem eltime haksızlık yapmamış olurum onun aslında durumla alakası yok ayrım yapan kayınvalidem.. Aslında biraz da kaynımdan dolayı ayrım yapıyordur çünkü kaynım annesine çok düşkün kayınvalidem de ona çok düşkün
Rica ederim konunuzu okumak banada iyi geldi bende görümceme bileniyodum aynı şekilde sizden farklı bi şekilde görümcemle benim aram sorum olmamasına rağmen mesafeli derini ne bilemiyorum bizde maddi işlerde benim eşim yakndır😏bide bu boyutu var en iyisi iplerini salmak herkesin boş yer eltinizi severken kaybetmeyin ne güzel bi ilişkiniz var inşallah keyınvalidenizde gerçekleri götür ben şimdi bile iki kızım arasında ayrım yapıyyormıyum dengeyi kuruyomuyum tedirginliği yaşıyorum 😔

Rica ederim konunuzu okumak banada iyi geldi bende görümceme bileniyodum aynı şekilde sizden farklı bi şekilde görümcemle benim aram sorum olmamasına rağmen mesafeli derini ne bilemiyorum bizde maddi işlerde benim eşim yakndır😏bide bu boyutu var en iyisi iplerini salmak herkesin boş yer eltinizi severken kaybetmeyin ne güzel bi ilişkiniz var inşallah keyınvalidenizde gerçekleri götür ben şimdi bile iki kızım arasında ayrım yapıyyormıyum dengeyi kuruyomuyum tedirginliği yaşıyorum 😔
Kayınvalidelr genelde öyle kızı olursa o baş tacı olur maalesef.. Ondaki kömür olsada elmas gelir, gelinde ki altın olsa da bakır gelir ona.. Benm annem de öyle maalesef ben görümceyim ... Giyimimi çok beğenmem ama annem çok beğenir yengem çok güzel giyinir ama ona göre pasaklıdır giyinmesini bilmez.. Hep karşı çıkarım tavır koyarım hep yengemden tarafa olurum ❤️ona asla laf söyletmem çünkü gerçekten çok iyi biridir

Kayınvalidelr genelde öyle kızı olursa o baş tacı olur maalesef.. Ondaki kömür olsada elmas gelir, gelinde ki altın olsa da bakır gelir ona.. Benm annem de öyle maalesef ben görümceyim ... Giyimimi çok beğenmem ama annem çok beğenir yengem çok güzel giyinir ama ona göre pasaklıdır giyinmesini bilmez.. Hep karşı çıkarım tavır koyarım hep yengemden tarafa olurum ❤️ona asla laf söyletmem çünkü gerçekten çok iyi biridir
O zaman siz görümce değilsiniz kesinlikle keşke akraba ilişkileri sorunsuz olsa yedi katbyabacı ile olduğu gibi💓

26 yıllık evliyim eşimin ailesini severim ama kvmi her gün aramam, kendi annemi de aramam.
İnsanları nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Annelerin evlat sayısı fazlaysa illa ki biraz daha düşkün oldukları, kıyamadıkları bir evlat oluyor.
Muhtemelen kaynınız annesine daha düşkün ve ilgili olduğu için kvniz de onlarla daha yakın.
Bunun altında farklı şeyler arayıp eltinize kızmayın.
Kv ile yakın, samimi olma güdünüzü de törpüleyin derim naçizane.
Mesafe, sizi ilerde farklı sorunlar yaşamaktan alıkoyacak emin olun.

Back