- 20 Mart 2015
- 403
- 169
- 103
- 35
- Konu Sahibi hasretdolu
-
Haklısınız fazla beklenti olmamalı.. Zaten düşününce belki onlarda Kaynıma karşı Bi vefa olarak görüyorlardır.. Çünkü kaynım onlara çok düşkün ama eşim daha soğuktur biraz da serttir eşimAma eşinizin kardeşi manevi olarak da daha ilgili belli ki. Olabilir yani. Ailesi bir evlada daha fazla minnet duyuyor olabilir.
İdeal olan ailelerin eşit davranmasıdır. Ama mecburlar mı, değiller. Olmuyorsa da takılacak bir konu değil bence.
Benim bakış açım şu; ne ben kimseden beklentiye girerim ne de kimsenin benden beklentisi olsun. Fazla beklenti mutsuzluktur.
Evet bende öyle karar aldım bugünden sonra öyle yapacağım hergün aramayacağım..ben üzülmem kırlmam diye düşünüyor galiba fazla samimiyet iyi değilHergün aramayın.
boşverin gelip sizde kalmasın da zaten, inanın böylesi daha iyi.
ayrıca ben bu hayattan şunu çok iyi anladım, kötü olan insanlar(gelinlerde dahil) her zaman daha kıymetli oluyor.
aramayan, sormayan, iyilik bilmeyen insanlar her daim el üstünde.
en azından benim hayatımda böyle.
Çok doğru ben çok içselleştirdim galiba..Yaptığını da yapmadığını da oğulları için yapıyor sen boşu a üzsrine alınma
maddi olarak aynıyız aşağı yukarı her ikimizn de evi var her ikimizinde arabası var ben memurum şuan izindeyim ama eşimde özel sektörde ama kazancı çok iyi mühendis kaynımlarda memur her ikisi deŞöyle bir durum olabilir oğlu memur olduğu için kv ne yardım yapıyor olabilir parasal anlamda.Ya da sizin durumunuzu daha iyi onların durumunu daha kötü görüp onlara daha çok destek olabilir.Maddi olarak kim daha güçlü yazarsanız daha iyi yorum yapabiliriz
Ya ben yanlış anlaşılmak istemiyorum maddi Bi beklentim yok sadece ikili davranması ve ben kıskanıyor muyum sorun o. Mesela şöyle bişey olmuştu biz taşınırken binbir bahane zorla geldi çocuklarla ilgilenmesi için çağırmıştm ama faydasu olmadı aynı gün akşam döndü ben üç çocukla kış günü ev yerleştirdim eşimde izin alamadı.. Gitti kayınvalidem ama eltim taşınırken gitti bir hafta yardım etti üstelik çocuğu yoktu o dönemMaddi olar maddi olarak aynıyız aşağı yukarı her ikimizn de evi var her ikimizinde arabası var ben memurum şuan izindeyim ama eşimde özel sektörde ama kazancı çok iyi mühendis kaynımlarda memur her ikisi de
Çok teşekkür ederim evet çok haklısınz çok iyi geldi konuşmak.. Hep dua ediyorum zaten bu kötü huylardan kurtulmak içinKonu sahibi bana göre hissettikleriniz çook normal, duygularımızı aldırmadık ya neticede. Ama güzel olan bu histen rahatsız olmanız farkında olmanız. Kadın isteyene istediği gibi davranır buna yapacak hiçbir şey yok, bunu kabullenip yolunuza bakın huzurunuz artar.
Rica ederim özel mesajla bi video gönderdim izlemenizi tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim evet çok haklısınz çok iyi geldi konuşmak.. Hep dua ediyorum zaten bu kötü huylardan kurtulmak için ☹☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?