Eltimi kıskanıyor muyum lütfen yardım edin

Haklısınız fazla beklenti olmamalı.. Zaten düşününce belki onlarda Kaynıma karşı Bi vefa olarak görüyorlardır.. Çünkü kaynım onlara çok düşkün ama eşim daha soğuktur biraz da serttir eşim

Hergün aramayın.
boşverin gelip sizde kalmasın da zaten, inanın böylesi daha iyi.
ayrıca ben bu hayattan şunu çok iyi anladım, kötü olan insanlar(gelinlerde dahil) her zaman daha kıymetli oluyor.
aramayan, sormayan, iyilik bilmeyen insanlar her daim el üstünde.
en azından benim hayatımda böyle.

Evet bende öyle karar aldım bugünden sonra öyle yapacağım hergün aramayacağım..ben üzülmem kırlmam diye düşünüyor galiba fazla samimiyet iyi değilmesafe koyayım hem kafam rahat olur...

Şöyle bir durum olabilir oğlu memur olduğu için kv ne yardım yapıyor olabilir parasal anlamda.Ya da sizin durumunuzu daha iyi onların durumunu daha kötü görüp onlara daha çok destek olabilir.Maddi olarak kim daha güçlü yazarsanız daha iyi yorum yapabiliriz

Maddi olar maddi olarak aynıyız aşağı yukarı her ikimizn de evi var her ikimizinde arabası var ben memurum şuan izindeyim ama eşimde özel sektörde ama kazancı çok iyi mühendis kaynımlarda memur her ikisi de

Konu sahibi bana göre hissettikleriniz çook normal, duygularımızı aldırmadık ya neticede. Ama güzel olan bu histen rahatsız olmanız farkında olmanız. Kadın isteyene istediği gibi davranır buna yapacak hiçbir şey yok, bunu kabullenip yolunuza bakın huzurunuz artar.

Ay keşke eltiniz gibi eltim olsa, çok iyi anlaşsalar bana gelmeseler de onda kalsalar ben memnun kalırım açıkçası
Bence sizde iyi yanından bakın ne güzel.

Böyle kaynanaya herkes sahip olmak ister,
Huzur bozmayan, mesafeli olan
Bunun kıymetini bil

Ya ben yanlış anlaşılmak istemiyorum maddi Bi beklentim yok sadece ikili davranması ve ben kıskanıyor muyum sorun o. Mesela şöyle bişey olmuştu biz taşınırken binbir bahane zorla geldi çocuklarla ilgilenmesi için çağırmıştm ama faydasu olmadı aynı gün akşam döndü ben üç çocukla kış günü ev yerleştirdim eşimde izin alamadı.. Gitti kayınvalidem ama eltim taşınırken gitti bir hafta yardım etti üstelik çocuğu yoktu o dönem

Çok teşekkür ederim evet çok haklısınz çok iyi geldi konuşmak.. Hep dua ediyorum zaten bu kötü huylardan kurtulmak için

Kalması için çok ısrar ediyor olabilir. Elti daha çok emek veriyor olabilir

Aman boşver kafaya tacacak derdinmi yok elti büyük ihtimalle meslek sahibidir ondan çıkar ilişkisi vardır yada kendini ona daha yakın görüyordur bilemezsin onun için kimseye hak etmediği değeri verme arama sorma yarın birgün sana işi düştüğünde eltine gitmesini soylersin olur biter

Bardağın boş değilde dolu tarafından bakın kayınvalideniz siz de de 2-3 ay kalsa bu hoşunuza gitmez bence ki eltinizin de hoşuna gitmiyordur diye düşünüyorum o ne öyle ya her ne kadar oğlu da olsa o kadar süre kalınır mı birinin evinde az düşünceli olmalı insan en azından siz de bu kadar süre kalmıyor bence bu güzel bir şey. Maddi durumunuz iyiyse ve kayın validenizin size göndereceği şeylere muhtaç değilseniz bunu da kafanıza takmanıza gerek yok koskoca kadın ayrımcılık yaptığını bilebilecek yaşta eşit davranamıyorsa ve bundan da rahatsız olmuyorsa siz de görmezden gelin bu şekilde canınızı sıkarak bir şey geçmez elinize boşuna moralinizi bozmayın. Birinin evinde 2-3 ay kalan kayın valide de bırakın sizle değil eltinizle iyi olsun çokta lazım değil.

Benimde kaynım var yarın bir gün evlenecek ve kayın validem ayrımcılık yapıp onu daha üstün tutsa arama mesafe koyarım kendisiyle ama kafama da takmam bana bu yapmadı ona bunu yaptı diye çünkü elinize bir şey geçmez. Boş verin inanın değmez.

Takma bence çoğu insan da fazla gelip gitmesinden rahatsız olur onlara göre şanslısın

2 ay orda kaldığı için erzak gönderiyor olabilir hani o kadar kaldım bâbında
Hergün aramak seni kıymetli gelin yapmaz
Şöyle düşün ne gelsin aylarca kalsın ne de erzak göndersin, kafam rahat olsun
Aynı semtte olsanız neyse de uzaktasınız 3nüzde
Kafaya takılcak şey değil bence
Millet mesafe ister sen ise tam tersi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…