Eltimi kıskanıyor muyum lütfen yardım edin

Canım ben asla yalakalık yapmayı sevmem eğer içimden bir şey geliyorsa yaparım vicdanım zaten rahat etmez . Vicdanımın sesiyle hep kayınvalideme yardımcı destekçi olduk çalışıyordu evine gittiğimde o yokken heryeri sil süpür yapıyordu eve gelse farkedecek şekilde . Eltimde yere bir şey düşse üstünden basarak geçen bir tip. Onunla bu yüzden aynı ortamda olmayı sevmiyorum . Her gün kayınvalidemi arar virüs olmasa haftanın 4 günü sömürmek için. Ama gel görki bir şey alınca ikimizede alır . Hani sen yoruldun kızım al buda benden sana yok . Ya da biz onu kahvaltıya götürürüz . Diğerlerinin umrunda bile olmaz genciz güzeliz kocamla birlikte gezeriz gibi . Ama kahvaltıya geldimi sıra onlarıda çağırır . Yani esimle ben onlara karşı verdiğimiz değeri hiç alamadık . Biz zaten çok bir şey istemiyoruz ama ufakta olsa insan bir adım bekliyor insanlık hali . Ama kızların dediģi gibi Rabbim bize ćok versin eşimle çocuğumla mutlu olayım de umursama biraz zor ama dene en azından aramayı azalt mesela .

Yooo bizde öyle deģil gerçekten ben bıraktım hatta aşırı iyi olmayı. O işe gidio çalışırken ben her onlara gittiğimde evi elden gećirip pırıl pırıl yapıyordum eve girse ne guzel ev olmuş diyecek kadar . Ben eltimi sevmiyorum benim tam tersi olduğu ićin yere bir şey düşse üsttünden geçiyor düşün . Görmemiştir deme üst üstte geçiyor yanii nasil sinir olmayayım . Onunda benimde bu halimi biliyorlar . Ama gel görki kayinvalidem kızım evimi her geldiğinde silip süpürüyor saolsun diyeceğine . Ben ikisinde kırgınım bir kez olsun el ele verip evime gelip temizlik yapmadılar . Demiş . Ben de eşime sen benim neler yaptığimı görmedin mi annende madem görmüyor bundan sonra bende bir şey yapmıyorum dedim . Sonra zaten işe başlamıştım

Kaynanasi gelip yirmi gün kalmıyor diye uzuleni de gördü ya bu gözler!
Eminim eltiniz de sizi kiskaniyordur

Aynen canm çok teşekkür ederim çok iyi analiz ettiniz.. Aslında beklediğim ilgiliyi görememek beni üzüyor

Aynen canm bende öyle karar aldım aramayı azlatacağım mesafe koyacağım

Ortada bir adaletsizlik varsa kiskanmaniz normal. Ama bana kalsa bana gelip 1 gun bile kalmamasini sorun etmez, aksine sevinirdim.

Ortada bir adaletsizlik varsa kiskanmaniz normal. Ama bana kalsa bana gelip 1 gun bile kalmamasini sorun etmez, aksine sevinirdim.
İnsan sevdiğinin yanında kalmak ister ya onun için üzülüyorum.. Ama belki eşimden dolayı da çok kalmak istemiyorlar çünkü eşim kaynım gibi çok mıç mıç değildir annesine karşı

Bunlari soyle kendisine, o utansin

Merak etme fazla samimiyet tez ayrilik getirir demisler 2 ay evinde kalmis etmis bi yerde onlarda bi sekilde sekteye ugrar iliskisi bu sefer yuzunu size doner bu kezde sen geri adim atarsin. Eltini kiskanmiyorsun onu kiskanicak bir halin yok sevmesen o zaman daha com batardi ama seviyomuşsun sen onla olan bagini surdur aksine eltine yakin ol bosver

Bir karikatür varya eşitlik her zaman adil değildir diye sizinki o hesap olmuş. Güya eşitlik yaptığını sanıyor da adaletsizlik yapıyor farkında değil. Herkes hakettiğini almalı bence.

Yani o zaman üzüleceğiniz nişey yok. Sıkmayın canınızı. Kadın çok sıcakkanlıysa daha rahat etmeleri daha düşkün olmaları normal. Diğer üyeye yazdığım gibi size eşit davransalar adalet olmaz o zaman. Bu sizin tercihiniz

sana benim kvdemi vereyim
tam istedigi gelin tipisin yeminle
esim en son bize bize alma, yollama diye yeter diyordu
cok sükür azalarak bitti
benimkine ihtiyacin oldugunda asla ulasamazsin ama nerede gereksiz birsey var o oradadir
saolsun, bu bir taktik ama taktir ediyorum onu da

Bu arada evlatlat arasi ayrim yapilmasi beni de rahatsiz eder
ya da dedginiz gibi gizli yapsin alindiginizi düsünemiyordur muhtemelen
bir de bu durum ogu ailede oluyor
bizde de görümceme asil evlat muamelesi yapilir, cogu seyle esimle beni yalniz birakmislardir
anlamam zaman aldi ama anladim, su an umurumda degil
yani keyfim yerinde

Ne guzel işte mesafe iyidir.Hediye almasin alinca da ayrı dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…