- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.654
- 158
- Konu Sahibi hasretdolu
-
Canım ben asla yalakalık yapmayı sevmem eğer içimden bir şey geliyorsa yaparım vicdanım zaten rahat etmez . Vicdanımın sesiyle hep kayınvalideme yardımcı destekçi olduk çalışıyordu evine gittiğimde o yokken heryeri sil süpür yapıyordu eve gelse farkedecek şekilde . Eltimde yere bir şey düşse üstünden basarak geçen bir tip. Onunla bu yüzden aynı ortamda olmayı sevmiyorum . Her gün kayınvalidemi arar virüs olmasa haftanın 4 günü sömürmek için. Ama gel görki bir şey alınca ikimizede alır . Hani sen yoruldun kızım al buda benden sana yok . Ya da biz onu kahvaltıya götürürüz . Diğerlerinin umrunda bile olmaz genciz güzeliz kocamla birlikte gezeriz gibi . Ama kahvaltıya geldimi sıra onlarıda çağırır . Yani esimle ben onlara karşı verdiğimiz değeri hiç alamadık . Biz zaten çok bir şey istemiyoruz ama ufakta olsa insan bir adım bekliyor insanlık hali . Ama kızların dediģi gibi Rabbim bize ćok versin eşimle çocuğumla mutlu olayım de umursama biraz zor ama dene en azından aramayı azalt mesela .Evet aslında doğrusu bu kırılıyorm sanki çünkü ne bileyim çok iyi davranırım kayınvalideme.. Eşimden daha çok ben arar sorarım o da beni çok sever aslında aramız çok iyidir. Ama böyle davranması beni kırıyor sanki
Yooo bizde öyle deģil gerçekten ben bıraktım hatta aşırı iyi olmayı. O işe gidio çalışırken ben her onlara gittiğimde evi elden gećirip pırıl pırıl yapıyordum eve girse ne guzel ev olmuş diyecek kadar . Ben eltimi sevmiyorum benim tam tersi olduğu ićin yere bir şey düşse üsttünden geçiyor düşün . Görmemiştir deme üst üstte geçiyor yanii nasil sinir olmayayım . Onunda benimde bu halimi biliyorlar . Ama gel görki kayinvalidem kızım evimi her geldiğinde silip süpürüyor saolsun diyeceğine . Ben ikisinde kırgınım bir kez olsun el ele verip evime gelip temizlik yapmadılar . Demiş . Ben de eşime sen benim neler yaptığimı görmedin mi annende madem görmüyor bundan sonra bende bir şey yapmıyorum dedim . Sonra zaten işe başlamıştımYazdıklarınızdan öyle anlaşılmıyor, gayet maddi beklenti içindesiniz ve tek derdiniz bu gibi görünüyor.
Onlar ikisi de memur, bizim daha çok ihtiyacımız varı ne amaçla yazmış olabilirsiniz.
Ayrıca kaynınız annesine maddi manevi daha çok değer veriyormuş, tabi ki ona daha düşkün olur çok normal. İnsan kendine değer verene daha çok özen gösterir.
Aynen canm çok teşekkür ederim çok iyi analiz ettiniz.. Aslında beklediğim ilgiliyi görememek beni üzüyorMeseleyi yalnis yorumluyorsunuz. Siz aslında eltinizi kıskanmıyorsunuz. Siz iyi davrandığınız halde ilgi görmediğiniz için aslında bozuluyorsunuz. Bunu eltinizle hiç bağlantısı yok. Eltinuzde gördüğünüz gibi durumundan pek memnun sayılmaz. Sizin gösterdiğiniz iyiliğe karşılık vermeyen insanlara iyilik yapmayı bırakın. Iyi davranın tabi, ama gerekenden fazlasını yapmayin. Ayrica yuvanın huzurlu ise gerisi viiiizzz :)
Aynen canm bende öyle karar aldım aramayı azlatacağım mesafe koyacağımCanım ben asla yalakalık yapmayı sevmem eğer içimden bir şey geliyorsa yaparım vicdanım zaten rahat etmez . Vicdanımın sesiyle hep kayınvalideme yardımcı destekçi olduk çalışıyordu evine gittiğimde o yokken heryeri sil süpür yapıyordu eve gelse farkedecek şekilde . Eltimde yere bir şey düşse üstünden basarak geçen bir tip. Onunla bu yüzden aynı ortamda olmayı sevmiyorum . Her gün kayınvalidemi arar virüs olmasa haftanın 4 günü sömürmek için. Ama gel görki bir şey alınca ikimizede alır . Hani sen yoruldun kızım al buda benden sana yok . Ya da biz onu kahvaltıya götürürüz . Diğerlerinin umrunda bile olmaz genciz güzeliz kocamla birlikte gezeriz gibi . Ama kahvaltıya geldimi sıra onlarıda çağırır . Yani esimle ben onlara karşı verdiğimiz değeri hiç alamadık . Biz zaten çok bir şey istemiyoruz ama ufakta olsa insan bir adım bekliyor insanlık hali . Ama kızların dediģi gibi Rabbim bize ćok versin eşimle çocuğumla mutlu olayım de umursama biraz zor ama dene en azından aramayı azalt mesela .
Beni yanlış anlamanız beni üzdü sağlık olsun neyseHediye almak maddi bir şey ama manevi değilşiir yazsa manevi olurdu ama
İnsan sevdiğinin yanında kalmak ister ya onun için üzülüyorum.. Ama belki eşimden dolayı da çok kalmak istemiyorlar çünkü eşim kaynım gibi çok mıç mıç değildir annesine karşıOrtada bir adaletsizlik varsa kiskanmaniz normal. Ama bana kalsa bana gelip 1 gun bile kalmamasini sorun etmez, aksine sevinirdim.
Bunlari soyle kendisine, o utansinYa üzülme sebebim mesela ben üç çocukla tek başıma taşınırken yardıma çağırdım taşıdığım gün geldi aynı gün akşam döndü sebebi de uyuyamıyormuş yatağı hariç Bi yerde orada iki ay nasıl uyudu
Bir karikatür varya eşitlik her zaman adil değildir diye sizinki o hesap olmuş. Güya eşitlik yaptığını sanıyor da adaletsizlik yapıyor farkında değil. Herkes hakettiğini almalı bence.Canım ben asla yalakalık yapmayı sevmem eğer içimden bir şey geliyorsa yaparım vicdanım zaten rahat etmez . Vicdanımın sesiyle hep kayınvalideme yardımcı destekçi olduk çalışıyordu evine gittiğimde o yokken heryeri sil süpür yapıyordu eve gelse farkedecek şekilde . Eltimde yere bir şey düşse üstünden basarak geçen bir tip. Onunla bu yüzden aynı ortamda olmayı sevmiyorum . Her gün kayınvalidemi arar virüs olmasa haftanın 4 günü sömürmek için. Ama gel görki bir şey alınca ikimizede alır . Hani sen yoruldun kızım al buda benden sana yok . Ya da biz onu kahvaltıya götürürüz . Diğerlerinin umrunda bile olmaz genciz güzeliz kocamla birlikte gezeriz gibi . Ama kahvaltıya geldimi sıra onlarıda çağırır . Yani esimle ben onlara karşı verdiğimiz değeri hiç alamadık . Biz zaten çok bir şey istemiyoruz ama ufakta olsa insan bir adım bekliyor insanlık hali . Ama kızların dediģi gibi Rabbim bize ćok versin eşimle çocuğumla mutlu olayım de umursama biraz zor ama dene en azından aramayı azalt mesela .
Yani o zaman üzüleceğiniz nişey yok. Sıkmayın canınızı. Kadın çok sıcakkanlıysa daha rahat etmeleri daha düşkün olmaları normal. Diğer üyeye yazdığım gibi size eşit davransalar adalet olmaz o zaman. Bu sizin tercihinizEvet eltim öyledir daha çok ısrar etmiştir ben çok ısrar etmem yapım gereği kendim ısrardan hoşlanmam çünkü Bi defa söylerim sadece ama eltim çok sıcak kanlıdır çok ısrar eder bana da öyle yapar mesela kalın diye ısrar eder
+1Gıttıgı yerde iki ay kalan kaynana donuste bende kalmıyorsa bozulmak soyle dursun onu daha cok severım.
eltime gitti misafirliğe iki ay kaldı dönüç yolu bizim şehirden geçiyordu bize uğrayıp bir gün bile kalmadı.
Ne guzel işte mesafe iyidir.Hediye almasin alinca da ayrı dert.Kendimi çok kötü hissediyorum eltimi çok seviyorum ama kayınvalidem hep Bi ayrım yapıyor sanki.. Bu da bende ister istemez kıskançlık hiisine kapılmama neden oluyor.. Bi kaç örnek vereyim eltime gitti misafirliğe iki ay kaldı dönüç yolu bizim şehirden geçiyordu bize uğrayıp bir gün bile kalmadı..benm üç çocuğum oldu Bi tane bile hediye almadı eltim hamile doğum yapınca ona kolye alacak olduocuk doğurduğu içinmesela erzak gönderiyor onlara kargo ile onlar doğu da oturyor 20saatlik mesafe de.. Biz altı saatlık mesafedeyiz bize hiç kargo ile bişey göndermez.. Üstelik biz yılda en fazla iki defa gidiyoruz kayınvalideme eşim özel sektörde olduğu için izni pek olmuyor.. Halbuki kaynım uzakta olsa memur olduğu için daha sık gelir.. Yani zaten daha sık köyden eşya götürebiliyorlar.. Şimdi ben mi kıskancım yoksa normal mi böyle hissetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?